Aktív témák
-
Gabbo
aktív tag
Sziasztok!
Visszaolvastam, de nem találtam választ a kérdésemre. Ha elkerülte volna a figyelmemet, akkor elnézést!
Tegyük fel, hogy egy T-s set top box-ból valaki kiszerelné a merevlemezt és tegyük fel nem rakná vissza, hanem így használná tovább mi történne?
Nem fogok senkivel levelezgetni! Ha kell amit árulok, cserélek HÍVJ!!!
-
udimension
csendes tag
válasz udimension #4801 üzenetére
Asszem nem várom meg a tudós szerelőket. Holnap viszem vissza a francba az egész hókamókát a téhomnak. Az IPTV-s szolgáltatás náluk egy nagy rakás ..s.
A net jelenleg nem éri el a garantált minimumot, a 360p-s anyagnál nem folyamatos a letöltés. A tv-adás majdnem olyan, mintha analóg antenna jelét tolnám bele a tévémbe, talán ici-picit jobb, de közel sem SD minőség.Egy katasztrófa. A videotár, meg ilyen apróságok számomra érdektelen dolgok.
Nekem jó kép és gyors net kellett volna, de ez egyiket sem biztosítja.
-
legenda
válasz udimension #4808 üzenetére
sok más helyen - szerencsére - okés!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
válasz udimension #4808 üzenetére
Hát nem tudom, nekem a kép minőséggel nincs bajom, a net az tegnap kezdett gyengélkedni be is jelentettem.
Ma reggel 06:40-kor a 80-ból csak ennyi volt meg
Karbantartás lesz hamarosan a te városodban.
Karbantartási munkálatok miatt 2012. február 21-én és 23-án 0 és 12 óra között Szeged, Deszk, Tiszasziget, Újszentiván és Kübekháza településeken analóg Kábel TV, Digitális Kábel TV, IPTV és Kábelnet szolgáltatásunk maximum 12 órás szünetelése várható.
[ Szerkesztve ]
-
udimension
csendes tag
válasz #78121280 #4810 üzenetére
Köszi az infót. Tegnap egyébként este kilenc után megtáltosodott a netem. Hasított rendesen. De ez az elmúlt időszakban csak ritkán fordult elő sajna...
Akkor érdemes lenne megvárnom a 21. napját a hónapnak
Ha azután sem gyorsul fel a net és állandósul a dolog, akkor részemről lezárul egy hosszú közös korszak velük. (ebből három hetes iptv-s időszakkal együtt)Egyébként nem értem, mert egy ismerősömnél a letöltési sebesség 5 mega alatt van, (céges gépén) és ott a hd-letöltések símán mennek. Mindig és gond nélkül.
Ez a 25 megás dolog (és Nálad a jóval nagyobb) akkor mire való, ha nem arra, hogy letöltésénél hasítson a gépünk mint a szélvész.... Nem értem én ezt tényleg. Lassabb lettem mint a 15 megás kábelnettel.....
-
törölt tag
válasz udimension #4811 üzenetére
Hááát nem tudom, hogy érdemes lenne e, nem tudni, hogy milyen karbantartást végeznek.
Gedeon31Nem hagytam szóhoz jutni a srácot, elmondtam a mondókámat ő meg szépen gépelte lefele amit mondok,meg valamit nézet a rendszerben közben hümmögött, 72 órán belül kivizsgálják ennyi.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Gedeon31 #4814 üzenetére
Nos itt volt a szaki. Laptopját rá dugta a modemre, mért többször is nem volt meg a 80 (30-60), de mivel a garantált fölött volt,így nem is tud mit csinálni vele, ezen kívül megmutatta a laptopján a rendszert amin keresztül nézik a dolgokat, elég részletes , el magyarázta, hogy mi,hogy merre meddig, mutatta hogy a vonalam is kiváló, le és feltöltési frekvenciákat mutatta, valójában nem mutatott hibát a rendszer. Szóval x akta, hogy miért ugrál ennyire.
-
udimension
csendes tag
válasz #78121280 #4815 üzenetére
Nos igen.... tegnap éjszakás voltam, ma reggel hazaérve néztem a tv-adásokat, a netet reggel 8 körül és délelőtt addig, amig le nem feküdtem.
TÖKÉLETESEK VOLTAK.
Az előbb hívott fel a közontjukból egy férfihang, 72 órás hibakivizsgálást ígérve, az sms-t most kaptam meg.
Lényegretörő és korrekt beszélgetés volt, de most is hibátlan minden: 14:12-kor. Említettem Neki, hogy délutánonként-től és hétvégén volt eddig katasztrofális a dolog. Azt mondta, ez elviekben nem szabadna hogy hatással legyen a szolgáltatásra, de feltétlenül említi a kiszálló kollégáknak, a kérdéses időszakokat... Nos kíváncsian várom, mikor lesz újra vacak minden
Igaz az eddigi lassulásokról vagy 10-15 mobillal készült kis videot vettem már fel.Tök érdekes, hogy a Start Treket végre nem szaggatottan látom, hanem folyamatosan megy a film
Majd jelezem, mire jutottam.
-
TazLeacher
nagyúr
Kisebb problémáim akadtak, gondoltam itt felteszem a kérdéseim, mielőtt az ügyélszolgálatot hívnám:
- Van nálunk olyan, hogy megáll a kép. Olyan, mintha pillanatmegállítóval megállítottam volna, (pedig nem, de mégis) megáll minden, majd kis idő múlva újraindul. Ez elő szokott fordulni menet közben is, de sokkal gyakoribb, hogy átkapcsolok egy másik adásra, és az egyszerűen nem indul el, csak a merev képet látom. Elkapcsolok, visszakapcsolok, és jó.
- Ugyan ez a helyzet a hanggal. Odakapcsolok valahova, és nincs hang. Semmi. Elkapcsolok, a másik adón van hang, visszakapcsolok, már ott is. Ez nagyon gyakori...
- A harmadik probléma érdekes, csak RTL klub-nál jön elő. Csúszik a hang. Nem minden adásnál, de a legtöbbnél, és csak ennél az egy csatornánál.Szóval: másnál is van ilyen, van rá megoldás, vagy hívjam az ügyfélszolgálatot?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz TazLeacher #4818 üzenetére
amit érdemes kipróbálni; hgw és stb újraindítás és/vagy hgw és stb reset!
-
legenda
válasz TazLeacher #4820 üzenetére
home gateway = modem + router...stb egyben!
-
lacos001
senior tag
Beirtam t-home részbe is,bocsánat,hogy ide is befirkálom.....
ISB 6000 box-ot lehet resetelni? Ez az , csak éppen kijelző nélküli verzió....
2 napja érdekes módon össze vissza van iptv,éjfélkor kicsit kiabálva elhajtottam a csodálatos tudással megáldott ügyfélszolgálatost.Egyszerűen nem akar megindulni.......A kötelező dolgok sem segitenek.Gondoltam 1 reset majd újra rászippantja az infókat,ami szükséges a működéséhez.Az előző boxxal is ez működött......ez a példány volt az....ezerszer jobb volt. -
Luissimo
veterán
válasz TazLeacher #4818 üzenetére
szia sorstárs :-)
Pédul nálam.
ha visszakeresgetsz, akkor párszor olvashatod a kesergéseimet, hogy hiába akarok csatornát váltani, ottmarad a kimerevedett kép, de a csatornasorrend az lépked tovább, de nem vált képet.
és ez random, bármikor bárhol előfordul, főleg az esti órákban.ilyenkor az iptv gazdáinak felmenői vannak sűrűn emlegetve, majd felkelés az ágyból és előbb egy stb kikapcs, ha azsem segít akkor egy hgw kibekapcs.
demár NAGYON unom.
jólenne egy dobozcsere, az behatárolná, hogy vonalhiba v. nem.
másnál nem jön elő ?
csak ketten szívunk ?
hol laksz? Te is Lőrincen ? :-) -
Luissimo
veterán
válasz TazLeacher #4826 üzenetére
nemsegít, nemazért mondtam, mintha érne valamit.
ilyenkor leginkább az segít, hogyha áramtalanítod a szobát és a kedvesed felé fordulsz az ágyikóban, no, az beszokott jönni.
a többi csak ideig-óráig -
udimension
csendes tag
válasz udimension #4816 üzenetére
Nna szóval. A koradélutáni telefonhívást követő két órán belül felhívott a szerelő. Mondtam, hogy hétfő délelőtt és koradélután lévén nem volt eddig gondom. Mondtam azt is, hogyha kijönne, akkor tökéletes szolgáltatással találná magát szembe. Nyugtázta, türelmet kért, mert említette, hogy lesznek fejlesztések a környéken, mert itt betegeskedik a szolgálatás időközönként, majd elköszönt.
Jött is az SMS, hogy a problémát ELHÁRÍTOTTÁK. Jó mi?Tegnap ezután megint tök xar lett minden, ma délelőtt megint jó, délutántól megint tök vacak most is. A tv-adás is láthatóan picit ugrik-megugrik, nem mindig folyamatos.
Szóval SEMMI NEM VÁLTOZOTT délutánonként. Tegnap is és ma is teljesen hullámzóan max. 6 megás letöltést mértem a 25-höz képest. Most kicsit jobb lett, de a 360p-s anyag is megint szaggat... szóval valami baj lehet.
Megvárom a holnapot és a csütörtököt és pénteken kiköttetem a francba. Majd ha tudják biztosan nyújtani a jó minőséget, akkor talán ügyfelük leszek ismét.
Az érdekesség az, hogy nem a szolgáltatás árával van gondom, hanem azzal, hogy a szolgáltatás egy rakás f.s.
Jelenleg a 240p-s felbontást is szaggatja
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz udimension #4829 üzenetére
Akkor a mai karbantartás nem ért semmit.
Persze hogy lezárják a hiba jegyet, hogy ne lépjék túl a 72 órát no meg a neted is a garantált 4 mega felett van. -
Luissimo
veterán
válasz TazLeacher #4828 üzenetére
az iptv kitérdekel ilyenkor:-)
a kapcsolatod működik legalább, van connection :-) -
dr.bubo
őstag
válasz udimension #4829 üzenetére
A szerelőt kár volt lepattintanod, hogy ne menjen ki. Menjen csak ki a szerelő és nézze meg a csatlakozásokat, mérjen jelerősséget, de ne csak nálad a lakásba, hanem kint az oszlopon a csatlakozásnál ill. több oszlopon is nézze meg ahol erősítő van fent. És a csatlakozásokat nem árt újra kötni.
Amíg rossz a szolgáltatás addig mindig jelentsed hibára, akár minden nap. A szamlazas@t-home.hu -ra pedig küldj e-mailt, név, címmel, ügyfélszámmal és kérj jóváírást a számlából.Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
dr.bubo
őstag
válasz csemberlen #4833 üzenetére
Lehet. Nálam, amikor sz@rakodott a szolgáltatás, kijött a szerelő és kint az oszlopokon megnézte az erősítőket, méregetett valamit és cserélte a csatlakozókat.
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
udimension
csendes tag
válasz dr.bubo #4832 üzenetére
Természetesen bejelentettem ismét, leírva, hogy pénteken legkésőbb felmondom a szolgáltatásukat, mert az NEM AZ.
Leírtam azt is, hogy késő délután jöjjenek ki, mert akkor érezhető és tapasztalható a probléma. Válasz még nem jött, holnap és pénteken még várom őket, azután kössék ki a francba.
Egyébként a házban más IPTV-s téhomos azonos csomaggal rendelkező szomszédnak ugyanez a baja... most néztem szét más lakásokban is.Jelenleg is a 360p-s felbontást már nem viszi a gépem, a szomszédok gépe sem.
Ez van. A tv-adás is érezhetően rosszabb. Érdekes módon szintén 17:00 óra után kezdődtek a bajok. Tehát le lehet terhelve a rendszer? Affene tudja. Meg azután úgysem árulják el és vallják be hivatalosan, hogy nem bírja a nagyobb terhelést a hálózat itteni része. Ez akkora blama lenne, hogy csak na.
Most is a mindig tv-s tenyérnyi antennán nézem az adást az ingyen fogható csatornák közül inkább. Ég és föld a különbség az IP-shez képest. Ahogy írtam, a korábbi síma digitális kábeles kártyát kivéve és a tv-m kártyaolvasójába téve különb minőséget láttam. Igaz az nem netes alapú volt. Jelenleg visszasírom éppen.
-
dr.bubo
őstag
válasz udimension #4835 üzenetére
Ha a házban másnál is előjön a hiba, akkor ő is jelentse be.
Kábeles területen előfordulhat, hogy le van terhelve a hálózat ( Szeged környékén régóta gondok vannak T-home fórum-ban régebben szó is volt róla, úgy látszik nem sokat javult a helyzet.Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
udimension
csendes tag
válasz dr.bubo #4836 üzenetére
Kiderült, hogy a szomszédok közül az egyik srác szinte minden problémásnak tűnő időszakban hibát jelent. Úgyhogy már van egy mumus aki zargatja őket, és persze én is bejelentettem már.
A tv-adás minőségétől sem verem a popsim a földhöz, az is zavar kissé....Mindig felhúzom magam, de:
1. vagy maradok náluk és ezekkel a hibákkal együtt fogok élni, várva, hogy majd csak fejlesztenek és a leterhelt időszakokban is jobb lesz a helyzet, (figyelemmel arra, hogy jelenleg fél évig 3090 Forintot fizetek, majd 5900-at a későbbiekben, tehát nem túl sokat. Valamint azt is figyelembe kell vennem, hogy mondjuk a DIGI TV öcsém lakásában kábelesen bent van és baromi jó minőségű tv-adást és biztos netet produkál, de nálam sajnos ez nem lehetséges, így árban jelenleg a téhóm verhetetlen nálam, de inkább lenne drágább és jobb)
2. vagy a mindigtv jön be 30 jó minőségű tv-adással havi 2500-ért, plusz valami netes szolgáltató 4000-6000 Forint körüli áron és akkor nem sokkal lépem túl mondjuk a 8000 forintos keretet. CSAKHOGY: mi a biztosíték, hogy más net-szolgáltató csúcsidőben nem lassul be? Pl. itt a Netsurf Szegeden, de a fórumokban róluk sem csak a jót olvastam eddig.
3. vagy bemegyek és lemondom úgy ezt az IP-s vackot, hogy kérem vissza a régi digitális kábeltévés csomagot a mostani áron, vagyis kedvezményesen. (ezt ugye említettem, hogy set top boxos megoldással volt, kivettem a kártyát és közvetlenül a tv-men állítottam be a digitális kábeles adásokat, jobb minőséget kapva, mint a box-szal, illetve mint a mostani netes alapú tévénél és ez nekem fontos baromira) És persze visszakapom a 15 megás netet ami nem volt rosszabb mint a 25-ös, sőt.
Pénteken eldől minden.
-
törölt tag
válasz udimension #4837 üzenetére
Digitális Kábel Tv értékesítése megszűnt még tavaly nyáron a Dél-Keleti régióban ezért is erőltetik az IPTV-re váltást, szóval nagy valószínűséggel nem tudsz már vissza lépni rá.
-
udimension
csendes tag
válasz #78121280 #4838 üzenetére
Az kár
Akkor el kellene gondolkodniuk valami fejlesztés-félén itt a mi uccánkban
Arra persze nem is gondolok, hogy optikát húznak be.
De most akkor mi lesz? Mindenkit átvadítanak egy-két éven belül az IPTV-s net alapú csomagokba, oszt ehhez nem lesz semmilyen fejlesztés, magyarán a legjobban leterhelt időpontokban szo...ni fog minden kedves ügyfél? Vagy úgy vannak vele, hogy sasszemű ügyfél kevés van és pont lesz...ják?Nnna mindegy, akkor az uccsó opciót már nem választhatom, marad az, hogy vagy váltok a már bizonyított földfelszíni sugárzású digitális tv-adásra és egy szintén bizonytalan netes cégre, vagy türelmes leszek és bosszantom magam minden egyes nap, ami meg nem egészséges..
Miért is lenne eccerű az egész?[ Szerkesztve ]
-
dr.bubo
őstag
válasz udimension #4840 üzenetére
Sat tv nem jöhet szóba?
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
udimension
csendes tag
válasz dr.bubo #4841 üzenetére
A helyzet az, hogy a mindigtv-s adások meggyőztek. Minimális befektetéssel (pár ezer forintos külső antennával a szegedi adóra állítva, plusz pár méter kábellel) kaphatok számomra nézhető és tényleg kiváló minőségű adásokat. Most is az megy, igaz még csak a 7 ingyenes közül az egyik. Nekem fontos a képminőség, mert elég nagy a tv-m így minden apróbb hiba jobban kijön
Tehát tv-re van alternatíva, ami már bizonyított.
Netre van itthon mobilnetem még pluszban, legfeljebb azt nem csak utazáskor használom, hanem böngészéshez, levelezéshez, stb.. amíg nem találok jó net-szolgáltatót.
Ettől függetlenül nem értem, hogy miért nem fejlesztenek, ha van a fejlesztésre igény, mármint ha tudható, hogy vannak problémás időszakok
-
törölt tag
válasz udimension #4840 üzenetére
Optikát ne is várj a T-től Szegeden.
Igen át próbálnak terelnek mindenkit, aztán ha már nagyon kevesen lógnak a Digitális KTV lekapcsolják, mert több féle tv szolgáltatást fenntartani nem éri meg.Itt nálunk a szomszéd városban semmi baj nincs az IPTV-vel mostanában szerencsére, nekem már az indulás óta van (2010)
Hibát javítaniuk kell, ha tömegesen jelentik befele a hibákat akkor jobban rá fekszenek a témára. -
udimension
csendes tag
válasz #78121280 #4843 üzenetére
Nálam még nincs 1 hónapos az IP-s szolgáltatás.
A szomszéd srác (ahogy azt említettem) már többször bejelentette a hibát, olyankor negyed-, fél óra múlva a legtöbbször megjavult érdekes módon. Ideig-óráig, illetve az első terheltebb időszakig. (hétköznap délutánig, illetve a hétvégéig, mivel ezek a legnyúzósabbak)
Szóval ha ez a jövő vár rám, akkor nem is tudom, de van még annyi probléma az ember életében, a fene akar minden héten többször perlekedni
Aláírásokat kellene gyűjtenem a szomszédoktól és petícióval együtt beadni -
Mrdevil
addikt
Sziasztok.
Tegnap kötöttek nálam is IPTV-t.
Kérdés:
Adott 2TV + 2 STB, az egyik merevlemezes. Ha felveszek pl a merevlemezessel, akkor a másik TV-n nem lehet csatornákat váltani, csak azt tudja nézni amit én felveszek? ( meg le is tudja állítani nekem a felvételem )
Ez tényleg így működik? Ugyebár két külön lakásról van nálunk szó, tehát picit furán jön ki a dolog. Én ezt így nagyon röhejesnek tartom.-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Gedeon31
addikt
-
Mrdevil
addikt
válasz Gedeon31 #4846 üzenetére
Pontosan nem értelek, " felvétel van, azt már felvétel közben lehet nézni" .
A HD csomaggal mi fog módosulni, amitől lehet mindkét TV-n felvétel közben bármit nézni?
( egy előfizetés alatt vagyunk mindketten )[ Szerkesztve ]
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Gedeon31
addikt
válasz Mrdevil #4847 üzenetére
Pont ez a jó felvétel közben már lehet nézni a felvételt.
Most akár kettő csatornán is tudsz felvételt beállítani ugyanarra az időpontra.
vtechun is mondta lesz +1 stream ,így felvétel közben is tudsz másik csatornát nézni,ha van pl.hd csomag rendelve hozzá,vagy még egy 3. box.
[ Szerkesztve ]
-
Pap Wiktor
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgatom már jópár oldalon keresztül a topicot,de úgyérzem pontos választ csak akkor kaphatok,ha megkérdezem tőletek.
Jelenleg T-Home digitális kábelt tv és kábelnet előfizető vagyok (családi csomag mindkettő).
Gondolkodom a DVB-C IPTV-re váltásában és a net megtartásában.
Van itt valaki akinek a 18. kerületben van tapasztalata IPTV-t illetően? Jobb e a minősége mint a DVB-C nek vagy csak a szolgáltatásokban több?Mennyire stabil?(fagyások,pixelesedés)
Jól olvasom,hogy nincs box bérleti díj az IPTV esetéve? (DVB-C-n van az elsőre is)Most olvastam,hogy a hűségidő lejárta után megemelik az előfizetési díjat automatikusan?
Megköszönök minden tapasztalatot és megjegyzést!Szeretném jól körüljárni a témát mielőtt döntök.
Szóval 18.kerületben milyenek az IPTV-s tapasztalatok?
https://www.facebook.com/pages/Bowers-Wilkins-Center/119659391439247
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest