Új hozzászólás Aktív témák

  • cinemazealot

    addikt

    válasz Gyöször #23095 üzenetére

    Hiszed vagy sem, többen vagyunk itt, akik úgy osztogatjuk az észt az érdeklődőknek, hogy az említett márkák töredékével sem volt még dolgunk. És nem csak itt, más topicokban is. Gyalázat, igaz? :) Megyek is és elásom magam, mert még tükörbe sem bírok nézni...

    Komolyabbra fordítva: gyorsan átfutottam a topicot, mostanáig összesen 134 hsz-ben említették ezt a márkát, többnyire kérdésekben szerepelt, és a fórumlakók közül csak páran válaszoltak a kérdésekre negatívan, ellenben jó sokszor. Előbbiből jól látszik, hogy nem egy népszerű típus (persze lehet, hogy csak azért, mert friss piaci szereplő), utóbbiból viszont arra következtetek, hogy nagyon keveseknek volt vele tapasztalata. Te 2022 novemberében írtál először az nJoy-jal kapcsolatos tapasztalataidról:

    - az első gari idő alatt döglött meg,
    - a második 1,5 év után kezdett kattogni,
    - a harmadik szimplán nem hozta az elvárt teljesítményt és leállt, amikor kirúgtad alóla a sámlit.

    Aztán még olyat is írtál, hogy "...njoyék inkább visszaadják a pénzt mintsem kicseréljék benne az akksit...". :) Lehet, bennem van a hiba, de csupán a Te beszámolóid alapján is egy rettentően megbízhatatlan márka képe alakul ki bennem az nJoy-ról. De ha úgy gondolod, hogy ez így rossz, magasztald nyugodtan, én pedig többet nem mondok róla véleményt.

Új hozzászólás Aktív témák