Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz pigmeus #22794 üzenetére

    Nekem volt egy időben 3 db FSP nano-m is, de azok offline olcsó kis cuccok voltak, gázkazánt, hűtőt nem tudtak vezérleni, a jövő mindenképp az, hogy a megfelelő méretű akksipakkal- inverterrel az egész házat szünetmentesíteni, és akkor nincs gond. Azon is gondolkodtam, villamos hálózat felújításkor jó lesz minden fontos helyre egy szünetmentesített konnektor, ahol az adott eszközök a gépházból külön szálon kapján a szünetmentestett feszt, de végülis amrnnyivel az a bekötés- kábelezés, konnektorozás több pénz, annyiból érdemesebb már a komplett szünetmentesre költeni, bármennyibe is kerüljön. Nyilván abban is van logika, hogy a nagyon nagy ramfelvételű, és a mindennapokban nem szükséges fogyasztókat, mint pl egy mosógépet, villanysütőt külön kismegszakítóra lehet tenni, és annak nem kell a szünetmentesen keresztülmenni, de a többi, világítás, tévé, fűtés, hűtő maradjon szünetmentesített, és akkor a tökéletes megoldást sikerült összehozni.
    Az egész igazából megoldható ma már 2-3 millióból, és akkor mondhatni véglegesen letudtad ezt a dolgot, sőt, ha van még egy kis pénz, töltheted az akksikat napelemről, és akkor még jobb, de persze megtérülés, rászánható összeg függvényében kell nézni, mit lehet az adott összegből kihozni.

    Most tesztelek egy apc 3000-es szünetmentest, 513W-os fogyasztóval megy szépen akksiról, meglátjuk, meddig bírja. Ez a fogyasztás azért egy gázkazán+ keringető, hűtő, ledes tévé, 3-4 ledes lámpa fogyasztásával egyezhet meg, azaz viszonylag tiszta képet lehet kapni, áramszünet alapján egy ilyen mennyi ideig vinné a dolgokat. Igazából még annyira új az összes akksi, hogy most volt a harmadik bekapcsolás, most lesz az első merítés- feltöltés.

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák