Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz Gus-T. #20299 üzenetére

    Na erről nem tudok semmit sajna. Sajnos nem tudom, nincs tapasztalat.
    Mint mindig, a védendő készülék gyártója tud segíteni a kérdésben.

    Köszi, jó tudni. Tehát megoldható :)
    Felteszem nem űrtechnika ez sem, hanem közönséges 12V-os ólom aksik vannak ebben is.
    Azt meg valahogy beletették, meg valahogy ki is lehet venni. Valószínűleg minden Warranty Void matrica, esetlegesen pár biztonsági csavar eltávolítása után. De csak találgatok. :)

    Random online UPS hangja:
    [link]
    Ha csendhez vagy szokva, ahol 5 db vinyó már hangosnak számít, akkor ettől falra fogsz mászni. Ehhez mérten egy line-interaktív csendes. 3 méterre alszok az APC-től, ugyanaz a méret csak régebbi model mint amit kinéztél és nem hallom. Csak akkor van hangja ha ténylegesen bekapcsol. Míg az online ups folyamatosan jár.
    Nálam az APC-k 97%-os hatékonysággal működnek (szerintük, mert kijelzik). Persze hálózatról, készenlétben. Amit linkeltél Cyberpower az Eco módban tud 95%-ot. Eco mód az, amikor megkerüli az invertert és közvetlen hálózati áramról megy a kimenet hasonlóan egy interaktívhoz.
    Állítólag Eco móddal sincs kapcsolási idő - amit nem értem hogy. Viszont azt nem meri beleírni a specifikációba a gyártó, h mennyire zuhan le a hatákonyság dupla konverzió módban. :P
    Itt ugye van egy 240 -> 24 -> 240 átalakítás és ha egy táp úgy általában eléri a 90%-ot, az már egy jó táp.
    Na most ez kétszeres transzformációval már csak vmi ~80% lesz. De megint csak találgatok, mert az istenért nem találni rá példát sehol a neten. Pedig már én is kerestem erre választ korábban, hogy mennyi is az annyi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák