Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsoni
senior tag
kifogás kifogás kifogás kifogás
-
őstag
Hogy azért ne csak piáról, hanem hardverről is essen szó, eladó sorba kerülne a gépem belsőkéeje, egy jól összeszokott, minőségi 478-as konfig.
ami lenne
abit Is-7E -alaplap 865-s ,lan, hang sok usb. 15000 ft már nem garis 2-hét gar
Intel Pentium 4 3,06@3,8 Ghz 1mega cache
alpfeszen viszi ezt a feszkót HT-s 252-s fsb-vel 22000 Ft + ha kell extra hűtő, akkor zalman 12cm-s Al-cu hűtő mindenével, kivéve paszta + 5000 ft már nem garis 2-hét gar
Kingmax-superram 2*512-mega 400-as dualban 2,5-3-3-6-os időzítésekkel mennek 22000 ft
elvileg élettartam garisok
Inno GF6600 GT 128-mega 128-bit +zalmann vf700cu-val szerelve 21000 ft már nem garis 2-hét gar
elsőre egyben adnám el, 80000 ft-ért, és a procihűtő gratis
vagy ha mindenre van vevő akkor mehet külön is
egy megbízható jó gépbelső nagy számítási teljesítménnyel..............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
nguru
tag
Egy kis csere-bere:
Van egy 300-as szünetmentes APC, esetleg ha vkinek vmi épkézláb hangkarija akadna érte... (nem als 4000!!!). Csak érte kéne jönni... Az akksija jó, de Q....a nehéz
[Szerkesztve] -
BaLee
addikt
-
isapeti
aktív tag
Dánke zeeer, hogy gondoltatok rám , de mivel ma ippeg ünnepélyesen felmondtam, ennek kapcsán vannak hasonló irányú rendezvényszervezés-kezdeményezések az (ex)munkahelyemen... szal legközelebb mindenképp szívesen csatlakoznék, de most sajna nem megy Szori.
dzsoni, természetesen a matricccákat le tudjuk boltolni, nomeg a szonátát is megsasolhatod!"Verés közben jön-megy a székláb." - B. I.
-
dzsoni
senior tag
válasz isapeti #2910 üzenetére
ok!
Más:
Annyi okos, értelmes ember van itt akinek épp nincs melója, vagy unja, vagy kevésnek tartja. Kéne kezdeni valamit a dologgal. Nekem 2 is van. Az egyiket imádom viszont nemtok belőle megélni, a másik relative jól fizet de szétunom magam. Volna pár ötletem, mit lehetne müvelni, csak egyedül kevés vagyok. Ha valaki érez esetleg némi kreativitást magában hogy megprobáljon megélni a saját lábán azzal szivesen elbeszélgetnék, mert már rohadtul unom ezt a nagy ló@ semmittevést. -
l@czko
aktív tag
dzsoni:
Ha gondolod, tarthatnál vmi fogadóórát, mert épp ma vagyok mélyponton és szívesen megpróbálkoznék más munkával.
Igaz, más lábán jobb élni, de egye fene!!!!!
Pia:
Ha időben hazaesek, akkor van esély, hogy benézek az ivóba.De fixen nem merném mondani, hogy ez össze is jön.
Remélem, nem keresi senki Pia nevű társunkat rajtam!!!!
[Szerkesztve] -
Ygg
senior tag
-
l@czko
aktív tag
Látod, már ezért érdemes ide bekukkantani, mert a bánatos életbe nem tudhattam volna meg, hogy a '' Pia '' női név is!
Nagyon köcci!
A '' selymes '' melyik alkatrészére vonatkozik? Mert próbálom kihámozni, de ma nem megy!
Egyébként : Nincs nálam! Ártatlan vagyok!
dzsoni: Tózse, ahogy Ygg írja! Ketten fogunk kíváncsiskodni, ha odaérek! -
Ygg
senior tag
Tudtam!
Vagy piramisjáték, vagy szekta.
De legalább tudom, kinél lesz a zseton.
Dzsonit kell kirabolnom .
A selymes a combjának a bőrére vonatkozott, l@czko
Amúgy kérdezz nyugodtan, latinból érettségiztem .
A Pia a Pius nevű pápák mintájára inkább csak apácáknál divat...
A haverom is azon röhögött:
Pia nővér intelmei: - ''Ne igyatok, gyerekek''.
LOL -
net84
őstag
na most akkó mi van? mikó iszunk? nomeg kiváncsi lenék dzsoni kolléga ötleteire
Ygg - veled meg holnap délelött elviekben úgyis találkozok hogy baszarintaná mög
nap és helyszín pontosítást is kérnék - egyébként a felhívással annyi probléma lehet, hogy a céges mobájlom általában csak munkaidőben veszem fel, de az adataimnál megvan a privát telszám is...
[Szerkesztve]Read only...
-
Ygg
senior tag
Idáig 6 óráról volt szó. Meló után oda tud érni talán mindenki.
Szerintem valahol a Fő tér környéke, az mindenkinek talán útba esik, vagy nem nagy távolság. Aztán ha nagyon beüt, folytathatjuk a Bányában.
Na, mentem edzeni, hogy a másik kollégáddal is találkozzam.
[Szerkesztve] -
net84
őstag
jó ötlet a fő tér és a 6 óra is
helyszínt beséjük meg időben, mert nemtom, hogy holnap mennyit fogok látni a fórumból
Jó testmozgást!
egyébként: keresek olyan személyt, aki tudna esetleg segíteni szombaton dél környékén (de lehet, hogy az időpont még változik) egy MS 2003 server elindításában
A probléma az, hogy le kell állítani, mert kb 2 órán keresztül nem lesz villany az épületben, és nem biztos, hogy a szünetmentes ezt kibírja. Ezért péntek este leállítom, és mivel kicsit döcögős, kehes a drága, ezért lehet, hogy nem fog csak úgy nekem elindulni a leállítás után - tehát, ha valaki tud valakit (vagy elég késztetést érez magában, pls jelezze - a költségekben biztosan meg tudunk egyezni)
[Szerkesztve]Read only...
-
Ygg
senior tag
Ez a szadista állat teljesen kikészített.
Már gonosz vigyorgással az arcán várt ez az őrült szörnyeteg.
A porosz kiképzőőrmester hozzá képest kezesbárány.
MS serverekhez lövök egy keveset.
Milyen vason megy?
Pontosan milyen?
R2?
Enterprise edition, kisebb?
Telepítőcuccok megvannak-e, stb.
[Szerkesztve] -
dzsoni
senior tag
Milyen szobor?
Január óta nem jártam Szombathely főterén
Amúgy részemről becsúszhat némi késés, de majd valamelyikőtöket felhívom aztán csak megtalállak titeket. -
Ygg
senior tag
Hey!
Akkor 6 órakor a Gekko-ban.
Ha nemtetszik, vagy nincs hely, aztán központi heyen vagyunk, mehetünk akárhova.
Ha nagyon beüt a buli, meg este Bánya.
C'mon, emberek, jöjjetek. -
nguru
tag
Szasztok! Nincs vkinek egy eladó használt sima (nem Wlanos) routere?
-
ArmanD.
őstag
Eladó: [link]
Öreg vagyok már bohócnak!
-
tomi_mod
aktív tag
Üdv!
Tegnap megvolt az egykerekűs verseny, majdnem megúsztam sérülés nélkül.
Két kategóriában indultam, amatőr triál és gyorsasági -ez utóbbi körpályán tekerés 3-5 versenyzővel.
Mikor megérkeztem a pálya már meg volt építve, ezek rendszerint úgy néznek ki, hogy egy nagy pálya raklapokból deszkákból gumikból és a különböző kategóriák annak nehézségének megfelelően más más útvonalat jelölnek ki.
Néztem-néztem, de valahogy nem tudtam elképzelni, hogy a minimum 4-5 raklap magas akadályok közt hol lesz az enyém.
Megnyugtattak, hogy ez a profi pálya, de egy két elem bemelegítésnek frankó volt.
Az elit után átépítették a pályát az amatőröknek, és ekkor pislogtam csak igazán, hogy mégis mi a rákot fogok én csinálni 3 raklapra helyből ugrásnál, 5 raklapról 5-re, méter távolságba ugrásnál stb.
Két kört kellett menni. Első körömet eléggé elbénáztam, -szokásos pályatapasztalás, de olyan dolgokat csináltam meg amit eddig még soha nem próbáltam. 5 raklapról egy fordított raklapra ugrás -lécre- vagy gumiról gumira kb. 1 méter távolságra.
10-en indulktunk amatőrben, eslő kör után talán 7. lehettem. Iszonyat jól nyomták egyesek, reményltelen volt jobb a hely.
Második körben a pálya első harmadát hibátlanul csináltam, az előző ''próba''kör megtette hatását. Aztán a lécre ugrás elég szerencsétlen lett, megcsúsztam az érkezéskor, esés lett belőle...ez még nem is lett volna baj, de próbáltam megkapszkodni, mikor is egy raklap szélén lehúztam a kezem . Kénytelen voltam abbahagyni a versenyt, de mivel előttem levő versenyző sérülés miatt nem kezdte el a második kört így uccsó előtti lettem.
Gyorsaságin az utolsó előtti kanyarig második voltam aztán egy szűk forduló miatt leért a pedálom, a szerzett előnyt pedig már nem tudtam értékelhetően behozni
Összességében eszméletlen jó volt, legalább kipróbálthattam magam. Képeket én nem tudtam csinálni, érthető okok miatt, de kattintgattak elegen, így ha tudok linket akkor ide beírom.
Tomi
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen monitort vegyek?
- Analóg fényképezés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest