Új hozzászólás Aktív témák
-
mefistofeles
addikt
Ha valakit érdekel tényleg tip-topp állapotban lévő gyermekkerékpár , az jelezze privátban.
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Tubica
senior tag
válasz mefistofeles #16600 üzenetére
[link] <--- ez alapján esetleg ?
De ha a kerékre gondolsz, akkor ott rá van írva a gumira. Ami elterjedtebb az a 24" illetve a 26"-osTubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
-
orion1025
őstag
válasz mefistofeles #16601 üzenetére
Kerék/váz mérete van minden bringának, de ez 20-as lesz szerintem így kép alapján.
[ Szerkesztve ]
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
w.miki
veterán
Szombathelyieknek milyen aktív FB csoportja van?
Megkérdezném, ebéd menüt honnan érdemes rendelni?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Tubica
senior tag
válasz w.miki #16604 üzenetére
[link] <-- Zsibvásár Szombathely (ha erre gondolsz)
[link] <-- Ziccer vendéglő. Amíg rendvédelmi szervnél dolgoztam, innen illetve a [link] Nagypityert tudom ajánlani. (hozzá tartozik, a Ziccer-nél van kiszállítás, a Pityernél nincs, de odamész, megrendeled, és ,maximum 10p alatt viheted is)
Tubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Honosított mostanában valaki Szombathelyen külföldről behozott autót? Mennyi idő most a várakozás időpontra?
-
Tubica
senior tag
Sziasztok !
Egy új számítógéppel bíztak meg, melyet ha nem gond, megosztok Veletek
[link] - Alkatrészek
[link] - Kicsomagolva[link] - Alaplap
[link] - 3400G benne[link] - Gépház szétbontása
[link] - Tápegység beszerelve
[link] - Alaplap és a 4+4 berakva
[link] - 2x8Gb memória beszerelve
[link] / [link] - Bequiet hűtő berakva
[link] / [link] - Kábelmenedzsment[link] - VÉGEREDMÉNY
-
DJGABI
addikt
válasz Tubica #16610 üzenetére
szép munka!
hú, ez valami Zalman ház? hogy én mennyit szívtam mikor a saját gépemet szereltem át [link], még darabolnom is kellett belőle itt azért látom az 1 drive elfért, nekem 3 van, a kábelek körbe elvezetni rövidek voltak, meg ez az elcseszett oldalra elforgatott SATA... pont ott volt 1 ház merevítő vas, az egyenes csatis meg abba ütközött volna bele
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
orion1025
őstag
válasz Tubica #16610 üzenetére
Néha szeretnék újra fiatal lenni, konzolokat meg PC-t mókolni, barkácsolni, de nekem speciel hosszú évek óta teljesen kiesett az érdeklődési körömből az egész számítástechnika. Nem követem a híreket, nem érdekelnek az újdonságok (mobil fronton sem), bezzeg régen mindent fossá tuningoltam, napikig kínlódtam néhány dologgal, régi szép idők...
-
duo
addikt
válasz orion1025 #16612 üzenetére
te inkább tuningolj hifiket én még mindig szeretném, de család mellett már nincs kapacitás ilyesmire. azért mikor tavaly a mindenes gépet építettem otthonra mini-itx alapokon, elszüttyügtem vele minden este pár órát. hosszú túl hosszú ideig.
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
orion1025
őstag
Nálam az a baj, hogy egy komplett játszós sarok van, de már csak van. Normális asztali gép, mellette egy retro gamer, mini-itx, konzolok, négy laptop, egyéb építgetett holmik, de már nem használom a rendes asztalit sem, csak bizniszre, semmi másra. A legtöbb holmim el van dobozolva, de jó néha kicsit átforgatni, megtaperolni az őrizgetett kincseket. Időm sincs Hi-Fi tupírozásra, utoljára az Asszony kocsijába faragtam élvezhető technikát, hely specifikus mályasládát. Mostanában másban élem ki magam, motor építgetés, miegymás, bár tél óta csinálom az egyik gépállatot, de még darabokban tengődik, eldobozolva, elrakosgatva, annyi időm van.
Ilyen öszvért kendácsoltam össze tavaly. Van ebben Simson, Babetta, Tomos, MZ, meg házi készítésű megoldás
-
Tubica
senior tag
Srácok. Nem tud valaki eladó simsont ?
Szeretnék felújítani magamnak még egyet, de nem ilyen horror áron. Esetleg valakinek a papája, vagy családtagja, aki eladná normális áron ?
Ha kell, csinálok képeket, videókat a felújításról. Válaszotokat köszönömIlletve, lehet belecsapnék egy jótékonyságba is. Kiselejtezett gépeket szednék össze, melyeket rászoruló családoknak adnék oda teljesen ingyen. ESetleg ha van valakinek P4 vagy valamivel erősebb gépe, ami csak pang otthon (win7 kompatibilis) az kérem írjon rám, elmennék érte
Köszönöm mind a kettő téma hozzászólásait !
orion1025 : Az a VGA gyűjtemény 8800-asok ? Vagy még 1-2 régi disznó ?
duo : Na, az a kis kompakt gép. Már csak rá kellene valahogy tenni egy mini érintő kijelzőt
[ Szerkesztve ]
-
orion1025
őstag
Na, nekem pont az ilyen "barkácsolások" hiányoznak, amikor az ember nem csak össze hány valamit, hanem rengeteg energiát fektet valamibe, amiből egy szép darab készül el, ezért is hiányzik a régi PC-s korszak, még a szaga is más volt azoknak az időknek, pörögtek a fórumok, ahol tuning/modding volt ezerrel, volt feeling, meg jó kis közösségek. Most már inkább a két véglet van, amikor valaki fosásig van lóvéval, meg az, aki bolti cuccokat össze vásárolgat, és kreál valamit belőlük.
Tubica:
Jobbára GTX 260 ( örök kedvenc ), de van jó pár 8800GTX, GTS, Ultra. Tőled vettem anno egy Gainward 8800GT-t, azt váltotta a GTX260, na szegényeket agyon írt romokkal bombáztam évekig.Winne:
Fejidomot a régi bojlerünk alu szerelő nyílásából készítettem, egy Derbi lámpát használva hozzá, foncsort aranyra festve, búrát sötétítve"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
duo
addikt
válasz DJGABI #16618 üzenetére
köszi!: nem ez egy rendes kapható ház. magyar manufaktúra. vásároltam korábban (pont tápot)a sráctól jó arc. van weboldala meg minden. 2mm acél hátlap meg alaplapi tálca és 2mm alu oldallapok. 6,7l.
egy 8c/16t méregzsákot raktam össze benne (zen+)
@Tubica gondoltam rá de egyelőre 32" monitorra kötöttem (azt nézzük tv helyett, már amikor.)
orion1025: a mini itx topik azért jobbára még ilyen. ott ha nem moddingolsz valamit elvérzel
én ebben a házban a hűtést barkácsoltam át, a borda egy cryorig c7 CU de a backplate nem volt jó hozzáért az alaplai tálcához és görbítette az alaplapot. így egy be quiet hutő hátlapi rögzítőjét fúrtam fel méretre és az fogja hátul a 60deka rezet és egy túlméretezett noiseblocker eloop csinálja vihart., meg kiszereltem a wifi modult az alaplapból, és a kábelezés is érdekesen alakult most ytube és böngészés közben 27 fokos szobában 41,6 fokos a ryzen. kézmeleg levegőt fúj ki.Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
Josi
senior tag
Ha nem így takarítod ki a géped, akkor nem vagy profi.
[Géptakarítás]''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
Winne
nagyúr
Én anno így takarítottam ki a 45ezres billentyűzetemet, amibe belefröccsent a kóla és beragadtak a billentyűk, azóta is már kizuhanyoztam egyszer, mert profin kiszedi a hajat morzsát mindent, a mai napig azt használom. Microsoft Sidewinder X6, amikor megjelent akkor vettem. lol
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Reaper04
aktív tag
Ez vajon laptop billentyűzetnél is működik ?
Szét szedtem már, de a billentyűzetnek az alja oda van szegecselve a házhoz
Videóban néztem hogy szedik szét, aztán vissza lágyítják a műanyag pöcköket és vissza "ragasztják"...
Hát, nem tudomPedig ki kellene valahogy takarítani. A shake nem jó dolog a gombok alatt.
-
orion1025
őstag
Usankába sok helyen hiper lágy a víz, ott egy ilyen akciót "simán" meg lehet csinálni, igaz attól még a korróziót nem lehet kikerülni. Én például egy elektromos Bosch festékszóróval operálok, jobb, gyorsabb mint egy kompresszor, és véletlenül sem kap kondenz vizet semmi, mert az olcsóbb lecsapatók sem tuti biztosak ilyen téren.
-
belaazallat
addikt
-
freaghill
őstag
Ideje már érdekel az agyegedények készítése. Van itt Szombathelyen és környékén lehetőség ezt tanulni, kipróbálni?
-
Winne
nagyúr
Nincs valakinek redőnyös tapasztalata, vagy embere? Madzagot kellene cserélni két redőnyömön, az egyik leszakadt.
-
Kube
senior tag
Az a baj az évnek ebben a szakaszában úgy teli vannak, hogy akár hetek mire odaérnek. Szóval ha nem akarod megvárni ezt az időszakot, akkor megpróbálod magad, azért nem baj ha van segítség.
Nekem most automata rugóját kéne jól feltekerni, hogy újra legyen "tartása", pont a napokban adta meg magát.
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
Reaper04
aktív tag
válasz Tubica #16627 üzenetére
Szia!
Igazából komplett szét szedtem már, csak a pöckök vannak előttem, amik az utamat állják.
Még akár sima vízzel is neki állhatnék, ha bele gondolok.
Nincs semmi már odabent csak a műanyag ház és a billentyűzet lapja.
Utána meg kirakom a napra száradni?Josi: Hát ... most jelenleg nem műxik így. Ha nem csinálok vele semmit használni sem lehet, kő keményre beállt a jobb oldala a billentyűzetnek.
Régi gép már igaz, de jó lenne ha újra lehetne használni. -
CoolBoy323
nagyúr
Kinek kell priviben telefonszám akkor redőnyösé?
Szücs-Bakonyi Tamás szerintem Szombathelyen is dolgozik, 99%, bátran ajánlom!!!! -
Josi
senior tag
válasz CoolBoy323 #16640 üzenetére
Javítással is foglalkozik? Mert akkor érdekel.
''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
Winne
nagyúr
Köszi a tippeket és a segítséget is, amint utolérem magam a dolgaimmal megnézem mennyire macerás és lehet élek a felajánlással.
-
w.miki
veterán
Digi mobil netet használ valaki? Milyen a lefedettség beltéren? Gyors a net? Szelestey u.
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
DJGABI
addikt
válasz w.miki #16645 üzenetére
Lefedettségi térképet csekkold [link]
Szombathelyről annyira nem tudok nyilatkozni (vagyis annyit hogy plázánál vagy family centernél (?) nem emlékszem, de egyiknél elég szar szokott lenni, ellenben pl főtér rendben van), de Sárvár, Cell is részemről tök okés, a városok 99%-ban van netem
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Tubica
senior tag
Sziasztok Srácok !
Segítséget szeretnék kérni Tőletek.
Szeretnék vásárolni Simson smkp-t, de nem a 100-200 ezres kategóriából.Ha lehet olyat keresek, aminek a főváza, és a motorblokkja ép. Ha nincs kereke, vagy elég komoly felújításról lenne szó, szívesen megvásárolnám.
Ha esetleg tud valaki ilyet, szomszédnál, apukánál, papánál, stb, az kérem írjon.
Ha kell, a felújítás minden mozzanatát megörökítem.
(Igen, tudom öreg motor, stb de mégis fílinges, és jobban utána fordulnak az embernek, mint egy mostani 50-es darálónak).Ha esetleg telefonszámot megadtok, megnézhetem, stb, az is jó
-
duo
addikt
sziasztok! eladóvá válik egy kevesebb mint egy éves, fél évet használt fractal design node 304 ház, dobozában (fehér) a venti szabályzója és az egyik 92mm-es venti nincs benne ( elkunyerálta a fiam.) de a hiányzó helyére tudok adni egy noctua reduxot grátisz.
van hozzá tápom 450W Gold be quiet! straight power tokkal vonóval. dobozában szintén kb tavaly augusztustól idén februárig ment.
és egy schythe mugen hűtő.
topiktagoknak minden kb féláron.Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest