Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Jó kis műszaki kompatibilis ültetés
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
CoolBoy323
nagyúr
Ajtó eladó, vagy üveges kromofágot vennék
Még mindig egy kib.szott ajtóval szenvedek. Brutál... A nagyja megvan, de a mintákat nem tudom szépre csiszolni
Egy hete ez az esti program, már a kezem is tropa... Inkább vésném a falat komolyan
A legjobb, h ezért nem tudom készre csinálni a szobát, meg a nappalit
-
mefistofeles
addikt
válasz CoolBoy323 #16504 üzenetére
Nyilván látni kéne de a képeid alapján az egy tényleg szép ajtó. Ha meg akarod tartani akkor nem ártana egy szakembert hívni, mert gyönyörűen megcsinálná. Nyilván nem aprópénz de te a sok bosszúság mellett, lehet, hogy el is szúrod.
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz mefistofeles #16505 üzenetére
Ilyet nincs fehér ember aki elvállalna sajnos
-
Tubica
senior tag
válasz CoolBoy323 #16506 üzenetére
Réz színű drótkorong. Az elég puha anyagú. Az talán a mintát nem bántaná, csak a festéket.
Egy próbát megérhet, nem ?Meg megmondtuk
Legyen pizza meg ital, és innen a csoportból tuti lenne 5-6 fő (ajtónként )[ Szerkesztve ]
Tubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
-
Josi
senior tag
válasz CoolBoy323 #16508 üzenetére
kromofág:
[Kromofág][ Szerkesztve ]
''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
duo
addikt
válasz CoolBoy323 #16511 üzenetére
még mindig azt mondom, hogy kár lenne eredeti állapotába visszaállítani. vintage-antikólós cucc, egy modern környezetben teljesen jó, sőt.
de díjazom a kitartásodat.
mi meg, valószínűleg ősszel, teszünk egy kisebb körutat a környéketeken. ( most nyáron nem jön össze.) rásdásul úgy döntött a kupaktanács hogy egy budget átalakítást még végzünk a lakáson. meg aztán nincs is hová maxolni már)
az még egy selling point lehet és nem akkora beruházás ami nem jelenik meg az elaási árban. de erősen nyitott a kérdés továbbra is.
a körút az biztos.Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
Winne
nagyúr
Nem tudtok véletlenül olyan autószerelőt, aki bevállal olyat, hogy itt egy helyi kereskedésben normálisan átnéz egy használt tsi motoros használtautót egy jó ismerősömnek pénzért?
Típushibák, computer és hibakódok, külső sérülések. Ha tudtok, akkor kontaktot és árat is kérnék.
Köszi.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
w.miki
veterán
Pizza/étel rendelés melyik cégtől érdemes, ami olcsó, és finom?
Valamelyik App-ból inkább, vagy közvetlenül tőlük telefonon?
Szép kártyával lehet ezeknél fizetni?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
mefistofeles
addikt
válasz w.miki #16515 üzenetére
Ízlések és pofonok..... Nálunk a család a Bingó pizzát részesíti előnyben. Finom tészta, bőséges feltét. Szép kártyával is lehet náluk fizetni, de másfél órát minimum számolj a kiszállításra.
Appból a netpincért szoktuk használni, ott rengeteg pizzériát találsz és minden infó is fent van, nem kell kérdezgetni, hogy fizethetsz stb.[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
BaLee
addikt
válasz mefistofeles #16516 üzenetére
Azért figyeljetek a netpincérnél én múltkor azt hittem nem hiszem el amit látok. Americano-ból rendeltem netpincéren keresztül pizzát, majd következő alkalommal rátévedtem a weboldalukra és láttam, hogy ha náluk rendelem direktben akkor ~500 ft-al volt olcsóbb minden pizza! Nem mindenhol van ilyen különbség árban de figyelni kell.
-
w.miki
veterán
Szombathelyen parkolni hol lehet ingyenesen a Szelestey u. (vagy a vasútállomás) környékén?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
-
mefistofeles
addikt
-
Tubica
senior tag
-
ticzi01
aktív tag
Ha már pizzáról van szó nem tudom hallottatok-e a Rose Pizzériából.
Szerintem az egyik legjobb a környéken, facen vannak fel ha valaki ki szeretné próbálni. -
mefistofeles
addikt
A Magic az kókler...
Finom vékony tészta de olyan minimális feltét, hogy röhej...
Ráadásul facebookon is fent volt, meg én is tapasztaltam, hogy a 32 cm-es pizzájuk jó ha 28 volt.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
orion1025
őstag
válasz mefistofeles #16528 üzenetére
Egy rövid időszak volt, amikor a feltét vicc kategóriába esett, ezeket az eseteket jeleztem is nekik.
-
Killer01
őstag
Mi leragadtunk a Don Pepito-nál, gyerekek imádják az ottani pizzát.
-
freaghill
őstag
Ha már pizza, holnap és holnapután ingyen lesz a pizza a Ciao Amico-ban.
Kép -
mefistofeles
addikt
válasz Killer01 #16530 üzenetére
A Pepito van a plázában igaz? Amíg Pepe volt addig az volt az alap nálunk.
freaghill: hallottam róla, volt már ilyen akciójuk pár napja. Állítólag 100 méteres sor állt a pizzéria előtt....
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz mefistofeles #16533 üzenetére
Oladon van kint a sulival szemben.
-
ticzi01
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg lenne ismerőse valakinek aki Hartáról egy 180x180-as könnyű kerítést el tudna nekem hozni? -
mefistofeles
addikt
Urak! Ha valakinek kéne kis esztétikai hibával egy álló, tágas számítógép ház, az priviben jelentkezzen, küldök képeket. Pénzt nem kérnék érte, max. jöhet két kozel......
-
Tubica
senior tag
Sziasztok
Remélem nem baj, ha megosztok Veletek egy újabb gépszerelést.
Sajnos a táp felsőtápos házba való, így a kábelmenedzsment nem a legszebb, de igyekeztem.[link] Alaplap + processzor + memória
[link] Hűtés
[link] GTX 650 TI
[link] Deepcool Matrexx 30
[link] Arctic F12 (x2)
[link] Alaplap + processzor + memória + tápegység
[link] Késznek mondva előről
[link] Késznek mondva hátulrólÜdv. Tubica
-
mefistofeles
addikt
válasz Tubica #16537 üzenetére
Csodálom a türelmedet és, hogy ezt grátisz csinálod! Nekem nincs hozzá türelmem. Mondjuk jövő héten lesz a vasban memória csere-bővítés, szóval azért össze kötöm egy alapos tisztogatással.
-
Tubica
senior tag
válasz mefistofeles #16538 üzenetére
Ha nincs türelmed hozd el Reggel elhozod, délután viheted.
-
mefistofeles
addikt
válasz Tubica #16539 üzenetére
Ne viccelj.....
Azért megcsinálom, magamnak meg a srácok két PC-jét is én tartom karban. Amúgy sem engedném, hogy ingyen csináld.
Te nagy segítség vagy a laikusoknak! El tudom képzelni milyen jó érzés mikor egy vasat átadsz.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Cathfaern
nagyúr
Hol lehet (illetve lehet-e valahol) Szombathelyen vagy környékén mangalica (tőke)húst venni? Nagyobb tételben és rendszeresen, tehát a "metro / lidl / aldi akcióban néha kapni pár szelet" verzióról tudok. Az se gond ha valami szomszédos településre kell elmenni érte, de mondjuk Győrnél azért jó lenne közelebbi (amit a legközelebb tudok).
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Tubica
senior tag
válasz mefistofeles #16540 üzenetére
Hidd el, hogy nagyon jó
Főleg mikor hazaviszi, és írja, milyen jó. Volt olyan is, aki megjegyezte, mehetnék a PCX-be is
(értem én. Nyilván a felajánlásom és a szenvedélyem azoknak jó, akik nem értenek hozzá, vagy nem szeretnék tönkretenni a saját számítógépüket)
[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
válasz Tubica #16542 üzenetére
Tudom, hogy jó...
Mikor a Covid első hullám jött és a sulik áttértek az online oktatásra, felajánlottam egy komplett gépet egy rászoruló családnak. Jó érzés volt oda adni. Az egész családnak kb. egy mobilja volt. Az viszont borzasztó volt, hogy percek alatt hányan jelentkeztek a gépért.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Winne
nagyúr
válasz mefistofeles #16543 üzenetére
Az ingyen cuccokért mindig ezren repülnek. Én két normális matracot tettem fel így és pillanatok alatt írtak folyamatosan és persze rám voltak megsértődve, hogy minek teszek fel akkor ilyet, ha nem lesz az övüké, meg amúgy is jó, adjam pénzért. Hát mondom pont azért tettem fel ingyen talán, mert hátha olyan jelentkezik, akinek tényleg szüksége van rá, nem? Még én éreztem magam szarul, de aztán szerencsére jó kezekbe került szerencsére, boldogok is voltak tőle.
-
syC
addikt
Sziasztok!
Jó karosszéria lakatost tud valaki ajánlani ( priviben ). Köszi!
•
-
BaLee
addikt
Hú ezt én egyszer követtem el, hirdetgettem valamit, már nem emlékszem mit (valami elektronikai kütyü), de végén már nevetséges összegért volt fent (1000Ft?) kutyának nem kellett, rám sem írt senki, csak foglalta a helyet. Levettem, feltettem ingyenesként, nem túlzok fél óra alatt vagy 6-an akarták vinni és mindenki meg volt sértődve aki nem kapta meg, hogy akkor miért nem veszem le, ha már eladtam...
Ezt mondjuk sosem fogom megérteni, ha nekem kell valami akkor 1000Ft-ért is kell (főleg ha sokszorosába kerülne újonnan), nem csak azért, mert ingyenes. -
orion1025
őstag
Van ilyen a megyében? Én eddig csak tróger munkát láttam helyi "szakiktól", még attól is, aki nem olcsón dolgozott. Ha fényező kell, akkor meg a Norbi fény, ő precíz és reális árakon dolgozik. Anno emlékszem (szándékosan nem írok nevet) egy nagy szakidani előadta magát, hogy öreg autó, hiába kap teli fényt, fél év múlva megint elő fog rajta jönni minden, és ezt egy olyan ember mondta, akit itt sztárolnak, meg rá recskáznak ezrek... Na ilyen csuda mesterek vannak, és érdekes, én is le tudtam tüsszenteni a kocsi felét, udvaron, és azóta sem csapta ott ki semmi, nem málik, ellenben amit pénzért köppögettek, azt meg lehet nézni... évente bele kell tüsszögnöm....
-
w.miki
veterán
válasz Tubica #16537 üzenetére
Laptop szervizt nem vállalsz?
Van egy Dell e6540-em szét kellene szedni, kitisztítani, újrapasztázni, és megragasztani a bekapcsoló gombját. Én nem merek nekiállni.
Ennyire szét kellene bontani.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest