- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyúr
-
echterion
nagyúr
Valakinek egy hibás Sony Vaio 15,6-os gép némi mogyorós milkáért? Nem ad képet, bekapcsol, de kb. ennyi. Ram, hdd nincs benne, egy 2030M van benne elvileg. Van hozzá egy töltő is, de az se tökéletes, ahol velemegy a 220,ott néha kontakthiba van, mintha ki lenne "tágulva".
Hétfőn vagy kedden eladom elektronikus hulladéknak, ha nekinek sem kell.[ Szerkesztve ]
-
hzsolee
őstag
válasz echterion #44657 üzenetére
Nem ad képet? Éppen tapsol egy pacák...vagy mit csinál...ismerős, bár nem ugrik be melyik film ez...
Ja, megvan. Ez is abból a filmből van
[ Szerkesztve ]
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
válasz D.Orion #44665 üzenetére
Szerintem ez nem Güde specifikus csak egy sima idom. Személy szerint a Géza utcában a Prizmatic-ot ajánlanám. Van sokmindene és jófej
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
Varoz
addikt
válasz D.Orion #44665 üzenetére
Szerintem Géza utca, ahogy írták előttem.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Motion_Blur
félisten
hi!
100-as benzin milyen árban vannak a kutakon?
MOL érdekes első sorban, legutóbb (3 hete) 540-ért tankoltam de hallottam hogy már van ahol 700+..
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
szebe
addikt
válasz Motion_Blur #44670 üzenetére
Shell/OMV esett csak útba nekem, ott ilyen 660 környékét láttam.
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Tom5
addikt
Sziasztok.
520x325x4 mm-es üvegpolcot szeretnék venni hűtőbe mert ami van eltörött.
Pesten találtam. Esetlegesen itt fehérváron hol találhatok ilyent? -
forras2
őstag
igaz, hogy múlthéten tankoltam Akarattyán a molnál, de akkor még ennyi volt:
Viszont ha letöltöd telóra a mol alkalmazást, 10 ft kedvezményt kapsz literenként
[ Szerkesztve ]
-
LamerGyuri
senior tag
Vasárnap, Shell, V100, 660Ft/l.
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
Motion_Blur
félisten
Köszi srácok, ez szörnyű
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
szebe
addikt
Pontos cikkszámmal hívd fel/menj el az Univerzálnál lévő háztartásigépeshez (de lehet elköltözött a Budaira, mert kettő van/volt egymás mellett, sosem tudom melyik a "jó"), ott szerintem tudnak segíteni.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
nagyúr
Esetleg ha valakit érdekel Lenovo Thinkpad T430 vagy T470: [link]
Més que un club!
-
csaba77
csendes tag
Remélem maradhat:
Eladó 1+3 fél szobás, 3 szobás vagy 2+ 1 fél szobás lakást keresek Palotavárosban
köszönöm
Csibe
-
Keresek kisebb kapacitású 2,5" SATA SSD-t (bármekkora, max. 120GB, de kicsik is jók)
Mutogatni való hater díszpinty
-
mdk01
addikt
-
nagyúr
-
Nincs valakinél egy fölös 28c... akármekkora EEPROM? Kéne tesztre egy
-
don_peter
senior tag
Srácok kifutott a projekt, amiért decemberben össze raktam egy gépet és most el szeretném adni mert nincs rá szükség. Egyben mindenével lenne a legjobb. Kérném, hogy segítsetek belőni a használt árát, hogy ne legyen túllövésem az árát tekintve. Eladni akarom nem tartogatni.
TP-Link Archer T5E AC1200 WiFi Bluetooth 4.2 PCIe hálózati kártya (bontatlan)
Arctic MX-5 2021 Edition 4g hűtőpaszta
LogiTech K235 USB wifis fekete billentyűzet és egér páros
GIGABYTE GTX1660 Ti 6GB GDDR6 GV-N166TOC-6GD videokártya
MSI B560M-A PRO alaplap
Intel Core i5-11400 processzor
Be quiet! Pure Rock 2 fekete processzor hűtő
Corsair RM750x 750W 80+ Gold tápegység
Zalman S2 fekete számítógépház
Corsair 2x16GB memória
LG 4K 27UL650_W monitor (forgatható és teleszkópos)
256 GB Samsung SSD (SSD használt volt)
Fekvő Trust USB-s hanfal
Stúdió mikrofon állvánnyal
Mindennek meg van a doboza és egyéb kiegészítő alkatrészei, igény szerint a számlákat tudom biztosítani.
A vásárlási ára 1820 euró volt.
A gép nagyon keveset csak programozási feladatokra volt használva, kérésre megtekinthető és játékot telepítek rá, hogy tesztelni lehessen. A géphez adok Win 10 kódot is, amelyet erre vásároltunk meg. Mivel minden alkatrész decemberi vásárlás kivéve a Corsair RAM (az januári), így még szinte újnak tekinthető.
Előre is köszi a segítséget.----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
mdk01
addikt
válasz Napfénysüti #44684 üzenetére
Ok, köszi
-
Gaaabeeesz
senior tag
Hali. Ismeri valaki “Czeher Zsolt mosógép, mosogatógép, szárítógép, automata kávéfőző szerelő” figurát vagy céget akármit?
Ismerősnek elvitte egy mosógép paneljét, és azóta alig lehet elérni, kitalációk stb. Állítólag annyian vannak a cégnél, hogy aki náluk járt nem is ismerik. Azért ezt nem kicsit furcsálom. KösziÜdv, Gabesz
-
echterion
nagyúr
válasz Gaaabeeesz #44690 üzenetére
Én tegnapelőtt hoztam el a kv gépem javítás után (csütörtökön adtam le), egy kedves néni veszi át a cuccokat és adja ki (gondolom, az anyukája lehet), telefonon beszéltem vele, ő hívott, mikor kész lett a cucc. Számlát akkor ad, ha átvételkor adsz email címet, de nincs olyan, hogy számla nélküli ár, legalábbis nekem nem említette, hogy többet kellene fizetni, ha számlát is kérek.
Egyenlőre jól működik a gép, kopp-kopp.******
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz echterion #44691 üzenetére
Köszi.
Mint kiderült szerintem itt más lesz a ludas.
Van egy telszám (06 30 négy47 0egy48 ha esetleg valaki tudja ki ez, szívesen vennénk a segítséget, privátban is) amit már én hívtam fel, de akkora fellengzős volt a csávó, hogy megpofoztam volna telefonon keresztül is.
még a nevét sem árulta el, így nekem fingom sincs hogy ki ez és ki/mi alapján ment ki.[ Szerkesztve ]
Üdv, Gabesz
-
echterion
nagyúr
válasz Gaaabeeesz #44692 üzenetére
Ezt nem tudom ki, én nem ezzel a számmal beszéltem, gondolom, egy másik szerelő, aki nem szeretne hosszú távon életben maradni a piacon.
-
válasz Gaaabeeesz #44694 üzenetére
De olyan csalást még a világ nem látott, hogy elvisz egy rossz elektronikát az ember, és azzal ver át
-
válasz Gaaabeeesz #44696 üzenetére
Az mindegy... alkatrész nem akkora biznisz.
De nagyon egyszerű, feljelentés csalásért, majd felhívni, hogy még mindig kell-e neki.Mutogatni való hater díszpinty
-
válasz Gaaabeeesz #44698 üzenetére
Az nem baj.
Én is jelentettem már fel csalót (2018), elkapták. A nevét úgysem adhatják meg, csak "**** ként bemutatkozó személy", stb. Telószám pont elég.
Nem is mondtam, hogy te nyomd fel, mivel nem te vagy a sértett...Mutogatni való hater díszpinty
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest