- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 10
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Videó stream letöltése
- Windows 11
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
1stVikman
senior tag
válasz Gaaabeeesz #45949 üzenetére
Android/ chrome szintén.
-
Gaaabeeesz
senior tag
Akkór jól elk*rtak valamit
Üdv, Gabesz
-
nagyúr
-
sh4d0w
félisten
Android/ Brave műxik
https://www.coreinfinity.tech
-
gyenge47
aktív tag
2060 vagy 3060 esetleg hasonló vga lapul valakinél eladó?
-
Fred23
nagyúr
válasz Gaaabeeesz #45949 üzenetére
Firefox teljesen rendben.
-
-
Ryder1
senior tag
-
csendes tag
Sziasztok, van valakinek esetleg AM4 Wraith Stealth hűtője, amitől olcsón megválna?
-
csendes tag
válasz elder troll #45962 üzenetére
pü -
Dare2Live
félisten
Forum biciklis tagozatát kérdezném, hogy 7éves 116cmes gyereknek kellene bicikli. 99% a kissebbik is használná majd 4év múlva.
Kellys LUMI 50 GREEN
Erre most kapnék 40.000Ft kedvezményt tehát 140.000Ftért elhozhatnám. Baromira nem értek hozzá csapjak le rá vagy engedjem el?don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
nagyúr
-
Dare2Live
félisten
válasz Napfénysüti #45965 üzenetére
Ami használtan szembejött eddig az nagyon gáz volt. Lehet én kerestem rossz helyen vagy rosszúl.
Nekem az a bajom, hogy ok, hogy adnak 40K kedvezményt de így is drágább 20al mint pl
[link]
és nem látom, hogy mire föl. Ezen ráadásul elől tárcsa van. (Ami nem tudom mit számít sztem ebben a katban V is jó)[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
nagyúr
-
Keresek Nintendo Wii-t, legalább 2 controllerrel, lehetőség szerint okosított változatot egy zsák játékkal
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
-
gyenge47
aktív tag
[link] Ez melyik hely lehetett?
-
nagyúr
-
inf3rno
nagyúr
válasz Napfénysüti #45972 üzenetére
Bírom a médiát hogy túloznak, mintha ez lenne az általános közbiztonság, hogy őrültek szúrkálódnak minden ok nélkül.
Buliban hasznos! =]
-
Dare2Live
félisten
válasz Napfénysüti #45967 üzenetére
Végül kaptam belölle még kedvezményt aztán megmutattam feleségemnek aki úgy reagált, hogy 140ks új bicikli ráadásul kifejezetten szép is... ezt fixen el fogják lopni iskola elől... és belegondolva ez így is lett volna... így nem vettem meg.
Aztán kinéztem egy használt 20Ks ST100at [link] de eszembe jutott hogy fiam barátja most nötte ki uezt, ráírtam és megkaptam, cserébe én fizetem nyáron a fagyit.
Nem gyenge kör volt.
@gyenge47 20évesen tud az ember hülye lenni.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz inf3rno #45975 üzenetére
Most a kedvencem a gyerek olcsó rigmusok.
Első bölcsi év volt olyan, hogy három számot ment egy év alatt a lába. Három cipő, egy téli bakkancs + 3pársz szandál (bölcsibe napi 8ht szandálban vannak). És új spec kellett. 1év alatt ~120.000Ft+.
Ruhát, meg mindent kb kapni kell vagy bababörzéről használtan venni. Ha a felét újonnan akarod megvenni az már egy kissebb anyagi csőd.
bicikli:
-2.5 évesen futó bicikli (ez olcso 10k)
-3.5 évesen 12"es
-5 évesen 16"os
-7.5 évesen 20"os
Ha pont tél van nagyon nő a gyerek esetleg egyet ki lehet hagyni. Mienk lassan nő nálunk nem. És hát a bicikli is olcsó.El kezdtünk járni korcsolyázni, hokira, szóltak mehet U8ba. Komplett szerelés kell nyakvédővel, térdvédővel, szuszpenzorral, spec hokis kesztyű, bukó.... ha nem a legesleggagyibbat veszed 100.000Ft alatt fixen nem áll meg. És kinövi a mihaszna egy éven belűl az tuti! Ehez képest a foci filléres sport.
btw nincs valakinek használt gyerek hoki szettje eladó?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Dare2Live #45974 üzenetére
Szerintem jól tetted. Én is amondó vagyok hogy gyereknek fölösleges drága, új bringát venni mert kinövi hamar meg úgyse vigyáznak rá annyira.
Pedig én bírom a minőségi kerékpáros dolgokat, a saját bringám is hét számjegyű összeg már újan. Nem apróztam el.Més que un club!
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Húst "vadászok", és ajánlották ezt a Velence-Meat kft-t... Nem ismeri Őket valaki közülünk?
Durván jó árak vannak, 1050 ft a bőrős disznó comb, 325 ft a disznó máj, 1620 ft a karaj, 1590 ft a tarja...
Ezek mind csak nagy kiszerelések lehetnek vajon? -
-
efemm
tag
Nem itt keresett valaki mostanában Lenovo notebook-hoz való tápegységet 90W-ost, a kerek csatlakozóst? (pl. T400-hoz) Találtam a szekrényben 60W-ost és 90W-ost is.
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz forras2 #45979 üzenetére
Jobb oldalt ott a kiszerelés feltűntetve. Illetve van áfa, az általad említettekre mondjuk elenyésző, 5%.
Mi szoktunk rendelni, sztem oké.
Ha rendelsz arra figyelj hogy vákuumcsomagolt legyen, ne ömlesztett. Mert ezek fagyasztott cuccok, Friss, előhűtött az drágább.[ Szerkesztve ]
Üdv, Gabesz
-
efemm
tag
válasz elder troll #45982 üzenetére
Köszi, a te hirdetésedre gondoltam.
-
Jarod1
addikt
nincs valakinek eladó poco x3 telója?, az se baj ha új...
-
elder troll
őstag
Phenom 2 félkonfigra lenne igény?
ASRock 760GM-GS3
Phenom II X2 550BE
Kérhető 2x2 GB ddr3 rammal.
A processzor 4 magosítható, az alaplap is támogatja ezt a funkciót, de 3 fázisú tápellátás miatt csak alulfeszelve javasolnám. Prime95 kép.
Nem akarok meggazdagodni az eladásán. -
ptesza
senior tag
válasz elder troll #45986 üzenetére
-
eami
veterán
Sziasztok,
teszek egy speciális "black friday-es" ajánlatot itt is direktbe, mert csak útban van, és eladni akarom nem árulni...
AEG L6FBG48S 8kg előltöltős mosógép - 50k
Topiklakó viheti 30 ezerért, ha még ma elviszi (hétvégén eléggé útban lenne most), akkor oda adom 20 ezerért.
A két apróbb hibát leírtam, egyébként működik rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
cannibal
senior tag
Esetleg valakinek olcsó AM4 lapja Ryzen 5 2600 alá?
-
vigyori78
őstag
-
Dare2Live
félisten
1.5éves korig gyerekruha érdekel vkit?
Válogatott cumo ami amortizált már leadtuk. Ami maradt azt ha mennyiségben viszi bababörzés ár alatt adjuk.
Van babakocsi is kb új (nem akarta gyerek)
Sárga+Narancs kismotor ilyen csak mégolcsobban adomAkinél jön a gyerek sztem anyagilag bomba üzletet köt és az se elhanyagolható, hogy nem kell járni bababörzére meg boltba vásárolgatni ami erősen viszi az időt, meg a türelmet.
[ Szerkesztve ]
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Megjártam már megannyi fórumot, és eddig megoldás nem született, ezért megkérdezem itt is, hátha van köztünk világot látott ember...
Horgász csaliknak keresek komplett edényt... Jelenleg a saját dobozukba vannak, azoknak fenn kell tartanom 1 komplett táskát, vagy 1 kartondobozt, pont ezt szeretném kiváltani...
Nem tudtok esetleg ilyen edényről, csak aminek a fakkjainak a fedelei egyesével nyithatóak, és szigeteltek? Gumi vagy szilikon tömítéses, hogy esetleges folyadék, vagy a szag ne tudjon kijönni...
De az is megoldás lenne, ha ehhez lenne ténylegesen megfelelő tömíthetési lehetőség, amivel ténylegesen le tudnám tömíteni a fakkokat... -
hzsolee
őstag
Nem hentereg valakinél feleslegben egy ilyen sz@rság?
A délután folyamán sikeresen kinyírtam egyet...
Döglött akku nem számít, igazából felesleges is bele. Van 5-6 ezer környékén Lófogáson, de a postát legalább megspórolnám. Esetleg valami hasonló kaliber is jó lehet...A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
echterion
nagyúr
Van valakinek kölcsön egy bios frissítés erejéig egy régebbi AM4-es procija? Egy X370-es lapról lenne szó.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest