Új hozzászólás Aktív témák

  • bullseye

    addikt

    ha akad jogász, majd kijavít, pontosít, de amortizáció azért nincs, mert amikor a cég nem képes a garanciális feltételek teljesítésére/nem képes olyan módon, ahogy azt a vevő el (kell, hogy) fogadja, akkor a szerződés semmissé válik, és visszarendezik a szerződés előtti állapotot.

    Tény, hogy ideje lenne valahogy szabályozni ezt olyan termékeke esetében, amik hónapok alatt elvesztik az árukat, legtöbb ember is belátja, hogy a 2.5 éves kárty akkori értékének feléért is jobbat kap (persze van aki abból tart fent csodagépet, hogy minden elem tönkremegy a 350. napon). Ezért józan paraszti ésszel elfogadható, hogy egy már rég nem kapható kártya helyett, egy kb. olyan sebességű modernt kap (ha ugyanolyan erős is, újabb dolgokra képes, új bundle játék :) stb.) De a ráfizettetés rossz ötlet, a garancián is üzletelni? Ha a könyvelés miatt muszáj, akkor 5 Ft + áfa, és kész. De ezt kedvesen kell, barátsággal, mert itt éppen a vevő az úr. Ha nem tetszik neki az üzlet, kérheti a lóvét és kész. Az nagyobb bukta (az alapján, amiket a nagykerekről olvasok gariügyben), mint benyelni 10k-t és egy jobb kártyát adni.

    A cserepéldány felkutatása beszólásnak jó, mert kiugrasztja a megélhetési garanciázók egy részét, de nem tudom szabad-e használt terméket ilyenkor, újként eladni...

    [ Szerkesztve ]

    'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

Új hozzászólás Aktív témák