Új hozzászólás Aktív témák

  • WiZARD

    addikt

    válasz resool #146454 üzenetére

    Nem értem, hogy a topikgazdaság hogy függ ezzel össze, sose voltam Rolex rajongó, és ez nem változott az elmúlt időben.

    Ezt a gyerekes hisztit, és állandó önigazolás keresést nevetségesnek tartom. Leírtam a szubjektiv véleményem, fikázás és rosszindulat nélkül, hogy nekem a régebbi tokfül jobban tetszik. Erre egyből jön a kötekedés.

    Ha nem tetszik, akkor lehet másik topicot keresni, Rolexes topicot nyitni, stb, prémium előfizetőként ignorálni a hozzászólásaim, vagy anélkül csak simán átugrani a hozzászólásaimat.
    A véleményem továbbra is le fogom írni, és amíg észérvekkel alátámasztott, kulturált vita van, addig részt fogok venni benne, de egy szint alá nem fogok süllyedni, és szimplán tovább fogok lépni rajta, ahogy eddig is tettem.

    (#146460) phranxinatra:
    Pedig tök úgy néz ki, mintha arról szólna ;)
    Rosszul látod, egyáltalán nem verte ki a biztosítékot, hogy jobbnak tartod. Szimplán megkérdeztem, hogy miért, és elfogadtam a válaszod, mely szerint a finomabb mozgású lünettától és a jobb csattól jobb a sub, valamint jobban tetszik, és a mérete kényelmesebb neked.

    Ami kiveri a biztosítékot, az az állandó bizonygatás, hogy a Rolex a legjobb, és hogy csak az a tökéletes, és minden más csak Rolex másolat. Szélkakas szerű vélemény fordulások (Glidelock először szarul áll, majd kiderül, hogy mégiscsak a legtökéletesebb csat), és érdekes magyarázatok (jobb az AR nélküli sík tükör zafír, mint bármi más), alátámasztva ez nevetséges indokokkal (gyerek által összemaszatolt AR, feltételezések hogy évtizedek múlva vajon mi lesz, vagy jön hogy a 904l ránézésre is tök más, és tapintásra is más, és karcállóbb stb)
    Nem kívánom egyik témát se újjá éleszteni. Pls ne kezdjük ezeket újra magyarázni egyik oldalról se.

    Én a saját óráimról bármikor gond nélkül elmondom a hibáit, gondjait, sose próbáltam azt súlykolni, hogy a legjobb, és egyedüli tökéletes. Azt is leírtam, hogy a PO lünetta érzete tök gagyi, és hogy tök gáz, ahogy magát karcolja a csat.
    Nem próbáltam ezekre kifacsart magyarázatot keresni, pedig biztos vagyok benne, hogy az Omega is tesztelte a megoldásokat, és tudatosan, okkal alkalmazza, úgy ahogy. Mégse mondom rá azt hogy ez ugyan nekem nem tetszik, de ez így jó, és egy ipari műremek.
    Kitalálhatnám, hogy a lünetta érzet tök mind1, hisz búvárnak az 1000%-ig biztos működés fontosabb, és itt ez volt a szempont. Vagy a csatra is jöhetnék valami elborult magyarázattal, hogy direkt van így, hogy összekarcolja magát, mert ez így jó és kész, és kis kreativitással biztos még sokkal jobb magyarázatokat tudnék keresni, de nem látom értelmét. Elfogadom, hogy nem tökéletes minden szempontból, és nincs arra semmilyen szinten szükségem, hogy az órám tökéletességét kelljen bizonygatnom mások számára, minden második hozzászólásomban.

    Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

Új hozzászólás Aktív témák