Új hozzászólás Aktív témák

  • yaneez

    csendes tag

    Próbálgatom az S-Cross 1.4T-t.
    Legszívesebben benne aludnék, vagyis inkább égetném a benzint... csak az a fránya meló.
    Eddig kb 400 km-t sikerült mennem vele, imádom! ;) A régi SX-el is lehetett állatkodni ha pörgette az ember, na de ez...!? :C
    Pedig egyelőre óvatos duhaj vagyok, csak 3000-ig forgatom egyelőre. Bár ma megpróbált letolni az útról egy kissé agresszív Opel kabriós ifjú (gondolom próbált imponálni a barátnőjének) úgyhogy viccből megnéztem mit tud picivel 3000 fölött... hát na. :B
    Mondjuk az eddigi 5.2-es átlag a mai dinamikiusabb közlekedésnek köszönhetően megugrott 5.9-re, de le van kakkantva, egy fülig érő vigyor ennyit megér.
    Egy dologgal, a váltóval nem vagyok kibékülve még, meglehetősen 'karcos' , időnként nehezen találni a fokozatokat, de tudom hogy ez alakul majd az előzővel is ez volt.
    Nekem a kormányzással nincs különösebb gondom, az ülések átlagosan kényelmesek a nagyobb lábterek és csomagtartó áldás. A sok újdonsággal, extrával még barátkozom, tanulgatom de összességében tényleg tetszik. Ennyi pénzért ilyen felszereltséggel ez az autó szerintem nagyon megérte az árát. (GL+)
    Nyilván vannak ennél sokkal jobbak, de engem nem igazán érdekel a presztízs, sokkal inkább a megbízhatóság és az alacsony üzemeltetési költségek. Remélem nem kell csalódnom a márkában. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák