Új hozzászólás Aktív témák
-
Trak
addikt
-
TrollBalint
addikt
De tegyük fel, hogy egy másik bolygón mások a körülmények, és mások a lehetőségek, a környezet stb. Már közel sem biztos, hogy ez a legidelásabb forma. Annak idején az ember azért egyenesedett fel, mivel a földön nem volt olyan fürge, és az érzék szervei sem voltak kiemelkedően jók. Viszont ha felegyenesedett sokkal messzebbre látott, és előbb észrevette a veszélyt...
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
anulu
félisten
nagyon félek, hogy ha el is kezdik leadni, akkor is az lesz vele, mint az SG-1-el, hogy teljesen össze-vissza adták le a részeket. ezért örülök, hogy ~60GB-nyi 1-es és 0 formájában ott csücsül vinyómon a 2/8-at leszámítva az összes rész
---------------
az a gond az SW-al, hogy nagyon sokan csak az alap filmeket ismerik (vagy nem is ismerik, de látták). az irodalma sokkal jobb! jó, ok, ahhoz, hogy megértsd a Különbéke című könyvet, ahhoz feltétlenül látnod/olvasnod kell az Episode 6-ot, merthogy az Endor-i csata másnapján kezdődik...
nem tudom, hogy a Star Treknek az alap filmek regényein kívül van-e könyvváltozata. engem az fogott meg az SW-ben ennyire, hogy ok, van az alap, abból meg lehet tudni, hogy ki/mi hogy is néz ki, de egy könyvben utána én tudom összepakolni a dolgokat."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Gregorius
őstag
Egyszer nézhető. Többször csak akkor, ha Samurai Jack rajongó vagy.
Ha érdekel, itt van az egész: Bővebben: link -
Trak
addikt
Pedig azért a Voyager nek is elég nagy a kultusza
Legalábbis sok embert ismerek, akiknek az a kedvence.
Enterprise pedig csakis akkor jó, ha vlaki végignézni mindet. Az első évad az kicsit a bemutatásról is szól. De a második harmadikban nagyon felpörögnek az események (aki látta, tudja miről beszélek)
Atlantisból pedig az előzeteseket látva, szerintem próbáltak azért vlami mást is kihozni, de erről majd akkor, ha már láttunk 1 évadot
Abban reménykedem, hogy a szereplők egyénisége jól ki lesz dolgozva, mert az SG1 ben ez eléggé feldobta az egészet. Sajnos eléggé egysíkú szereplőket láttam, de reménykedjünk''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Trak
addikt
Lehet...
Pedig jó lett volna sorban. Ha már szegény Kirk éket sehol sem adták, akkor legalább a többivel mehettek volna sorba.
Amúgy szerintem inkább a nem annyira fanatikusok körében népszerübb, mert újabb, jobb a technika stb. meg persze ott van Jerry Ryan
Én is szeretem azért, de egy DS9-t, vagy egy TNG-t nem ver.
Bár a Doktor az hihetetlen jó. Mimika, meg maga a karakter.''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
ngabor2
nagyúr
az a baj, hogy az angol felirat megérkezése a hosszabb idő. angol-magyar átmenet az gyakorlatilag órák kérdése.
ha transcript van, akkor a felirat is összejön 3-4 óra alatt, elgalábbis az első feliratomat rutin nélkül ennyi idő alatt hoztam össze. egy rutinos feliratozó ezt 2-3 óra alatt megcsinálja, aztán még 45 perc az ellenőrzés.
a nyelvzsenik meg megintcsak gyorsan lefordítják. persze vannak univerzális emberek, akik hallás után egyből szinkronizált, időzített feliratot készítenek... őket csak irigyelni tudom. -
Hujikolp
őstag
egyenlőre még nemzárták le. az mgm szeretné még folytatni csak a sci.fi csenöl nem rendelte meg a 11. évadot helyette inkább a sga: 4. évadot kérték. :S
de nagyon remélem h lesz még 11. évad, mert szerintem nagyon klassz lett eddig az eész sorozat., nekem nagyon tetszik.
Grass 991: értem, viszont lehet h egy ilyen részt is akartak volna csak kifelejtették, és most meg azthitték h mégis volt, vagy csak m.o-n nem adták le azt a részt bár ezt kizárhatjuk. (arrol tudnánk)
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
Egyik torrent oldalon fenn volt a különböző évadok extrái.Ott lehetett látni,hogy a bázis tényleg egy bázis.Tehát egy komlpett épület.Nem tudják azt megcsinálni hogy megtartják ezt a 3 helyiséget és a többiben mondjuk Will és Grace-t forgatnak.
De reménykedjünk,hogy lesz még 11. évad. -
-
CactuS
Arcképgyáros
SPOILER
Anno repkedte 4x01, meg talán a 4x02ben is, csak a toronyon volt pajzs, a többin nem. Igaz, hogy nem mentek ki űrrha nélkül, de nem is robbantak szét az üvegek az egész városban.
Jó mondjuk ez kukacoskodás a részemről. Szeretem ezt a sorozatot, de annak ellenére, hogy 14(?) éve kezdték, ahhoz képest még mindig van benne jópár baki. Azért figyelhetnének jobban is
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
alitak
senior tag
SPOILER
Nem azért. Ugye Sheppard eltűnt, 12 nappal később visszatért Atlantisra. Ezután közli, hogy ismeri a következő hónapok történéseit, tudja, hogy hol van Teyla. Elmennek oda, rájuk robban az egész - tény, hogy McKay alkotott ismét. Szerintem jogosan hiheti az expedíció, hogy a Lidércek kapták el őt, és hamis emlékeket kapott. Ilyen már az SG1-ben is volt Valával azt hiszem.
Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Pl. az Asgardos történetszál sincs lezárva, meg a wraith sem lett legyalulva, meg talán még lehetne valamit csinálni az ősökkel stb... Szerintem ezekből a témákból születhet meg a film(ek)...
Amúgy jah, Trek méretű lehet lassan, de még kell egy kicsi a 11 mozifilmhez.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest