Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móci
addikt
Sztem is jó sorozat, a goauld minták meg egyéb dolgok elég pofásak.
-
brutom
csendes tag
A Babylon 5 után, nekem is ez a nagy kedvencem, O'neil figurája jól kiegészíti Teal'c-ét.
[Szerkesztve] -
Axxel
csendes tag
Az O'neill-es poénok tényleg nagyon ütnek néha. A kedvencem az volt, mikor sitten ültek valahol (
) ÉS még az emlékeiket is kitörölték. Amikor lassan kezdtek visszatérni az emlékek O'neill így morfondírozott:
- Rémlik egy ponakos kopasz ürge...kék nadrágban és fehér ingben (itt nyilván Hammond tábornokra gondol)... és a neve..megvan: Homer (a Simpson családból)
Azt hittem leesek a székről a röhögéstől. -
-
Batman
őstag
Voyagr-t is lattam az összes szeriat bar itt neha kimaradt par rész!
Még látám az Angel öszes reszét ami edig volt!Meg meg a Jobaratok Mind a 10 évadot bar a tizediknek meg nincs vége, most a rémrendes csaladot nezem mar a 150dik résznél tartok.
A legjobban meg is a Stargate kovetkezo evadjat varom bar hallottam olyan híreket hogy nem lesz több évadA 8adik évadnál be akarják fejezni
-
dtz
tag
Bocs a hulye kerdesert, de honnan van meg nektek feliratos valtozatban?
Sok helyen megneztem, de csak angolul volt esetleg nemet felirattal.
Ausztraliabol akartam megrendelni, de eddig mindig elmaradt valamiert.
Udv: dtz -
bbazsy
őstag
Akinek nem elég ami a TVbe megy, az fogja magát, felmegy dc++ -ra és huzza, ahogy tudja...
Én ezt 2 hónapja teszem, ~70giga SG-1 jött le+a sok-sok extra...
7seasonnál tartok, juliusra meglesz minden, akkor jöhet 8. -
atee07
tag
Sajna nem igazán nézem a sorozatot,de amit láttam az tetszett,nem rossz sorozat.A Star Wars nekem nagyon bejön,viszont a Star Trekbe egyszer belenéztem,és mit ne mondjak,halál uncsinak találtam,de ízlések és pofonok.
-
Batman
őstag
-
eziskamu
addikt
Hát akkor marha nagy szívás lenne nekik ha egyszer nem egy másik bolygón, hanem Budapesten kötnének ki, na akkor már nem biztos hogy elég lenne az angol nyelv és a g'auld nyelv ismerete
[Szerkesztve] -
TheVeryGuest
senior tag
Hát én a filmet még moziban láttam annak idején. Hosszú idő óta az egyetlen olyan film volt, amiben valami érdekes új ötletet láttam. Azóta is tetszik. Persze a baromarcú forgalmazók nem adják ki DVD-n Mo.-on. Sebaj van egy német compillation-öm, zsír DTS hanggal.
Mindegy, a sorozat első évadját is végignéztem, azóta viszont már nagyon unalmas lett, nem is nézem. Halál para, hogy mindig minden bolygón angolul beszélnek, nehogy a kis hugyosoknak feliratokat kelljen olvasni. Daniel-nek így már szinte nem is kell fordítania semmit, csak néha veszik elő az egzotikus bolygókon, akkor is mint szinkrontolmácsot. Szóval szerintem azzal, hogy így elnyújtották, mint a rétestésztát kiölték az eredeti StarGate-feeling-et belőle, és így már csak az a pár ismerős szereplő bohóckodik hétről-hétre.
Maradok a filmnél. -
Zsiba
senior tag
A kedvenc sorozatom. A TV2-t csak ezért szoktam bekapcsolni. Persze főleg az első két-három sorozat nagyon jó, utána láthatóan kicsit nehezebben jöttek az ötletek az íróknak. Azokat a részeket kedveltem a legjobban, mikor valamilyen új világot fedeztek fel és mutattak be. A mostanában látható ''összeesküvés-elmélet''-es kavarások kevésbé tetszenek, de jók.
Egyébként: Bővebben: link -
b.bone
senior tag
alapvetően nem rossz a sorozat de két dolgot már rohadtul unok benne.
-mindig csak börtönökben ülnek. egyfolytában elkapják őket aztán kijutnak valahogy. figyeljetek rá oda. komolyan mondom, kb minden második részben sitt. ami meg abban a részben volt tán [712] ahol azt a fekete szuperkatonát hajkurászták azért az már felsőfokon nevetséges volt.
-carter mindent tudása is vicces már egy kicsit. elősször mondja ,hogy ez rendkívül bonyolul idegen technologia bla-bla-bla, aztán hirtelen ,a semmiből megérti az egészet, de mindig. unalmas már.
-viszont jár egy plussz pont is Dean bácsi szerepléséért. nagyon jóra lett kialakítva o'neill (with two l's) karaktere. a beszólások és a stílus mellé nagyon ott van. többet röhögök rajta mint egy vígjátékon.
és még valami. egyszer láttam egy rész negyedét magyar szinkronnal. pfff. hogy bírjátok azt ki? -
Tarka
tag
Én most tartok az első évad 10en valahányadik részénél.
-
bandiras2
senior tag
Az egyik kedvenc sorozatom! Kedvencem a dokinéni, csak sajna őt nem sokat mutatják. Okos is, szép is. Sajna elég ritkán látom a sorozatot egyéb okokból kifolyólag.
-
Vagyok
senior tag
Valóban jó a sorozat annyira, hogy sorozatot én nem követtem nyomon egészen eddig a filmig. Ez azért minősít, nem?
-
Tarka
tag
Én is feliratosan szeretem
Nekem egyelőre az első évad és a másodiknak a fele van meg, de be fogom gyűjteni az egészet -
Jarlaxle
senior tag
Stargate a legkirályabb sci-fi sorozat!
Nekem otthon megvan az egész 7. sorozat és az 5, 6 sorozat fele. Viszont a tv-be a szinkronhangok néha nagyon sz@rok.
Feliratosan jó.
-
Tithian
őstag
Egyetlen problémája az, hogy a 8. évad még nem kezdődött el.
-
Én is szeretem a StarGate-et, láttam mind a 7 évadot, már alig várom hogy a 8. szezont elkezdjék vetíteni.
-
Viktor77
titán
Van egy nagy-nagy baja a sorozatnak!!! (Jelzem, más baj nincs is vele.)
Csak egyszer van egy héten! -
Tarka
tag
Jaj és lefelejtettem a kopasz Texasit, a király Hammond tábornokot!
-
Tarka
tag
Mielőtt vmelyik fő-fő adminisztrátor jól letolna, h miért nem keresek rá egy hasonló témájú topikra...jelzem megtettem(Csillagkapu és Stargate nevekkel is és találtam egy db. zárolt topikot)
Na a lényeg: nekem nagyon bejön ez a sorozat!Nem tudom miért, én sose voltam Star Trek vagy Star Wars rajongó(sokkal inkább tetszett a LOTR világa), de ezt a sorozatot imádom
Azt se tudom, h melyik szereplőt szeretem a legjobban...mindig másik: a nagydarab, szűkszavú de jószívű Teal'c, a rendkívül jellegzetes humoráról ismeretes O'Neil ezredes vagy a bogaras tudós,a csapat lelkiismerete, Dr. Jackson. Végül, de nem utolsó sorban Sam Carter!! Imádnivaló a mosolya, gyönyörű és okos
Nos nektek mi a véleményetek róluk? Szerintem százszor jobbak mint az eredeti Stargate szereplők.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Geforce RTX 2060 Ventus 6G
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8/128GB
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD kiváló akku, gyönyörű állapotban
- Kingston HyperX DDR3-2666 MHz 8 GB (2 x 4 GB KIT) CL11
- 20 Éves retró gamer BMW világító házban, ABIT alaplap, Geforce FX videókártya
- Nvidia GTX570 DUAL VENTIS, hűvös újszerű Bequiet 700W tápegységgel akár
- Bequiet System Power 700W tápegység 2 8PIN VGA, 8+4 PIN CPU
- ASUS P9X79 alaplap Core i7 processzorral és 32GB rammal kérésre Noctua hűtővel, Bequiet 700W táppal
- Ó'csó Fx6-os Esport-Pc Eladó , Számla-Ready !!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I W10 I Garancia!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest