Új hozzászólás Aktív témák

  • Ghoosty

    őstag

    válasz oxox #8782 üzenetére

    Valóban nem vagyok kezdő, de azért a platina elsőre kicsit erősnek tűnik és lehet, hogy gold az én igazi helyem, majd elválik.

    Te 3 mínusz scv-vel kezdtél mire elértek odáig, hogy gyárts egy barakkot, addigra kitermelik az árukat. Kiadásban egyedül a 100 pénzért vett supply a különbség. Protoss esetében a pylon mindenképpen kell. 1 zaelot simán öl 2 marine-t ráadásul van a crono boost amivel elég gyorsan lehet hozni őket, még 1 gatewayből is. Ha jól csinálod a probeokkal simán verhetőek az scv-k, csak pihentetni kell, hogy töltődjön a pajzs. Szerintem egy közepes protoss játékos ellen ez esélytelen. Talán, ha vársz egy kicsit és egyszerre több marinennal jelensz meg úgy még talán működhet. Kicsit sok a talán. :)

    Visszatérve terranra. Mikor megjöttél a 2 scv-vel, már majdnem kész volt a supply amit 9 meglévő scv-nél kezdtem el gyártani, kb egyidőben a te barakkoddal. Ha komolyan veszem az scvs piszkálást, akkor ráküldök tartósan 2-t az enyémből és még mindig több dolgozik, mint nálad. Szerintem 3 scv elbánik 1 marinennal, (de majd ma ha eszembe jut otthon, megnézem egy "kalkulátorral".) Ha időben kezdem gyártani a barakkot, akkor 1 marine előnyőd lett volna amit kipótolhattam volna pár scv-vel és már vissza is van verve és legalább úgy állok ahogy te, de szerintem jobban.
    Ez az elmélet, amit szerintem 10 ből 9 szer nem tudnék rendesen végrehajtani és kikapnék. :)

    Nálam asszony kérdés szerencsés/szerencsétlen, ki hogy érzi. Szóval másik városban dolgozik, mint én, így csak hétvégén vagyunk együtt, így minden napom szabad, de hétvégén viszont szinte semmit nem játszok az az időm az ővé. Amíg egy környéken dolgoztunk, addig is meg tudtuk oldani, mert ő szeretett nézni néhány sorozatot a tévében, így azt az időt én a géppel töltöttem.

Új hozzászólás Aktív témák