Új hozzászólás Aktív témák

  • Ghoosty

    őstag

    válasz Ybron #17551 üzenetére

    Az, hogy te úgy gondolod, hogy semmi keresni valója ott, könnyen lehet, hogy látta, hogy arra mész egy probe-bal. Meg, ha master ligás, akkor gondolom rendszeresen járja az expeket, nehogy valahol legyen egy titokban. Én pl marineokat szoktam kiküldeni, az üres expekre, aztán ha valaki sunyulni akar, jobb esetben veszít egy porbe-ot. Természetesen néha leszedik a marine-t, de 50 mineralt simán megér ez az információ.

    Természetesen mindenki beszop jópár cheese-t, meg, ha sokkal erősebb ellenféllel játszik, akkor könnyen funolnak ellene, de akkor nem így adja elő az ember:

    "Szerintem ezt a repaert ken e kiszedni a csába. Utol nem érem semmivel, két egységre botja és amíg üldözöm az egyiket addig bejön na másikkal."

    Már Alg említette, hogy stalkerekkel simán lehet fogni a reapereket. 2 stalker simán elbánik 4 reaperrel, lehet, hogy többel is (szinte senki nem használ már reapert, mióta legutóbb nerfelték). Mire az ellenfeled kifejleszti a gyors reapert, addigra neked is simán elkészülhet a blink, de még blink nélkül is simán fogható, csak kicsit nehezebb. Az, hogy két ponton támad, az nem köthető egységhez, egyszerűen gyakorlás. Nekem sokáig gondot okozott a muta harass kivédése. Még mindig parázok kicsit, hogy ha siet vele, akkor kb mostanában lesz kész, de már egész jól fogom. Pontosabban fogtam, mert már régóta nem játszottam. Szerintem, majd ha visszatérek, tuti esek egy ligát.

Új hozzászólás Aktív témák