Új hozzászólás Aktív témák

  • Ghoosty

    őstag

    válasz föccer #12331 üzenetére

    Sajnos azért dominála az MMM, mert nincs más hatékony kombináció. Tankot nerfelték, 4-5 tank nem tudod egy lővésből leszedni 1 zelát siege módban. Reapernél most már factoryhoz kötött a gyorsítás fejlesztése, annélkül meg az elején használatatlan később meg eddig se nagyon gyártott senki. Banshee nagyon törékeny és csak földre lő, így csak harassra használható. Viking anti air és harash. Ha nem hoz ki az ellenfél légi egységet, felesleges gyártani. Z ellen néha lehozok párat, hogy vadásszak overlordot, de mind a corruport, mind a muta ellen rossz counter. Thort viszont én egyre többet látom, mind saját gyártásból, mind az ellenfélnél. Helliont szintén elég sokat látom z ellen. Support egységeknek egy bizonyos apm felett van igazán értelme. Alatta, többet ér inkáb még 2 plusz egység a massba. Pro játékosoknál meg mindig látok ghostot, meg ravent is.
    BC baromi lassú, gyártása is fél évig tart vikingek veszteség nélkül szedik, corruptorok corruptonnal szintén reggelire eszik. Az egyetlen használhatósága, ha megleped vele az ellenfelet, ami egy bizonyos szint felett közel lehetetlen. Ráadásul föld ellen szintén nemrég nerfelték.

    Pont a T színtelensége miatt gondolkodom, hogy protossra váltok. A zerg tetszene nagyon, de ahhoz kevésnek tartom az APM-em, ráadásul kis hiba a lárvázásban és esélytelen győzni.

Új hozzászólás Aktív témák