Új hozzászólás Aktív témák

  • kokokka

    őstag

    válasz ΞΔGLΞ #5694 üzenetére

    Ha scatter-ral fejbe lősz, ki kell, hogy feküdjek. Ez tiszta sor. De a scatter sem mindenható, főleg ha bactát használ akire lősz vagy ha Te nem célzol halálosan pontosan. Szóval ez sem mindig mérvadó. 22.-én írtam a 691 órámat, azóta 719-nél járok és talán két csalóval találkoztam ez idő alatt. Pedig most 40-fős pályán is toltam, igaz, ott nem sokat.

    @v!ct0y Ha egy kill után egyből ráfogod valakire, hogy csaló, az a Te dolgod. Ha ezt még nyilvánosan is teszed, ne csodálkozz, hogy ilyenkor rajtad röhög mindenki a pályán. Nem egyszer játszok olyanokkal, akik pár meccsen belül öt emberre mondják, hogy az bizony csaló. Az ilyeneket rühellem, mert ezt csak akkor illik állítani, ha 100%-ig biztos benne valaki. Mondjuk a DLT-19 jó példa, azzal hamar kiderül valakiről, hogy csaló. De egy-két headshot még ebbe a fegyverbe is belefér, így csak óvatosan a gyanúsítgatásokkal.

    És a végére : tudom, hogy vannak csalók. Néha én is többször összefutok velük mint szeretnék, vannak ilyen időszakok. Tudom, hogy a DICE lesz@rja, pedig tehetne ellene, és ez nagyon nem ferr a részéről, hiszen drága pénzért vettük meg a játékát. Igaz viszont az is, hogy sajnos mindenhol vannak csalók. Ahogy kezd majd kihalni a játék, úgy fog nőni a számuk is, ez alaptörvény a játékok világában. De ne állítsuk már mindenkiről, hogy csaló csak azért, mert jobb, esetleg sokkal jobb, mint mi! Idegesítőek, rontják az ember stat-ját, ráadásul elqrják az egész játékot, de vannak nálunk sokkal jobbak, ezt be kell látni. Még akkor is, ha 3,38 K/D arány van valakinek......

Új hozzászólás Aktív témák