Új hozzászólás Aktív témák

  • Emirates777

    tag

    Sziasztok!
    Régóta olvasom már a fórumot szinte az elejétől eddig nem szántam rá magam hogy írjak de most eljött a pillanat. Néhány kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban.

    Egyelőre nincs komoly gépem csak egy fiókom van Star Citizen oldalán regizve meg egy kis mezei laptop amin netezek.

    Nem feltétlen akarok x ezer forintos hajókat venni de valamivel előbb utóbb támogatni szeretném a fejlesztőket ti mit javasolnátok? Hajót nem szeretnék venni semmiképp mert szerintem az az izgi ha az ember magának keresi meg a dolgokat nem csak fizet és hipp-hopp ott a hajó. Valahogy ez elveszi a varázsát.

    Eszembe jutott pár szerintem érdekes kérdés.
    A bolygók északi és déli pólusain lehet majd látni sarki fényt az űrből ha elrepülünk fölötte?

    Valamint a bolygókon ugye dinamikus időjárás lesz úgy tudom. Ez azt jelenti ha vihar van és kirepülök az űrbe láthatom a villámokat mint itt az űrállomáson készített videókon hogy villódznak? Nem tudom mennyit számít ez de szerintem sokat adna az élményhez ha ezeket beleraknák valahogyan a játékba. (Remélem nem kérdezték még ezeket)

    Aztán, nem tudom ki mennyire jártas a földi repülőgépekben de számtalan fotót találni a világhálón ahol látszik milyen turbulenciát kavar egy egy repülőgép amikor áthalad egy felhőn. Ez szerintetek benne lesz a játékban? Ha leszállunk egy bolygóra és átrepülünk egy réteg felhőzeten elég királyul nézne ki ahogy csavarja a hajó a felhőket maga után :)

    Remélem nem kérdeztem butaságokat és jó helyre írtam! Üdv :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák