Új hozzászólás Aktív témák

  • vaakuum

    addikt

    válasz Szőrös  #12189 üzenetére

    De az ember igazából az agyi komputerével harcol, és az agyának a 6Dof a természetes, abban gondolkodik, amikor próbál előnyös pozícióba kerülni a csatához.

    De ezért is írtam vagy másfél hónapja, hogy szerintem nem a Coupled-decoupled irányba kellene elmenni, hanem megoldani a 6Dof-ot, és lenne egy gépi rásegítés gomb, ami bekapcsolja az irányítás-kisegítő robotot, aminek meg lehetne adni, hogy mely tengelyekbe avatkozzon be magától, ha a vektor meghalad egy emberi szintet. Azt meg mindenki egyedileg rakhatná össze, hogy milyen reakcióidővel dolgozzon (a drágább nyilván gyorsabb, kevesebbet sodródik össze-vissza, jobban tartja a nyomvonalat)... de asszem ebben már nem érdemes reménykednem.

    MÁS: az energia-elosztás rendszere változott valamit? Csak mert egy hónapja, amikor néztem, az aurorán még semmit nem lehetett vele csinálni azon kívül, hogy a kört tologatta. Ráadásul a használata sem volt triviális, hogy mivel léptet, meg mivel állít, meg hányszor kell megnyomni egy gombot.

    "Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

Új hozzászólás Aktív témák