Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    Sziasztok!

    Bekérdezek ide is most már, mert nem találok rá értelmes magyarázatot a neten, és eléggé idegesít a dolog.

    Miért nem látszódik egy csomó like, vagy plus (vagy minek hívják újabban) bizonyos előadóknál, vagy listákban? És miért nem mutatja, amit éppen hallgatok?

    Itt konkrétan nem látszódnak a szívecskék, pedig hozzá vannak adva a gyűjteményhez (album oldalakon se mutatja). És ha rányomok egyre, akkor fogja magát, és hozzáadja még egyszer a kedvencekhez. Hát ez aztán gyönyörű. Plusz itt például hiába szól a Smack My Bitch Up, amit elindítottam a playlist-ből, cseszik mutatni.

    Itt meg látszódnak a szívecskék, de az aktív lejátszást itt sem mutatja.

    És ez totál random, hogy mikor, hol, és melyik oldalon mit mutat és mit csinál. Próbálnék egy viszonylagos rendet tartani a gyűjteményemben, de ez így totál katyvasz, és követhetetlen. Ha elkezdem újralájkolgatni a dalokat, akkor meg a friss sorrendben fognak megjelenni. Pedig nekem fontos az is, hogy annak idején milyen sorrendben adtam hozzá őket.

    Ezek a hibák hogyan fordulhatnak elő, és mi a megoldás rá, hogy normálisan működjön? A világ legnépszerűbb zene streamelő oldalán/alkalmazásán ennyit tudnak megoldani? Hihetetlen. :(((

    Arról már nem is beszélek, hogy a mobil appban a dal listákban, keresésekben, stb. miért nem lehet egyszerűen megjeleníteni, hogy kedveltél-e már egy dalt, vagy sem. A szív, vagy a plusz elférne mindenhol, de nem, mutatjuk inkább a nagy semmit, és csak akkor látod a kedvelést, ha megnyitod a dal oldalát. Vagy akkor sem, mert épp olyanja van, hogy nem mutatja. Elképesztő. :W

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Panasonic G9 + Viltrox speedbooster + Sigma 10-20: https://t.ly/C88YY

Új hozzászólás Aktív témák