Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    válasz borges7 #6310 üzenetére

    Ha egy-egy szám kiszürkül, annak általában az az oka, hogy valamelyik jogtulajdonos (vendég zenész, stúdió, stb.) hozzájárulását nem tudták megszerezni, vagy lejárt, vagy vitatják (ez néha csak egy-egy számot érint). Ráadásul amit te linkeltél, az az album már csak "félig" létezik: a kereső már csak a remastered verziót találja meg ( [link] ). Az is árulkodó, hogy amit az előbb linkeltem (a remastered), azt a Spotify asztali kliensébe a keresőmezőbe bemásolva működik (megnyitja az albumot). A te linked már nem.

    Amúgy a legdurvább beavatkozás, amit eddig találtam az ez: Spotify: [link] , eredeti: [link] . (Itt Spotify-ban ugyan megvan a szám, csak kissé meg van nyírva, ráadásul a vége az elég furán (kissé amatőrnek tűnik, ahogy el lett vágva). Feltételezem, hogy a komolyzenei betéttől volt egyszerűbb megszabadulni, mint utánamenni a jogoknak. (De lehet, hogy teljesen félreértem. :) ))

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák