- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
Esetleg ha még nem láttad/ismernéd volna őket ezek is kiválóak szerintem:
[http://www.sorozatjunkie.hu/2011/04/08/pilot-breaking-in/] Breaking In (ebből is inkább az első évad).
És persze ha The Office (US) ott van a Parks and Recreation amiböl szintugy mint az Office-nál a második évadra indul be igazán.
Valamint számomra minden idők eddigi legjobb sit-com ja (és talán sorozata is) az Arrested Development. A szinkron is aránylag jó lett (illik a karakterek a magyar hang), de a poénok 70%-át inkább csak angolul jön át.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
kisgyerek85
senior tag
Akkor bővüljön még a listád
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
-
spammer
veterán
Igen, a Last Airbender 1x03-ban elhangzik, hogy az Avatar ciklus Air-Water-Earth-Fire, és így megy körbe. Az Avatarnak legközelebb egy earthbenderben kell reinkarnálódnia ezek szerint, mert Aang airbender volt, Korra pedig a waterbender.
(#10318) orichalcos: tudom, várom is nagyon a 3. évadot De azért ha egyszer vége lesz, remélem terveznek majd újabb folytatást neki, mert tehetséges az alkotógárda, biztos tudnának még jó történeteket kitalálni.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
bambano
titán
a többiek olyat fognak ajánlani, ami itt népszerű és közszájon forog, tehát már láttad szerintem meg:
Rizzoli & Isles
Endgame
A simlis és a szende
Eureka
Majd a komornyik
Miért éppen Alaszka
Pimaszok
Az utolsó zsaru
Murdoch nyomozó rejtélyei
Miss Fisher titokzatos esetei
A meseírók beájulnak
Remington Steele
Káoszháza
JAGEgy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Gyick
őstag
Én a brit sorozatokra vagyok mostanában rákattanva.Talán pont azért mert kevésbé erőltetett mint egy amcsi sorozat.(meg szebben beszélnek angolul )
Vigjáték/felgood:
Coupling
Fresh Meat
The IT Corowd(ez talán egy kicsit erőltetett de nagyon jó kétszer láttam legalább minden részét)Más kategoriábán ott van még a Broadchurch vagy a Luther hogy csak párat emlitsek
-
leslieke
Jómunkásember
Az angol verzióban nincs híd: The Tunnel
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
spammer
veterán
GoT nem kiszámítható, szóval ha ez tart vissza, nézheted.
Új komédia: Silicon Valley, de az első 2-3 rész nem annyira vicces még, utána jó kis geek/buddy comedy lett.
Horror: bár nem láttam, de ez talán tényleg horror: Masters of Horror (antológia ez is). Egyébként nem igazán vannak horror sorozatok, főleg nem manapság.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
KisTücsök
addikt
Kiszámítható? Nézd... Ha még nem olvastál el róla minden spoilert. Minden, csak nem kiszámítható.
(#13823) fezlergabor: Hát a mennyiség megvolt. Az biztos.
Amúgy
GoT s04 e09
[SPOILER]
Egyetértek, nem nagyon lehetett érzékelni a hatalmas sereget. Vannak egyáltalán 100 ezren? Nem csak valami kamu? Már simán kinézném. Az a Manze vagy ki szerepelt egyáltalán?Miért nem lőtték a falról őket folyamatosan nyilakkal?
Kár, hogy sötét volt. Igazán akkor fog kiderülni, hogy hogyan tudnak összehozni egy csatát, ha világosban kell játszódjon. Meg majd később (egyszer... talán...) ha a sárkányokat is be kell vonni a harcba. Húú de várom.
Ki fog meghalni jövőhéten? Ki?? Ki??? Lefogadom, hogy nem az, akire számítanánk. Le ne írja, aki olvasta a könyvet!
[/SPOILER]Entouragenél belekóstoltam a szinkronba. Ezt komolyan gondolták?
Ez a Penny Dreadful milyen?
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest