Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    válasz Louro #71350 üzenetére

    Most az S03E10 alatt ki is égett annyira a biztosítékom, hogy már átbillentem, és élvezem, hogy milyen béna ez a rész, és várom, hogy sikerül-e még felülmúlnia magát a készítőknek.

    Persze ízlések kérdése, de szerintem valószínűbb egy olyan alternatív dimenzió, ahol a kutyák sétáltatják az embereket, mint ahol egy Julia el akarja lopni egy Jo testét. Az még csak szubjektív, hogy szerintem szebb/vonzóbb az a színésznő, ránézésre fiatalabb, de ami tuti, hogy többszörösen intelligensebb, magasabb társadalmi rangban áll, illetve biztos több vagyona van, és több pénzt kap a cégtől. Ki tiszteli igazán az utcarendőrt...? Jó vicc...

    Kereshettek volna öregebb, csúnyább, butább színésznőt (aki nem megalkotja, hanem csak ellopja a totál kész DNS-bizgálót egy körre), vagy lecserélhették volna inkább a motivációt arra, hogy kitalálta a DNS-bizgálót és titokban le akarta tesztelni magán élete nagy munkájának a gyümölcsét, mert nem kapott engedélyt tesztelésre (és ezért kellett neki olyan test, ami hasonlóan jó, mint a sajátja, de csak egy rendőr, akit el tud játszani, nem olyan, akivel túl hamar lebukna). Vagy lehetett volna akármilyen szép/intelligens/gazdag, csak mondjuk genetikai adottságból mégis rákos beteg, amit sci-fi varázslattal sem tudnak gyógyítani itt sem. Máris lenne értelme a DNS-cserének...

    De ez lehet, hogy egy önkritika arról, hogy igazából az epizódok 90%-ban semmi keresnivalójuk nincs a rendőr karaktereknek. Oda vagy valami speciálisan képzett kommandó kéne, ahova be vannak rángatva, nem egy serif (vagy eleve semmi rendészet). Szerintem nem hitték, hogy megél egy évadtól többet, aztán lusták voltak kitalálni valamit, hogy a színészek megtartásával tartósan valami más pozícióba cseppenjenek a karakterek, ahol racionális szerepük lehetne azokban a sztorikban, amiket tolni akarnak.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák