Új hozzászólás Aktív témák

  • nubreed

    veterán

    válasz V.Stryker #60659 üzenetére

    The Expanse, Star Trek Picard, illetve ha bírja a gyomrod a végletekig PC/SJW dolgokat akkor Star Trek Discovery, régebbiek közül magasan a legjobb, nekem mai napig etalon Battlestar Galactica, Dark Matter (3 évad után kaszálva, nekem tetszett)ezek inkább űroperák.

    Ha Földhöz ragadtabb dolgok is bejönnek:

    Colony, zseniális sorozat de sajnos 3 évad után kaszálták de érdemes megnézni.
    Humans - UK-ben játszódó AI/fejlett robotok, szerintem nagyon jó sori, de sajna ez is kaszát kapott 3 évad után.
    The 100 - nem rossz, nem rossz, valamit mindig kitaláltak amivel 7 évadon keresztül fenn tudták tartani az érdeklődést, de az 5. évadnál nagyon nagy erőt kellett vennem, hogy végig nézzem, ha elkezded majd megérted miért, aztán valahogy újra magára talált. Kapott rendesnek mondható lezárást, habár az is kicsit érdekes volt.

    For All Mankind - Ez nem igazán klasszikus sci-fi de valójában mégis az, mert egy alternatív 60-as években játszódik az egész ami azzal a gondolattal játszik el, hogy a ruszkik jutottak el először a Holdra... szerintem zseniálisan jó sorozat, gyönyürűen építkezik, kiváló színészi munkák, nagyon szépen felépített karakterek, csak felsőfokon tudok beszélni erről a sorozatról, szvsz magasan a legjobb AP+ sorozat.

    [ Szerkesztve ]

    We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

Új hozzászólás Aktív témák