Új hozzászólás Aktív témák

  • KISDUCK

    addikt

    Mise éjfélkor / Midnight Mass

    Röviden: nekem bejött. A hangulata egész jó volt az egész sorozatnak és érdekes volt hogy egy régi klasszikus storyt átültették egy kis elszigetelt közösségbe vallási fanatizmussal keverve.
    Az mondjuk furcsa volt, hogy sehol nem mondták ki hogy vámpír, pedig már nagyon hiányérzetem volt miatta, de most igazából ez szerintem nem gond csak új koncepció. Megszoktuk már hogy a filmekben általában mindenki tudja hogy az egy zombi, az egy farkasember az meg egy vámpír, de egy fiktív történetben miért ne lehetne hogy ez hiányzik a folklórból, ha már nálunk hiányzik a valóságból ezen lények létezése.
    Ami kicsit zavart a storyban hogy a végén az hogy az "atya" kijelentette hogy azért tette amit tett mert a régi szeretőjét aki gyereket szült neki azt meg akarta menteni, pedig előtte szépen építették a vallási fanatizmust, meg asszonypajtás is ahogy reagált a karakterre az megint egy vicc, ezt a zabigyerek szálat bontották ki volna jobban vagy hagyták volna ki, mert számomra ebben a formában kilógott a lóláb.
    Összességében jó volt, szóval aki szereti a kicsit komor hangulatot meg a soft horrort annak ajánlom megtekintésre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák