Új hozzászólás Aktív témák

  • paatrick

    őstag

    válasz la_cc #59587 üzenetére

    Egyébként nekem se tetszik Yennefer de ő legalább néz ki valahogy és róla gondolom úgy hogy el tudta érni a férfiak nagy részét. Viszont az a fővarázsló MILF tényleg jó, de nagyon keveset szerepel.

    #59594 Valty
    "A Netflix egy globális, profitorientált cég, 210 millió feletti feliratkozóval, a vietnaminak és brazilnak ugyanúgy el kell adni a Witchert (és minden mást) mint nekem vagy neked. A nézők jobban kötődnek a saját etnikumukoz, ezért kerülnek sokszor fekete vagy ázsiai színészek teljesen logikátlan szerepekbe."

    Nekem ez az érvelés teljesen szembemegy azzal amit tapasztalok. Ázsiában ugyancsak szeretik a fehér embereket. Ha szexuális oldalról közelítem akkor is a legtöbb férfi fehér hamvas csajt szeretne döngetni, hiába fekete vagy brazil ;]
    Szerintem minket fehér férfiakat se zavart volna ha becastingolnak egy latino bombázót, mondjuk Fringilla szerepére a híres mexikói időjárás jelentő csajt:

    Kétlem hogy a népharag elsodorta volna a Netflixet miatta :P

    A műhónál én azon röhögtem a legjobban mikor felfelé szállt, aztán beleakadt a hajukba és ott lifegett. Simán megcsináltam volna hó nélkül a sorozat, most nyár van és kész.

    [ Szerkesztve ]

    6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

Új hozzászólás Aktív témák