Új hozzászólás Aktív témák

  • Mik76

    senior tag

    Narcos Mexico S03

    Nem igazan ertem a fanyalgast. Szamomra teljesen elvezheto lett a harmadik szezon, a telexes kritika is ezt allitja minden kifogas ellenere. Ami a mellekszalakat illeti, egyiket sem tartom feleslegesnek. Az egyik megmutatja miert is teljesen tulzo elvaras az hogy a helyi alulfizetett szerencsetlen rendorok oldjanak meg barmilyen kartell gyanus ugyet, a masik pedig tulajdonkeppen azt mutatja meg hogy ezek a harcok es oldoklesek a sajtot is teljesen megfelemlitettek.
    Nyugodtan uljon neki barki akinek a korabbi szezonok bejottek. Igazabol a szezon meg az igazan huzos ugyek elott er veget. Nincs Chapo tobbszori szokese a bortonokbol, nincsenek feltart tomegsirok, nincs Zetas, nincsenek gyerek katonak. Szamtalan olyan dolog ami miatt igazan hire ment a mexikoi droghaboruknak. Ez meg mindig az elozmenyeknek a kibontasa. Talan mar nem prologus, de nem is a fo esemeny szal.
    Mondjuk figyelembe veve hogy a haboru meg mindig tart es gondolom a stab is el szeretne kerulni hogy celpontta valjon mert olyan temakat feszeget vagy olyan stilusban amit nem talalnak elegge hizelgonek a jelenleg is letezo kartellek, lehet hogy itt a vege.
    Meglatjuk. Ha lesz folytatas, egy fix nezojuk mar biztosan lesz.
    9/10

    http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

Új hozzászólás Aktív témák