-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxxy10
addikt
válasz bagyulajuve #58450 üzenetére
+1 The night of
-
VIPowER
őstag
válasz Maxxy10 #58417 üzenetére
Szerintem milliószor látott történet.
A legjobban ez a zuhanás tetszett benne. -
lorcsi
veterán
válasz bagyulajuve #58450 üzenetére
Napokban lattam yt-n, h a gomorranak jon egy uj evada
Mar a leguccso is nagyon gagyi volteladó: vadi új soundcore motion+
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Köszönöm az ajánlásokat, ráéreztetek a témára (The queen's gambit, Csernobil, The Night Of pipa)
A többit megnézem, szép listaVCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
Maxxy10
addikt
DP 2. évad berendelve.
Kaszát kapott a Tiny Pretty Things. -
aktív tag
válasz alratar #58462 üzenetére
Egy koreai Netflix sorozat.
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
tag
A hírlevél alapján tegnap felkerült a Cowboy Bebop original sorozat a netflixre vagy 15-17 évvel ezelőtt láttam utoljára, kíváncsi vagyok ennyi évvel később mit tud nyújtani.
[ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
Yodamest
veterán
Hát ez a Squid Game nagyon jó kis sori volt, igényes kivitelezés, mind képi világában, karakterekben, történetében, csavarok tekintetében is abszolút meg tudott lepni, szerethető volt az egész, maximális pontszámnál nem adnék rá kevesebbet, ez a maga műfajában szerintem egyszerűen perfect volt.
[ Szerkesztve ]
-
Komplikato
veterán
válasz dokee78 #58468 üzenetére
Szerintem sincs CGI. Viszont kék/zöld háttér előfordulhat és az néha kilóghat a jelenetből. De lehet pár jelenetnél használnak huzalos felfüggesztést, mint pl. a falhozcsapós jelenetnél.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
dellfanboy
őstag
ozark s4 jan21-en startol.
better call saul-rol nincs infotok?
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
volandy
senior tag
válasz RetepNyaraB #58294 üzenetére
Post Mortem/ A halottak nélküli város norvég mini sorozat!
Megnéztem, meglepően jó volt!Vámpírtörténet norvég módra! -
vond
MODERÁTOR
válasz dellfanboy #58473 üzenetére
Az egy nagyváros! Nem is gondoltam volna, hogy ilyen "hamar" folytatják az Ozark-ot.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Maxxy10
addikt
Mythic Quest 3. és 4. évad berendelve.
-
negyven2
veterán
válasz Maxxy10 #58476 üzenetére
A hivatalos bejelentse se semmi
BREAKING: Big announcement from Sir Anthony Hopkins and Jason Sudeikis (and Ron something)
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Fecogame
veterán
Ha a Money Heist és a La Casa de Papel sorozat ugyanaz, akkor miért van 2 különböző adatlap hozzá, különböző mennyiségű sorozatrésszel benne?
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Janaboy
Topikgazda
Locke and key s02
Janaboy
-
nubreed
veterán
Bizony, már több mint másfél éve, hogy kijött az Ozark 3. évadja. Sajnálom, hogy ez a 4. lesz az utolsó, de ez van. Mostanában egy csomó kedvenc sorozatom legújabb évada egyben sajnos az utolsó is lesz::
-The Last Kingdom
-Better Call Saul
-The ExpanseHát ez van, jó lenne ha mindegyik zsánerben láthatnék hasonlóan minőségi új sorikat, mint amilyenek ezek voltak.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
törölt tag
Eredeti japán hanggal vagy angol szinkronnal érdemes nézni a Cowboy Bebopot szerintetek?
-
Enzolord
addikt
válasz #42308056 #58490 üzenetére
Ahogy a dragon ball-t nézted. 😁 egyébként, bármennyire is szeretem angolul nézni a filmeket, sorozatokat, az ázsiai sorozatok, filmek angolul borzasztóak. Hiába hangsúlyoznak iszonyatosan idegenül magyar fülnek, akkor is inkább eredeti nyelven, mert az angol hanggal nem passzol a kép.
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
tag
Annyit hozzatennek, hogy a Cowboy Bebop nagyon jo angol szinkronnal rendelkezik (sokaig azt is hittem, h amerikai). Most japannal ujrazom en is, de en szeretem a nyelvnek a ritmusat, sosem zavart
[ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
-
tag
válasz paatrick #58494 üzenetére
Vagy azzal neztem tizen eve? Lehet. Azt tudom, hogy nem a japant(mivel hogy mostanaban esett le h ez japan :D)
[ Szerkesztve ]
-
headhunter86
senior tag
válasz Enzolord #58491 üzenetére
Ezzel én is így vagyok, mindent eredeti hanggal. Squid game-t is eredetivel nézem, de tökre megszoktam a koreait, csak nem szabad olyat enni közben, ami elvonja a figyelmet nagyon. Kolbász, paprika, paradicsom, sajt, retek és a többi katonázva ) Mert míg angol hanggal nem kell feltétlen a képet nézni és olvasni a feliratot, itt halvány lila fingom sincs mit mondtak épp, mert nem értek belőle egy kukkot sem.
-
törölt tag
válasz headhunter86 #58497 üzenetére
Én a kínait tökre szeretem hallgatni amúgy. Vagy mit beszéltek Hongkongban a '80-as években. Valami mandarint, abból is van ezer féle.
-
lemmy9
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- EA Sports WRC '23
- Robotporszívók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 11 64gb Lila
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest