Új hozzászólás Aktív témák

  • chaosmonger

    tag

    válasz Bad Pritt #53169 üzenetére

    Nem értek egyet, szerintem rengeteg még a potenciál a sorozatban. Szerintem itt többen azért sértődtetek meg rá, mert nem a mostanában megszokott sorozat mintát alakalmazza, hogy legyen az első évad egy viszonylag kerek történet, aztán majd kikínlódunk valamit ha folytatni kell, lásd Westworld, Stranger Things.
    Itt nem hogy magyarázatokat nem kaptunk az utolsó részben, hanem egy nagy valag újabb kérdőjelet a nyakunkba. Hülyeség most még számonkérni bármit is a sorozaton, még a kérdésfelvetős résznél járunk csak. Persze ettől benne van a pakliban, hogy vacak lesz a magyarázat, de az is minden ki van találva. A készítők intelligenciáján múlik, hogy szemetet kapunk, vagy zsenialitást.
    Semmit sem tudunk még, még annyit sem mint a szereplők. Semmit sem lehet készpénznek venni, pár példa:
    Attól hogy Paul látszólag Sol-tól tudja meg az 'anyja' titkát, még egyáltalán nem biztos hogy Sol létezik. Láttuk már ugye azt a kis fülbe ültethető cuccot Marcusnál. Akinél lehet ugyanez a helyzet.
    Attól hogy láttuk Anya teremtőjét, egyáltalán nem biztos hogy létezik. Valaki kavarja a szálakat a háttérben, lehet hogy ő manipulálta a szimulációt.
    Én nem csodálkoznék, ha bele lenne keverve még egy időparadoxonos szál is, lásd a Paul által látott barlangrajzok, ahol viszont a kavargó kígyó rajz megint hallucinációra utal...Még hogy nincs min gondolkodni :)
    Azt is kár számonkérni, hogy miért nem olvadt szét a leszállóegység a bolygó magban, hiszen a két robot is egyértelműen erre készült, sőt ha jól láttam az arcbőrük el is kezdett olvadni, de aztán valami történt. Szerintem annak is lesz jelentősége, hogy Champion nem látja a visszatérő kapszulát, tehát vagy máshol jött ki a felszínre vagy...másik időben?
    Szóval mindenképp érdekes és egyedi a sorozat, azt látom veszélyesnek, hogy ha valami ennyire egy rejtélyre épít, akkor abból nem nagyon árulhat el semmit mert akkor vége az egésznek. Bár mondjuk egy Lost egész jól elélt ebből X évadon keresztül.

Új hozzászólás Aktív témák