Új hozzászólás Aktív témák

  • Miklós315

    aktív tag

    Raised by Wolves

    Sol áldja meg ezt a demens "jóembert" és takarítsa már el a nyugdíjasotthonba, el, messzire a filmek és sorozatok közeléből!!
    Ekkora öncélú, unalomig ismételt paneleket összelopkodó, zagyva marhaságot összetákolni, engedélyezni, folytatni... :(((

    Ellentmondásokkal teletűzdelt (fejlettebb de "kőbehatárolt"-babonásnak beállított hívők; érzőhisztiző-érzéketlenracionális androidok; ateista nevelés temetkezéssel; ide-oda toporgó hiteltelen és bizonytalan karakterek; stb.), de világos üzenettel, céllal nem rendelkező sztoriív és sok üresjárat (történés-információ tekintetében max. 3 részben összefoglalható lett volna), unalmas közeg/látvány (a bolygó), teljesen felesleges hit-szál (semmi érdemlegeset nem tud vele kezdeni, akkor minek?? ráadásul egy katyvasz az egész: napistenkultuszt a keresztény áldozással + ez a szellem/hacker/VR-haluizé, ami lóg a levegőben), rengeteg pofátlan lopás (Blade Runner 2049 / Star Wars 5 / Warhammer 40k / GoT / stb.), és a vége az maga a wtf-élmény csimborasszója.
    JAA! Mi a frászért volt fontos Romulus és Remus, hogy ez legyen a cégére ennek, valaki rájött?
    Botrány!!

    Ezt is kiadtam :O :)

    [ Szerkesztve ]

    "Szerintem."

Új hozzászólás Aktív témák