Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz #75501312 #51815 üzenetére

    2.04 végeig spoiler

    Ha már végignézted a 2.04-et akkor ott konkrétan kimondják, hogy Jonas az Adam.

    Noah és Agnes azok testvérek. 1921-ben ott van a fiatal Noah és a fiatal Agnes is (ő ül kint amikor megérkezik a városba, nevén is szólítják, majd később elküldik, a bátyához, hogy csinálja meg a szobát). De Claudia is mondja, hogy ugyan az a vér van az ereikben.

    A barlangot valószínűleg ők is fúrják ki. De úgye csak 1953-ban nyílik majd meg. Addig csak egy fal lesz (a barlang működése, hogy összeköti a 3 idősíkot (2019/1986/1953)

    A többi meg majd kiderül :U

    Aventador91: Az már a második évad végén eléggé egyértelműen kiderül, de ugye a 3. évadban vannak még kússza családfa elágazások.

    RetepNyaraB: A Warrior Nun legnagyobb baja a szokásos sztríming betegség, vagyis az első évad a alapozás, lényegében egy Pilot évad, így mire beindul már vége is. Amúgy nem erős benne ez a "tini" vonal és el fogják majd engedni.

    A Dark pedig 3 évados, és nem lesz több évad belőle. Eleve ennyire tervezték az alkotók is. Én pedig nem érzem, hogy "tini" sorozat lenne, maximum fiatalok is a főszereplők és vannak nekik fiatalkori problémáik, de ennyi "tini" vonal minden sorozatban van, de attól még nem egy Beverly Hills 90210...

    [ Szerkesztve ]

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák