- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Humbucker
senior tag
Hát ez így is történt, az évadban mindenre gondoltam volna, de a záró jelentre egyáltalán nem, még most is alig térek magamhoz, hogy mi volt
Lassan kezdenem kellene a második évadot, mert most felborult teljesen az elképzelésem, hogy mi lesz kb ebben a 4. évadban, de keresztül húzták a számításaimat teljes mértékben, így csak még kíváncsibb vagyok, hogy mivel fog folytatódni ismét, ettől nem lehet szabadulni
egyedül azt sajnálom, ahogy látom, hogy rövidek az évadok sajnos
Kicsit gyengének találom, hogy 7.8 pontot kapott az imdb-től, amit eddig láttam az abszolút megnyerő volt, végre van egy kis emberi töltete egy sorozatnak, végig izgalmas nem lapos, és kiszámítható unalmas tévésorozat
Én örülök, hogy rátaláltam, végre ami kitudja hozni belőlem azt amikor a Breaking Bad-et néztem
Most is csak ismételni tudom önmagamat, tehát aki nem látta, az csak nézzen meg egy-két részt a Peaky Blindersből garantált az izgalom, és csalódás mentesség[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest