Új hozzászólás Aktív témák

  • Ventur@

    senior tag

    Westworld S02E03

    Egy valamihez 100 %-ig nagyon ért ebben a sorozatban az HBO. A zeneválasztás. Nyitásnak a The White Stripes - Seven nation army szitár változata, az úgy konkrétan odab*szott. Az előző évadban a Black hole sun is jóféle volt, de ez a Seven nation army....le a kalappal a zenefelelősök előtt az HBO-nál :C .

    Volt nagy csatajelenet - tetszett - de várható volt, hogy az Ezredes és bandája csöppet megszívja. Kicsit kezd nekem Dolores túl diktátor lenni és nem kifejezetten tetszik. Viszont kezdem elveszíteni a fonalat, hogy most melyik idősíkon is vagyunk :D . Black hat man/Will előtt, vagy után. Vagy közben. Franc tudja :D . Ja és megjelentek a szamurájok :) . Bernarddal amúgy mi a fene lett, hogy remeg szinte az egész bal oldala? Feltöltötte esetleg magába a rejtett kódot, amit Dolores apjából szerzet meg? Vagy valamin átsiklottam?

    3 % S02

    Nézi valaki rajtam kívül :D ? Aki nekikezdene, annak ajánlom, hogy csak is portugál nyelvvel nézze. Az angol "szinkron" valami eszméletlen gáz. Rendesen sérti az ember fülét.

    Amúgy meg eddig az Ügy harcolt az Offshore ellen, most az Offshore harcol az Ügy ellen :D . Amúgy valahogy erről az Offshore-ról mindig a Sziget c. film jut az eszembe. Kíváncsi leszek az évad végére valami kiderül-e ebből, hogy mire jó ez a három százalékosdi. Két részt néztem meg eddig, de leköti a figyelmemet, meg hát végre nem angol nyelvű sorozat :) .

    Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Új hozzászólás Aktív témák