Új hozzászólás Aktív témák

  • Ragnar95

    nagyúr

    Daredevil S02
    Elég vegyesek az érzéseim ezzel az évaddal kapcsolatban. Az előző évadnál jobb lett mindenképp, ez beindult egyből, nem volt olyan vontatott, mint az első. A verekedős jelenetek még jobbak lettek, mint korábban, illetve még több lett belőlük és még brutálisabb a képi világ is. Néhol már talán túlzottan is naturális.
    Pörgősnek végig pörgős volt az évad és mindenképp elérte azt a hatást, hogy rögtön megnézd a következő részt is és egyben daráld le a teljes évadot, ne akarj várni a következő epizód megnézéséig, tényleg a képernyő elé láncolt, de ennek ellenére úgy éreztem, hogy a sztori kevés volt. Inkább a látvány/hangulat vitte el a hátán az évadot, illetve a sok verekedős jelenet, mint a sztori és sajnos a sztori háttérbe is szorult erősen ebben az évadban. Kicsit sok volt számomra a megválaszolatlan kérdés is és úgy éreztem, hogy elkapkodott a befejezés...
    Az csak számomra nem derült ki, hogy Frank feletteséből mégis hogy lett a Blacksmith?
    Kíváncsi leszek, hogy a Hand mit kezd Electra holttestével, miért rakták be abba a koporsóba. Illetve a végén nem esett le, hogy mire akartak utalni a halott sírásóval, valakinek lejött az utalás?
    A nagy beismerést szépen a végére hagyták, hagy izguljon a néző a következő évadig, hogy mi lesz Karen reakciója...
    Fisket meg teljesen elfelejtették az évad végére, nem is értem, hogy miért nem tett ellene semmit Matt akár jogi úton, akár Daredevilként.

    Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

Új hozzászólás Aktív témák