Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    válasz dokee78 #27959 üzenetére

    Gothamnál én nem értettem, hogy Freeze miért nem nagyon sápadt...? tuti nem ilyen amerikai-szépfiús feje van a képregényben :U a többit még so-so eltalálták (bár Mr. Strangenél kilóg a lóláb de leginkább Pingvinnél aki így is jó, de ő nem pici és kövér? :D a járása mellett pont emiatt lett az a neve, nem?)

    Mindkét sorozat nemrég kezdődött, de én pl. mindkét sorozat első 3 részét darálva néztem, a 4.et már ugye 1 héttel később... így félig meddig tudok nyilatkozni a témában.

    Mindkettő nagyon jó. De tényleg.

    11.22.63: minőségi, hangulatos. James Franco színészi játéka szerintem csúcs, azok a WTF? fejek amiket nyom, mindig röhögök rajta :D Nagyon jó látni, hogy ahogy halad előre a sorozat, úgy szokik hozzá a karakter is, hogy mi minden másképp van. Nagyon jó példa erre a "nők kezelése", mikor kávéval kínálja az egyiket a többi pasi meg ledöbben, hogy mivan? (remélem ez nem nagy spoiler :DDD ) Aztán ott van Sarah Gadon, aki olyan tündéri ebben az 1960-os stílusban, hogy szerintem 10/10 feleségül venné rögtön. :)

    Tehát: érdemes-e darálva? Nem. Vagy igen. Nos, elmondom miért: Érdemes darálni, mert mini-sorozat, azaz nem lesz sok része, ergo hamar végére lehet érni (majd). Viszont nem érdemes darálni, mert heti adagban is jó, hiszen minőségi és hosszú! 1 epizód általában 60perc. Plusz nekem pl. ez az egyetlen sorozat ami '60ban játszódik, a többi nekem mind "modern", így jó kicsit kiszakadni, visszautazni az időben.

    The Night Manager: Ez kicsit lassabb sorozat, ennél ajánlott a darálás. Mikor elkezdtem nézni az első két rész vége olyan volt, hogy vááá, ha nem tudom mi következik akkor nem alszom 2 napig :DDD Most már nagyjából lehet sejteni mi lesz, így az izgalom alább hagyott, de annak ellenére, hogy Tom Hiddleston jó benne, ennél talán javasolt a darálás, mert "lassabban" történnek a dolgok... legalábbis eddig.

Új hozzászólás Aktív témák