Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    Én már első évadnál bizalmat szavaztam a Gotham-nek, míg mások már temették és második évadra valóban jobban beindult (kicsi joker) és érdekesebb a történet.
    Viszont.
    Vannak dolgok amikben egyetértek, úgymint:

    - A nézővel hamisan hitették el, hogy Bruce főszereplő, mert még Butch (egyik kedvencem :D ) is nagyobb befolyással van a történetre, mint a kisgyerek. Na a kis szöszi kislányról nem is beszélve akivel randizgat..?

    - Lucius Fox meg részek óta javítja azt a számítógépet, ami szintén eléggé "érdekes" már... Bedobtak egy csontot aztán elfelejtették? :))

    - Barbara/Lee/Gordon: Barbara első évadban eye-candy volt, másodikban már fejlődött. Gordon ugyanolyan béna, mint eddig volt. Túl fiatal, illetve a partnere (mi is a neve?) ezerszer jobb, ez abból is látszik ha egy jelenetben vannak. Mondjuk ez lehet, azért van, mert a karaktere "így" van megírva.... Lee pedig a történethez nullát, ismétlem: nullát tesz hozzá. Most ő az (egyik) eye-candy ebben az évadban, de azon kívül, hogy csak lassítja a történet haladását (míg lefoglalja Gordont, smárolnak, szenvednek, stb.) nem sokat tesz hozzá... Még orvosként sem, mert hullát sem boncol, illetve Nygma szerepe az is.

    - Nygma viszont zseniális, Miss Kringle-vel jó párost alkottak

    - Selina (cat) karaktere is egy nagy nulla eddig... néha felbukkan, aztán el is tűnik. Ő is kb. olyan, mint Lee, csak hátráltatja a történet előrehaladását.

    - De a legnagyobb baj talán, amit dying_star is kiemelt, hogy a karakterek interakciói mesterkéltek, semmi természetesség nincs :( Ez tipikusan észrevehető: Gordon és partnere, Bruce és Alfréd közt. Komolyan mondom, Pingvin és Butch az egyik legjobb páros benne, miközben ők csak az egyik mellékszereplő-páros, de kb. nélkülük nem élne a sorozat.

    Félreértés ne essék: A sorozatot kedvelem, de koránt sem tökéletes. :U Szegény Butch :(

Új hozzászólás Aktív témák