Új hozzászólás Aktív témák

  • Ragnar95

    nagyúr

    How to Get Away With Murder S01
    Kicsit ellentmondásos volt számomra ez a sorozat.
    Egyrészt hihetetlenül pörgős és fordulatos a sztori, így nagyon magával ragad, másrészt viszont messze nem tökéletes a sorozat, vannak benne hibák/furcsaságok szép számmal.
    Amire páran panaszkodtak, h miért üvöltözik az ügyvédnő, az számomra kb fel se tűnt, mivel nem folyamatosan üvölt és ha mégis, akkor azt általában okkal teszi.
    Az időkezelés az elég furcsa volt, nem teljesen értettem, minek kellett ennyi flashback/flashforward, főleg miután összeért a 2 idősík, bár egyedinek egyedi lett tőle a sorozat, ennyi fix.
    Ami még zavart, hogy nagyon sok az elhallgatás a sorozatban és csomó minden nincs megfelelően megmagyarázva, alátámasztva, illetve vannak logikátlan történések is benne szerintem.
    Annelise karaktere megint nagyon homályosan van lefestve, hihetetlenül keveset tudunk róla igazából, remélhetőleg a következő évadban több minden kiderül róla.
    Évadzáró: először azt hittem, lezárják a sztorit, így csodálkoztam is, hogy lesz ebből folytatás, de ehelyett függőben hagyták az egészet és egy cliffhangerrel zárták az évadot, ami kicsit csalódás volt számomra, több magyarázatot vártam 1 évad alatt.
    A végén már arra is gondoltam, hogy Annelise a gyilkos, de Frankre nem gondoltam volna semmiképp, ez elég váratlan fordulat volt. Rebecca megölés szintén nagy meglepetés volt, bár inkább rossz meglepetés, mint örömteli, az egész szál onnantól, hogy "elrabolták" őt elég fura és kicsit logikátlan lett számomra...

    Összességében ígyis egy elég jó sorozatnak tartom, mert a sztori tényleg nagyon durván magához láncolja a nézőt, de lesz min javítani a következő évadban bőven.

    Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

Új hozzászólás Aktív témák