Új hozzászólás Aktív témák

  • spammer

    veterán

    válasz Nova96 #17080 üzenetére

    A következő évad jövő nyár (vége), eddig úgy néz ki. És ha eddig még nem tudtad, akkor tudd, hogy ez egy antológia, szóval a következő évadban új történet, új helyszín, új szereplők lesznek (eddig róluk tudni: Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams).

    Némi minőségi anyag:

    - The Killing (borús, esős, krimi-dráma, 1 gyilkossági ügy az első 2 évadban megy végig, baromi jó nyomozópárossal).
    - The Leftovers (idei újonc, eddig 1 évad, lassú, erős karakterdráma, de csak akkor ajánlott, ha szereted az ilyet és ha nem vársz mindenre magyarázatot azonnal, mert Lindelof az egyik készítő).
    - Fargo (idei újonc, eddig 1 évad, az azonos című film mintájára készült bűnügyi-dráma, meg némi fekete komédia is).
    - The Knick (idei újonc, eddig 1 évad, 1900-as évek eleje, sebészek, gyerekcipőben járó orvostudomány, véres jelenetek, ez is inkább karakterdráma, nem sima kórházsorozat).
    - The Wire (Baltimore, gettó, gyilkosságok, droghelyzet, nyomozás, városvezetés, nagyon lassan építkező és realista, de nagyon minőségi sorozat).
    - House of Cards (politikai drámasorozat, de akkor is nézhető, ha utálod a politikát (mint pl. én), mert Kevin Spacey zseniális és főleg a hatalmi játszmáról szól).
    - Utopia (brit sorozat, 2x6 rész, összeesküvés, üldözés, rejtély, bérgyilkos, érdekes történet, baromi jó képi világ és zene).

    [ Szerkesztve ]

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Új hozzászólás Aktív témák