-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
CW selfie
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz gyuromoj #13051 üzenetére
Elementary finálé - fasza volt, tetszett, jöhet a kövi évad
SPOILER
a drogos részt nem kéne erőltetni szvsz, de az MI6 szál jöhet. remélem azért Mycroftot se most látjuk utoljára. Moriarty viszont jöhetne vissza.
SPOILER[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
gyuromoj
veterán
válasz FireKeeper #13052 üzenetére
Biztos nekem akartad?
-
Des1gnR
őstag
Arrow záró hatalmas volt, AOS záró szintén.
Még az Elementary záróhoz várok feliratot és végeztem is őszig.
Most látom, hogy a 24 a záró és még a 23-at se láttam, nem hiszem el, hogy nincs aki átvállalná Caintól a feliratot...Gotham és a Flash nálam nagyon várósak
[ Szerkesztve ]
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
FireKeeper
nagyúr
jah nem, véletlen ment válasznak, sorry
Des1gnR: angol felirat már van.
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Des1gnR
őstag
válasz FireKeeper #13056 üzenetére
Azzal nem merem bevállalni, félek, hogy kimarad valami lényeges.
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
kisgyerek85
senior tag
Tíz sorozat, amit nem ismersz, pedig kellene
Én a Lilyhammert láttam és tetszett, az Awake meg betervezve már egy ideje. A többiről tényleg nem hallottam eddig.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz kisgyerek85 #13058 üzenetére
Day Break, Dead Set meg volt, Lilyhammer-t ismerem, még nem jutottam el odáig.
-
.LnB
titán
Fades, Daybreaker. A többiről valóban nem hallottam
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
tPedro_
őstag
Day Break es Awake megvolt, a tobbirol nem is hallottam.
-
aizen92
addikt
0/10. Dead set kép cuki volt. Biztos elfogyott a kaja a koleszban.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
dokee78
félisten
Vótmá The Flash feliratos előzetes?
-
Bad Pritt
félisten
Ez a Flash trailer engem csak arra emlékeztet, hogyha a CW képes ilyen közepes effektekkel Flash-t készíteni, akkor mi a francért nem csinál belőle a Warner egy egészestés filmet normális sztorival?
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Tim82
félisten
Dead Set, Awake, The Almighty Johnsons, Rectify, The Fades megvolt és jók is (még legkevésbé a The Almighty Johnsons, ott azért voltak néhol töltelékrészek rendesen).
A Rectify-ből jön hamarosan a második évad.
Ja, amúgy a Dead Set szerintem a tökéletes zombis sorozat, elképesztően cinikus mondanivalóval. A TWD szerintem sokkal rosszabb.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
spammer
veterán
10-ből 8-at ismerek/olvastam róla, Rectify-t láttam, kőkeményen depressziós cucc, Lilyhammer tervben, meg majd egyszer majd talán a Fades is. Többi nem érdekel.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spammer
veterán
válasz KisTücsök #13068 üzenetére
Ezek baromi jók, elég egyszerű a nyelvezetük és kortól függetlenül ajánlom bárkinek őket (nem árt ebben a sorrendben nézni, nem úgy, mint én ):
The Legend of Korra(megjegyzés: az előbbiből csak torrenten létezik (felskálázott) 720p változat, hivatalosan nincs belőle HD/Blu-ray anyag.)
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Ez a Flash trailer... mintha a Smallville-t látnám újra, hihetetlen hogy nem bírnak kibújni abból a gagyi érzésből, amit kelt magából, a kínos buzdító monológokból, és persze a lelkizős témából, már érzem hogy egy évadba (már ha lesz több) kb 5 rész lesz értékelhető, a többi töltelék.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz FireKeeper #13052 üzenetére
SPOILER
Az utolsó rész unalmasabb volt, mint az előtte lévő, de jó volt így is. A drogos részt sztem nem fogják majd erőltetni, mivel megkapta a melót. Gondolom ezen múlt volna a használat. Azért érdekes volt azt látni, hogy az eddigi csúcsnyomozónk élete kezd szétesni, és rájön, hogy vannak nála nagyobb dolgok is. Remélem a forgatókönyv írók odateszik majd magukat.
Jöhet a következő évad -
|AP|
veterán
sajnos ezek tényleg olyan kevéssé ismertek, hogy a sorozat beszerzési forrásom (khm) sem hallott a legtöbbről.
A Lilyhammer szerencsére fellelhető (S01-S02), azt mindenképp bepróbálom, de engem érdekelne a No Heroics is (szeretem az agyament angol dolgokat, like Misfits) -
kexksz
addikt
The Originalst megéri elkezdeni, vagy nagyon tini'csa sorozat? Arrow az egyik kedvencem, ha ez számít, és az is CW. Vagy a Vampire Diaries?
-
gyuromoj
veterán
Supernatural S09E22
Én maradtam le valamiről, de Tessa nem kaszás volt régen? Mikor/hogy lett belőle angyal?
Dean pedig bepörgött rendesen, kíváncsi vagyok a zárásra és hogy merre akarnak majd menni ősztől.[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz kexksz #13074 üzenetére
A Vampire Diaries első 2-3 évada jó volt, nekem tetszett. Az utána következők már annyira nem... a legutóbbinál meg abbahagytam.
A The Originals-ból csak a pilotot láttam, az tetszett.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
törölt tag
válasz kexksz #13074 üzenetére
Az Originals a Vampire Diaries "kicsit" betegebb kiadásban.Nyáladzás, stb. nélkül.Ráadásul a pilot epizódban mindent megmutatnak, amit tudni kell. (Szerintem mindkettő sorozat jó, csak a Vampire Diaries inkább az én korosztályomnak hajaz, avagy a 14-15 míg az Originals inkább a 18+ célközönségnek van.)
-
.LnB
titán
válasz KisTücsök #13079 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog, egész végig.
"Where is Jessica Hyde?"
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
feka007
veterán
Nem tudom, volt-e már: Rick Grimes vs Walter White. Epic Rap Battles of History
-
törölt tag
Kerdeses meg az uj Fargo resz feliratanak idopontja.
Tiszteletem Ingorionnak es Ziresub-nak is, de a Fargo feliratok nagyon lassan keszulnek. -
spammer
veterán
válasz feka007 #13083 üzenetére
"I've seen Walter Jr. handle walkers better than you" Jó lett.
---
(#13084) sdforlife : hát nem mindenki olyan "őrült" hogy hajnalban már feliratot gyártson, mint pl. a GoT-nál. Gyakorolj angol felirattal olyanokat, amiket már láttál, ismersz (esetleg tudod a szövegét is), vagy olvass angolul olyanokról, amik érdekelnek, amiket ismersz (pl. wikipedia szócikkeket), aztán majd fejlődsz idővel olyan szintre, hogy elég legyen az angol felirat is, és akkor már nem lesz ilyen gond, hogy mikor lesz kész a magyar felirat.
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
Hannibal 2x11
Na jólvan, én viszont jól felültem a hintára, és bevettem a dolgokat
Viszont Alana egyre jobban kezd idegesíteni...All→M8
-
törölt tag
Orphan Black
Valaki írta visszább, hogy unalmas volt a kezdés, hát ezzel nem értek egyet. Bár igaz, a 3. rész nem volt akciódús, de az is izgalmas volt.
És most így hirtelen ennyi a pozitívum, ami eszembe jut.
Mert Helena visszahozás nekem baromira nem jön be, az pedig, hogy belehelyezték abba a vallási közösségbe, meg még jobban elszomorít, sőt. A 3. rész alatt komolyan elgondolkoztam hogy én ezt most itt hagyom abba. Persze a sztori miatt adott a téma, el lehet menni abba az irányba, de akkor el fognak veszíteni (ami persze kit izgat, őket biztosan nem). Aztán jött a rész végén a csattanó és az előzetes a következő részhez, úgyhogy még megnéztem azt is. De az sem igazán győzött meg a folytatásról. Szóval nagyon gondolkozom azon, hogy ez lehet kasza lesz, pedig a szívem szakad meg érte, de ezt a fanatikus vallási vonalat nem akarom tovább követni.
+ láttam a Cloneversation-t is, ami egy az egyben népbutítás, és nagyot csalódtam, mert azt gondoltam, hogy a BBC America jó, de aztán rájöttem, hogy már a nevében is benne van, hogy America, így nem lesz ez így jó
-
Tim82
félisten
válasz S e t h #13089 üzenetére
Van felirat a legutóbbi részhez is, csak angolul kellene tudni hozzá. A magyar fordítás készül el lassan, gondolom, azért, mert a fordítóknak van munkájuk, családjuk, meg valamikor aludniuk is kellene. A szemetek!
(Disclaimer: a fenti mondatok nyomokban szarkazmust tartalmazhatnak!)
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na akkor kezdjünk neki. Arrow első évad.
Live-Die-Respawn
-
Bad Pritt
félisten
válasz #57770240 #13096 üzenetére
Ha ironizálsz akkor igaz.
Nekem a főszereplő fapofája, a néger sidekick állandó bölcsessége és a teljesen középszerű nyomozgatósdi maradt meg némi Batman utánérzéssel.
Igazából az Almost Human pont annyival több, hogy az érdekes volt és laza, ez meg nagyon nem az.Más: most nézem, hogy a Vikings-ben Flokit Stellan Skarsgard egyik fia játssza. Tiszta filmes birodalmat építenek ezek a Skarsgardék, mint anno a Carradine-ok meg a Baldwin klán.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Énekelnek. Ezek mind énekelnek. Vinnie Jones.
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
Fargo 1x5 magyar felirat elkészült
, a következő verziókhoz passzol:
HDTV-LOL, HDTV-FUM, 720p-DIMENSION:
http://bit.ly/1luNm4YKöszönet Ingorion és Ziresub készítőknek!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest