Új hozzászólás Aktív témák

  • #54715584

    törölt tag

    válasz #54715584 #12539 üzenetére

    Banshee

    Csak végignéztem a 2 évadot, sőt, daráltam :K Hamut nem szórok a fejemre, az első 6-7 rész tényleg borzalmasan sablonos és klisés volt, így gyorsan szét is osztanám a 2 évadot 3 részre.

    A második harmadban magukra találtak az írók és a készítők is. Végre nem a sablonsztorik jöttek, hanem meg mertek lépni olyan dolgokat is, amikre az ember nem számított, vagy pontosabban nem gondolta volna, hogy megcsinálják. De hát kábel, ott többet szabad, habár szabadna megjegyeznem, hogy engem a szexjelenetek teljesen kizökkentettek, nem kellett volna beletenni őket ebbe a komoly drámába.

    Nem tudom egy SOA vagy BB mennyire hasonlít rá drámában, de nekem némelyik rész kemény volt, mondom ezt úgy, hogy nem szeretem az ilyen sötétebb sorikat, a drámákat se nagyon, mégis néha egy érzelmi hullámvasúton éreztem magam, de a végén nem húzott le. Az külön tetszett, hogy az aláfestő zenékre sokat adtak, nagyon sokat adott hozzá a hangulathoz, néha pedig nagyon szép és különleges vágóképek voltak, így volt, hogy sokszor percek teltek el néhány jelenetnél, amik teljesen magukkal ragadtak és nagyon-nagyon élveztem őket. Plusz ami még nagyon bejött, hogy amikor 2 külön történés volt, akkor azokat a jeleneteket egymás után vágták be/össze, úgy, hogy a következő jelenet, mindig a másikból volt, és itt szintén jók voltak az aláfestő zenék.

    Aztán a harmadik harmad már nem jött be annyira, olyan volt, mintha az addigi sodrásból kizökkentek volna, nem volt olyan egységes, mint a második harmad. De azért tetszett az is, az utolsó részben a templomos jelenet pedig mindent vitt, de még ott is annyira elragadott a hangulat, hogy igazából megleptek a további történésekkel. Plusz ami fura volt, hogy igazán színes képi világ, csak utolsó részek egyikében volt, a többi az mind kicsit olyan színtelen, picit nyomasztó.

    Ami nagyon nem tetszett számomra, az Carrie/Ana apja, mint főgonosz. Eszméletlen súlytalannak éreztem, egyáltalán nem tudta fenntartani a feszültséget, borzalmasak voltak azok a részek, sajnáltam is, hogy visszahozták, mert nagyon rontott az élvezeti értéken. Ráadásul nem láttuk meghalni, sem a holttestet, remélem, már nem fog visszajönni. Inkább Oleket kellett volna megmenteni.

    Másik dolog, ami baromira zavar, hogy most rendesen leseperték azt a sakktáblát, maradtak rajta talán ketten. Bár a többiek nem nagyon hiányoznak, de az utolsó jelenet Chaytonnal nálam elrontotta az előző 2 évadot. Baromira nem kellett volna az a jelenet oda, bőven ráértek volna a következő évad elején foglalkozni vele.

    Amennyire guilty pleasure volt ez a sori 4 napig, most nem annyira várom a folytatást, de biztosan maradok :K

    Hogy mi a titka a sorinak, ami miatt ennyire sikeres, nem tudom, talán az, hogy nagyon nyers és emberközeli. De néhány olyan dolgot is hajlandó voltam elnézni most, ami miatt másokat kaszálok.

    Szóval aki gondolkozik, hogy belekezdjen-e, vagy nem tudja eldönteni, az nyugodtan kezdje el, nem fogja tudni majd abbahagyni :N :K

Új hozzászólás Aktív témák