-
IT café
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
addikt
válasz
jookomak #13602 üzenetére
Az egy eléggé szélsőséges "Porter". Szubműfaj, Baltic-Porter, alsó erjesztésű, kb. azt is mondhatnánk, hogy egy "félresikerült" barna láger
, ellenben a porterek szárazságával, itt a malátabomba dominál a RIS-ekhez hasonló édességgel, az alkohol is valahol egy erősebb stout és egy porter között mozog általában.
@Ozrych: ha mindenképpen porter, ezt szokták vedelni elég sokszor Csakajóban: Mikkeller Chipotle Porter. Ha valami egyszerűbben beszerezhetőt keresel, akkor Fullers-nek van két portere, nagyobb áruházak polcain elérhető szerintem a London Porter, és van még egy ilyenük is, de szerintem Csakajón kívül nem találod meg ezt máshol: Fuller’s Past Masters 1926 Oatmeal Porter.
[ Szerkesztve ]