Új hozzászólás Aktív témák

  • DJosef

    őstag

    válasz Joshi #59780 üzenetére

    Értem amit mondasz és nem akarok kötözködni de van egy elég széles felhasználói réteg akik kizárólag streamingen keresztül néznek tartalmat.Van néhány BluRay lemezem de szinte kizárólag olyanok amik vagy nem érthetőek el egyik szolgáltató kínálatában sem vagy nincs rajtuk magyar szinkron. Megint csak az összehasonlítás kedvéért az XH90 előtt egy LG NANO863 IPS EDGE ledes tv-m volt de azon nem tapasztaltam a már korábban sokszor említett hibákat.

    A gyenge hálózati képességeket is megértem de a hibák ugyanúgy jelen voltak akkor is ha nem a SONY HBOGO alkalmazáson keresztül néztem hanem egy Apple TV4K boxon keresztül. A másik,hogy Netflix alatt is vannak tartalmak/jelenetek ahol csúnyán kockásodik a kép függetlenül attól itt is,hogy a TV-re telepített Netflix alkalmazáson keresztül nézem Netflix kalibrációs beállítással, Apple TV4K boxon vagy Xbox Series X-re telepített Netflix alkalmazással. Az utóbbi kettőnél Dolby Vision sötét módban.

    Mondok egy ellenpéldát is.
    Az Apple TV4K-ra amióta felraktam a 14.5 frissítést Normál képmód mellett nem látszik a kockásodás a Skyfall-nál.

    A LÉNYEG,HOGY NEM DEGRADÁLNI AKAROM A MÁRKÁT,TÍPUST DE AKIK STREAMINGEN FOGYASZTJÁK A TARTALMAKAT TÚLNYOMÓRÉSZT AZOK MÉG VÀSÀRLÀS ELŐTT LEGYENEK TISZTÁBAN EZEKKEL A DOLGOKKAL.

    TUDOM,HOGY LEHET JÁTSZANI A KÉPBEÁLLÍTÁSOKKAL IS DE A VÁSÁRLÓK TÖBBSÉGE EZZEL SEM FOGLALKOZIK. MEGVESZI ÉS HASZNÁLNI AKARJA NEM FÓRUMOKAT, VIDEÓKAT BÚJNI.

    MINDEN FELHASZNÁLÓI SZOKASRA,TARTALOMRA TÖKÉLETES TV NEM LÉTEZIK EZZEL IS TISZTÁBAN VAGYOK. ✌🏻️☺️

    [ Szerkesztve ]

    Forget about it

Új hozzászólás Aktív témák