- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
aky9919
csendes tag
helo mindenkinek... en is letöltötem a silkroad játékot de nem enged tovabbb valaki segitsen mert a becenévhez nem tom mit irjak mert nem enged semit kösz
-
ekrevo
csendes tag
Na a fórum elejét megnéztem úgylátom hogy ez a fórum a játék kezdete óta megvan mostanában néhány server szabad vagy kísérleteznek valamivel vagy csak az emberek unják meg bár ez nekem jó hír mert bejuthatok asszem kedden nyílik meg a tigris server frissítés után belehet jutni könnyen rá aztán újra terhelt lessz de bazi sok kari is lessz új karival kaphatok jó cuccokat rögtön.
-
YunaAngyal
tag
Figyelj minden sro jo az isro kicsit eltulozta magát 1x-es az exp rat vagy nem tudom de azt tudom hogy az sjsro-nál 25x-az exp rat én inkább a nehezebbet választom nem olyan béne gagyi privátokat mert ott nagyon könyu fejlödni és anak semmi értelme hogy 2 nap mulva már makszos vagy, én inkább szenvedek a nehezebel és megéri mert nekem 99 bladerem van és majdnem mindenkit bever, 1-2 nagyobb levelel nagyobbakat már nehezebben.
nem vok kocka csak egy kicsit =)™
-
Stay
tag
válasz YunaAngyal #3555 üzenetére
Az isronál nem a 1x ratel van a gond hanem azzal hogy bele kell fizetni elég sokat hogy tudj játszani. Rsron is 1x rate van csak orosz az egész de elsőre beenged .Sjsron 30x rate van szerintem élvezhetőbb a játék mert nem csak az állandó fejlődés van hanem tudsz szórakozni , pvpzni én is ott játszok kb 2 hete és 76 vagyok amugy ott is egy FF 90es kari 2-3 hónap.
amugy végre be indul a téma -
YunaAngyal
tag
válasz YunaAngyal #3557 üzenetére
Jah eladó egy Call of Duty MW2 es eredeti cd akkit érdekel privit küldjön
nem vok kocka csak egy kicsit =)™
-
Stay
tag
válasz YunaAngyal #3557 üzenetére
orosz nevet kell írni és nincs gond arról meg hogy hogy kell orosz nevet irni elég sok tutorial van fent a neten
-
joey0235
aktív tag
Hello
segitséget szeretnék kérni 2 perc után dc zek sroba mindig ez miért lehet?... No sacrifice, No victory ...
-
joey0235
aktív tag
válasz YunaAngyal #3562 üzenetére
már megoldodott a probléma net volt a rossz
... No sacrifice, No victory ...
-
joey0235
aktív tag
valaki játszik valamelyik sro serveren és ha igen hanyas?
-
borgab
aktív tag
Pluton nyomom jelenleg, 43-as full str bladerem van
Ja meg Roman van a 86-os( hybrid int) Meatzza karim Van is rola fent vidim a youtubonAm meg Rsro nem szar csak v bénák vagytok és nem tudtok orosz nevet csinni, vagy pedig kise probaltatok még ..
Az sjsro na az egy fos..megint lvl cap emelés volt se mob se skillek
Ha valki tud valmi jo utos priv szervert ahol minden mukodik és kb elég magasak a capok és a ratek akkor nyugodtan irja fel (hamachis szero is lehet )By Vodi, Meatzza, ThePro
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
-
borgab
aktív tag
Ahhoz gg és melyik szerver? am lesz hsro magyarul Hun sro oktoberben lesz egy 100 fos béta én meek rá Am most beenged mindig isrora csak aza gáz h k nehéz fejlödni
Nem tudtok még priv szerokat?
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
-
borgab
aktív tag
Te kis Kocka Sros én már nem viszem..most sj-zek .D pedig nem akartam
De isron olyan lassu :/ nem baj majd ha sok idom lesz viszem a 43-ast .. de am pvp-zni a legjobb isron mert mindig van ellenfél akármilyen lvl-en pl most a hybridemre célzok verek vele F/F 90-es karikatüdv Vodi, Meatzza
[ Szerkesztve ]
-
borgab
aktív tag
Hybrid int S/S nuker (best (L)) de a full str glavier se rossz
[ Szerkesztve ]
-
Urahara686
csendes tag
Lv100 ff íjász 91 ff glavier 76 ff rouge/bard, mind2 acc eladó is egyben, elég nekem a 106os ff íjász
-
joey0235
aktív tag
válasz Urahara686 #3573 üzenetére
az jo énis 110 FF fele járnék ha nem törik fel a 101 es s/s int nukerem
-
borgab
aktív tag
:/:/
Engem naon sokszor tortek mar fel..legtobszor sj-n
Am a hybrid S/S-em 85-os de naon könnyen lecsapják persze ha én csak v lovok siman 20-30k de nekik 1 csapás vok 7k hp 18k mana sztem egy kicsit a manát eltuloztamJa és Huzamosabb ideig nem volt soha eus karim még
[ Szerkesztve ]
-
borgab
aktív tag
Most nagyon sokat haver játszik karimmal és én nem tok isro-zni mer nincs másik nagykarim kulonben én is szeretném
Saját szervert csinálni(igazi jo mukodo szervert) macerás csinálni..Egyetlen jo ami csak félkész emulator az a C# Lyzerk Nekem eddig csak Sremum volt(kalap fos)
Meg eza SSE= Sea Shadow Emulator ez sokkal jobb, de ebben is k**a sok a crash meg a bug :/
Egy olyan szero kéne ahol szinte nem kéne fejlödni és az sp rét is elég magas, és pvp fun szerver lenne Csak ugye ilyen senki nem csinál ecsron naon jo volt, mondjuk ha nem voltál vip nem nagyon engedett be..de bebaszta a joymax azota is kibaszott mérges vok rájuk
Hogy te hogy tudsz feljödni isron XD azt nem tudomÜdv VoDi, Meatzza
[ Szerkesztve ]
-
joey0235
aktív tag
Hát privát servernek nincs értelme szerintem mert megszünik,bugos, vagy full sun +9 es settet tudsz venni pénzért! ecsro-t nem sajnálom mert szerintem nem volt valami jó, mert elopták a karim. és nem jo élményeim vannak ,sj viszont jo volt kezdj isron egy uj karit és botolj vele vagy esetleg a 80 as bladerem eladó meg ha nem veszed meg a joymax jogait nagyon megbüntettnek ha privát szervert csinálsz... nem éri meg csinálni, fun servernek meg szerintem nincs értelme 1 nap allat 110 mit csinálsz utána? max. mire jó cuccokat meg szerzel addig jó utána már unod
-
borgab
aktív tag
Teljesen igazad van Lehet kezdek egy karit hybrid int lesz S/S sztem
Szerinted melyik szerora csináljam? ja és am botolni nem igen lehet mert hetenként frissitik az isrot szval nem tudom melyik bot ingyenes, hatékony, és viszonylag észrevehetetlen
A másik meg, hogy minden héten botot is frissitk vagy hogy van?[ Szerkesztve ]
-
joey0235
aktív tag
én a helyedbe ha ch karit akarsz akkor spear hybridet kezdenék. cold fire heuksal!
én saturnon vagyok nekem mindegy hol kezded, de ha gyorsan akarsz fejlödni eus wizzardot kezdj! iBot ingyenes, beirod googléba kidobja! veszel 50silket az 996FT most és nem bannolnak érte tuti! minden héten frissítik a botot letöltöd és már megy is!... No sacrifice, No victory ...
-
borgab
aktív tag
Eu Wizz a leggyorsabb? :/ De am ha hybrid intet kezdek spearral akkor mér cold és fire?
akkor neki nem cold és lightning kell? te biztos jobban tod ez csak egy kérdésVoDi
-
borgab
aktív tag
Én régen söt még mostis isron mindig behaltam a wizardal Nem tom h lehet vele a leggyorsabban feljodni..meg nekem isron mindig az sp volt a problémám
Még sj-n se tudtam összeszedni 25k-nál több sp-t XD nem vicc pedig kicsit huztam is 64-es haveréval xD 20-ason volt neki 25ksp-je közbe másik gyereknek 34-esen volt 3.4m sp-je ... nem tom hogy csináltaAz élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
-
borgab
aktív tag
Vagy még?
-
borgab
aktív tag
Ezek mind isrosok? Lol mennyi karid van mindegyik 90-en feletti ahogy elnéztem öket
És akkor ha hybrid int leszek cold fire heuksal és prot?
Csak ugye ha plevelt akarok akk k**a sok gold kel hozzá
Am bow-os jó? annak full str kell lightning és fire garment stb ha jol tudomVoDi
-
joey0235
aktív tag
igen mind isros , de sok karit eladtam már ezzek közül majdnem mind 90feletti
igen protector kell akkor! plvl nem olcsó de nemis drága !
én bowost is fire cold ra csinálnám meg 30 asra tenném a lightot! garmentbe lenne igen de mindenkinek más a véleménye hogy csinálná!... No sacrifice, No victory ...
-
borgab
aktív tag
De sj-n nincsen eu sem ong taxi, szval nem igen lehet plevelezni.. és s csákernek sj-n volt 34-es 3,4m sp-je és nekem csak 25k pedig én is huztan nagyobbkarival (64-es csak =(..)
Azt mondják ha penonon huzom 60-70-essel az nem jo mert a tul kicsi a lv-e és a kiskari nem kap elég sp-tVoDi
-
joey0235
aktív tag
dowhangban is van ong meg nem csak ongoknál lehet húzni! bungwang ,akkor dhba dead ravineban is lehet sorolhatnám! meg 9 es farm kell! hát lv 34 es karival jo hogy nem egyből 90 es mobokhoz mész , a kari szintjéhez hozzá adsz +11 et és azok a jó szintű mobok neki!
-
borgab
aktív tag
Köööce a Helpet Pluton csinok(most mar tényleg XD) egy Full str bowert
-
borgab
aktív tag
Jaaj bocs akkor saturnon XD
-
borgab
aktív tag
Én sztem nem fogok botolni csak nagyon ritkán Ezen a karin most sp-re fogok menni
-
borgab
aktív tag
Kösz
-
borgab
aktív tag
Na már 8-as vok XDXD 76 sp =P valki nem tud goldot adni farkasra saturn szerora?
-
borgab
aktív tag
Igazad van, de még közben potik meg cuccok De igazábol jol öszeszedni csak gyüjtö pettel lehetne amim nincs, hát meg bottal..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest