- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zagaran
tag
válasz Anulu79 #3150 üzenetére
Más újdonság pillanatnyilag nincs. Inkább csak újítás ami minden szintű karit érint.
Például az advanced elixirek, az uj item mail, új alchemi. Van pár db újítás.Sp-t pedig itt a "char builder" fülre kattintva
+3630-329-56-99
-
borgab
aktív tag
sztem nagyon jo az uj cliens..bár én még csak 30-as vok...de akk is jo
Hogy kiprobálhassam az elönyeit fogok venni egy 80+-os karit lehetöleg nuker/blader
ez a kedvencem 10k ért isAz élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
-
Zagaran
tag
Ma sajnos elkövettem egy nagy hibát. Megbíztam egy 14-15 év körüli gyerekben aki küldött egy hamis átutalási igazolást. Sajnos a hülyeségem a 99-es karakterembe került igaz szerencsére ami menthető volt leszedtem róla. Sajnos megint csak beigazolódott a külföldiek állítása aminek csak én is igazat tudok adni. A magyar sro-sok 14-15 éves korosztály csak szánalom. Sajnos ez elég szomorú hogy már ilyen korban csaláshoz és lopáshoz folyamodnak mi lesz később?
Van itt esetleg sro-sok között Nyíregyházi? Elméletileg a Rákóczi út 10. szám alatt lakik a srác. Ha valóban ő a behúzós tennék egy család látogatást nem érdekel az útiköltség. Egy 14-15 éves olyan szinten végig szidta a család fámat hogy ez már becsületbeli ügy és úgy érzem ezt torolni kell valamivel. Nagyon megköszönném ha valaki segítene kézre keríteni a tettest. Magyar igazság szolgáltatás embereihez nem fordulok mert nincs értelme pedig körülbelül 40k körüli kár ért.
Köszönöm!
+3630-329-56-99
-
Zagaran
tag
Haladok megvan a srác neve képe, megtaláltam myvipen. Cím kellene már csak.
Azt mondta 27 éves ahhoz képest eléggé 15-nek néz ki. Bertók Botond ha netán valaki ismeri névről.+3630-329-56-99
-
Zagaran
tag
Tatai a gyerek, videóján látszik a tatai tó. Még messze sincs.
Ha esetleg valaki ismeri személyesen kérem címet küldjön priviben!+3630-329-56-99
-
borgab
aktív tag
Nekem valahonnan rémlik ez a mév..de tudom honnan és az is fura hogy amikor irtad a nevét rögtön a tatai to környéke jutott az eszembe..
És téleg sajnálom a karid
Mennyiért adtad volna neki?Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
-
borgab
aktív tag
Csösztök!!
Eladó karit keresnék..legyen blader és kicsit nuker..
És lehet 60-as is lehet 80,90,100 is persze lehetöleg sok sp kellene vagy full farmed
én becsületes vokHa lehetne szeretnék valmi jo cool karit ha lehet(jo kariért sokat adok)
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
-
borgab
aktív tag
Egyébként a "14-15 év körüli korosztály szánalom" tisztelet a kivételnek mert én 14 vok
Tudom hogy idegesvagy..meg tudom érteni de akk sem vok szánalomAz élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
-
Zagaran
tag
Már minden adatot tudok a srácról. Rendőr ismerőssel kiderítettem a címet. Holnap felkeresem őket és beszélek a szüleivel, hogy milyen dolgokat csinál a drága fiacskájuk. Ha nem hat akkor más megoldás lesz a vége. Mint utólag kiderült 1,5 éve ismerősömet is átcseszte egy lv95-ös karival.
Azért 99-es kari FF 800m goldal, nem éppen 2 nap munkája volt és nem is kevés pénzben volt, és van pofája azt mondani hogy "megtanulod hogy legközelebb ne költs játékokra". Van még egy 100-as ff karim ami eladó, de őszintén inkább leültetem mint hogy megint behúzza egy szánalmas ember.
A vicc az, hogy nevetséges 20k-t kértem a kariért és egy embernek ennyit ér a becsülete és még fenyeget is 17 éves báttyaival. :S+3630-329-56-99
-
Zagaran
tag
válasz Anulu79 #3160 üzenetére
Tibet serveren van, legalábbis az én karim. Nick: D0MR4S
Elméletileg a srác "beceneve" Hardstyle ebből itélve a karija is az lehet valamelyik serveren.
Először megpróbálom a szüleit, mert gondolom azokkal él 15 évesen. Azért saját házukban csak nem verem össze a gyereket bár ha más nincs. Mind1 ez még nem lefutott ügy.
Csak úgy ennyiben biztos nem hagyom a dolgot. Gusztustalan amit művelt a srác az ilyen emberek miatt tart ott az ország ahol tart...+3630-329-56-99
-
Anulu79
addikt
válasz Zagaran #3161 üzenetére
A szülők szerintem max. annyit mondanak, hogy ejnye bejnye. A karid meg biztos nem kerül már hozzád vissza. Én nem otthon beszélnék a gyerekkel hanem az utcán valahol. Jól rá kell ijeszteni 1-2 alkalommal aztán ha akkor sincs semmi akkor már jöhet a kézzel fogható eredmény.
-
borgab
aktív tag
Anolu-nak igaza van...a szülök csak nem adják a gyereküket zárkába és nem verik meg
de ha jol ráijesztesz akk többet érsz vele..Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
-
borgab
aktív tag
Most elutazom cyprusra és nem tudom vinni a karimat meg tennétek hogy viszitek?
Aki segítene nekem az légyszives dobjon privit..egy lvl 23-as blader-röl lenne szo..
Vagy 30-as sword...több mint 3 hétig leszek cypruson szval plss valki
Jönnek a pálmafák és a tengerpart.. de a karijaimat nem tudom vinni..:SAz élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
-
borgab
aktív tag
Halljátok valki nem tudna nekem adni egy 70+-os nukert de nem full intet?
Persze nem ingyen..Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
-
borgab
aktív tag
Az bisztos
de az elöbb télleg komolyan mondtam
Most már tényleg nincs egyetlen 1 privát szerver se?Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
-
borgab
aktív tag
Private SRO szerverek:
http://www.elitepvpers.de/forum/private-sro-main-discussions-questions/Ezek amik itt vannak, még léteznek?
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
-
borgab
aktív tag
Halljátok de én azt nem értem csak hogy találok egy tök jó privát szerot..és nem tudom hogyan kell felcsatlakozni rá? Ez az amiért soha nem tudtam játszani az ecsro-val meg a többi hires pszeroval...
pls segítsetek....
-
borgab
aktív tag
Milyen gyári szervereken? mik azok?
-
Stay
tag
Sziasztok!
Rég írtam ide.A gyári szerverekkel gondolom az origi szerverekre gondol, azok az eredeti szerverek 1x rate mellet.Egyébként nem minden privát szűnt meg , én úgy tudom csak a Ecsro zárt be , nem rég néztem Sjsro oldalát , és még mindig megy. Amúgy egyszerű felmenni privát szerverekre. Letöltöd és kész .Pl . Sjsronál leszeded a ecsro clientet , és a patchet , és meg patcheled és már megy is. Ezeket mind a Sjsro oldaláról le lehet tölteni . Semmivel sem nehezebb felrakni mint az isrot.
De inkább isro-z sokkal színvonalasabb.Amúgy én is 15 vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
borgab
aktív tag
Az de kuraaaa joo..
Mükszik még az sjsro?? nagyon kir mert még soha nem játszottam privát szervereken..Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
-
borgab
aktív tag
Leszedtem az sjsro-t és naggyon tetszik mükszik is csak az a nagy harci helyezet hogy nincs accom hozzá valki tudna nekem szerezni egyet? nem kell rá semmilyen kari meg semmi csak játszhassak sjsro-val.Lezárták a regelést vagy nem tudom mi van de nem lehet regelni szval valki pls segítsen rajtam..
Sjsro-nak és isronak mik a hivatalos honlapjai? mert én nem találtam meg
[ Szerkesztve ]
-
borgab
aktív tag
Én most nem tudok sjsro-zni igy és nagggyon szeretnééék
-
Anulu79
addikt
Igen, az eredeti szerverekre gondoltam.
Én nem játszanék privát szervereken. Mert előbb utóbb bezárják sorba őket. Mondjuk biztos lesz helyette majd másik. De ha azt az időt rászántam volna az eredeti szerveren egy karira amit a sok privát szervereken töltöttem akkor egész jó kis karakterem lenne már szerintem. -
borgab
aktív tag
Nah valkinek nincsen sjsro accja
Én nem tudok játszani most
Please valki könyörgökAz élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
-
borgab
aktív tag
Csak egy üres account kellen plsss...
Az email-em: borgab.boromissza@gmail.com
légyszives allAz élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
-
borgab
aktív tag
Köszi
De az ecsro.hu-n hogy találjak sjsro accot?Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
-
borgab
aktív tag
most nyitva van de hogy tudjak beirni kinai betüket???? ezt igy nem lehet plss segytesetek hogy lehet regelnii
-
borgab
aktív tag
Én beírtam kinai betükkel az emailom de nem fogadja el..
DE MÉRT NEEEM????
Faszom plsss segítsetekAz élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
-
borgab
aktív tag
Nagyon köszönöm szépen
Remélem tényleg segítAz élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
-
lucasarts
csendes tag
http://sroforum.mlap.hu/
küldjétek tovább az oldalt plss... elég nagy látogatottsága lesz remélhetőleg...
előr eis köszi... -
lucasarts
csendes tag
őőh jó tanács!
Vissza térve Zagaran problémájára99e skari)
Szerintem nyugodtan haggyad azt a karaktert ,ha tényleg így volt... rengetegen csinálják ezt a hamisítást és nem akarom elvenni a kedvedet, de sztem rossz úton haladsz a scammerek rendkívül furfangosak, én szerintem szándékosan hamis adatokkal dolgoznak tehát teljesen hamis,hülye, és rá nem illő értelmetlen adatokat tudtál meg valaki másról akinek a képét leszedte a netről pl...,Sosem fogod megtalálni azt a karit az biztos nem egyedül csinálják és összevissza megetetnek mindennel.Én is sajnállak, de tényleg od akell figyelni, mert egyrészt, ezt te biztosan nem látod vissza, másrészt, ha erőszakhoz folyamodsz akkor még téged "ba*nak+ meg érte...Szóval én amondó vagyok, hogy messziről kerüljed a gyanús dolgokat, mert most így konkrétan az sro-ból a scammerek annyira kiéleződtek a szakmára, hogy ha 100ezer millió adatot tudnál meg akkor sem érnél vele smemit, mert védik magukat mindenféle szempontból,...Én tudom, hogy nagyon nehéz elfogadni, nekem is lopták el karimat, de neke dis legyen ez egy tanulság, hogy SOHA TÖBBET NE BÍZZ MEG MAGYARBAN, MERT HAZUG GECIK.(sro-ban mindneképp)és így a 14-15 éve skorosztályt említve , egyáltalán nem lehet azt mondani, h szánalom, gondolj csak bele:mikor te voltál ennyi idős,... jó biztos te nem csináltad volna meg...te is voltál gyerek neked is voltak csinytevéseid, és ez azok közé a "csinytevések" közé tartozik ahol akármekkora a fellépő kár, semmitsem tudsz vele kezdeni, szerintem egy teljesen másik gyerek csinált mindent még az is lehet,h a scammer csinált neki myVIP-et mint említetted..Mégegysze rmondom eljetsed el őket és a saját érdekben kerüljed mert megszabadítanak elég hamar más dolgaidtól is... -
lucasarts
csendes tag
Ezt azért mondtam el, mert én is nagyon rosszul jártam.(Tapasztalat)
-Úgyhogy hangsúlyozom nagyon profik a scammerek és nagyon veszélyesek, a lényeg az, hogy messziről kerüljed őket és mentsed az irhádat ahol csak tudod, mert NINCSENEK EGYEDÜL.Én nekem is mikor ellopták a karimat ,te.. ezek annyira pro-k ,hogy ha leírsz egy mondatot gondolkozás nélkül már következtetnek, írogatnak, hamisítanak, meg minden.NE csináld én is rábasztam, ellopták az egyik karakteremet(Pluto lv 94)volt egy másikom ami (97-es volt [azis pluto]).Összesen a 2 kari ért körülbelül:65 ezer forintot és akkor most nem nagyzoltam..Tehát:az az eszméletlen furfangosság, rafináltság ami ezekben lejátszódik az valami eszméletlen:
Leírom a történetemet:
-Felvett MSN-re a vevő gyerek aki természetesen hírdetésben talált rám.
-Megbeszéltünk mindent az utalást is stb.
-Ő ezt mondta:" Őt már verték át, tehát nem szeretne előre utalni" ebből te arra következtetsz, hogy, hát akkoir nem lehet hülye gyerek.
-És ez még rátesz a lapáttal:"De te se add meg előre mert nem szeretnek semmiféle, átbaszást..."-Ettől neked nagyon bizalmasnak tűnik a szemedbe, így utólag rájöhetsz.
-Mostmár elég jól befúrta magát a szívedbe, ahhoz, hogy kaidj nek iadatokat.
-És akkor innentől kezdődik a hamisítás amit lazán megcsinálnak, és hagy ne folytassam.
-Tehát megvolt az első karim, mire felvett acinkosa MSN-en(később jöttem rá) aki amási kkait szerette volna, és ugyebár általában van összefüggés a két karakter között ,ha nem is lenne, ezek találtak ...
-És anélkül,hogy az id-n kívül bármit is leírtam volna feltörték és még el is lopták, valami eszméletlen...semmi keylogger, semmi iesmi..egyszerűen zseníális ,de tényleg(ezt csak utólag gondolom)..Akkor énis legszívesebben.........--->de ennek semmi értelme.
Szóval egy jó tanács-Zagoran:
-Nagy fába vágtad a fejszédet, énis megszoptam és ha nem szeretnéd elveszíteni a másik karidat, mint említetted akkor nagyon gyorsan fejezzed be afenyegetésüket, mert nekem kisértetiesen hasonlít az elkövetési módom a tidéhez, tehát a tettes(ek) ugyanaz(ok), ezt nem lehet tudni, de valószínű ,hogy többen vannak.
Én is elindultam keresni autóval létező házszámokra....Értelme nem volt teljesen máshol élnek, és soha senki sem fog anyomukba érni, mert mindig a legmodernebb dolgokat hazsnálják és mivel megvonják mindenki másól, egyszerűen lehetelen leállítani, és szerintem ha van egy scammer egy közösségben akkor, az többet fog szülni, mert előbb-utóbb kitudódik, ezeket nem lehet elhallgatni....--> nah akkor történik meg a felbomlás és nem,hogy egy ,hanem rengeteg scammeré válik.....(rossz példa útján).
És szerintem ez a korosztály ,ha átvert téged, legalább ne dicsekedj vele, mert szerintem nagyon égő, h ha tényleg enyni idős egy ilyennel átver---> de eből látszik,hogy valósziní többen is vannak és nem 14-15 évesek hanem kb 20-30, értelmetlenül jatod magadat Zagoran, tényleg ... én,is megszívtam még ráadásul kétszer is ráfáztam, a saját érdekben mondom, a saját példámon tanulva.
1.Ne keressed a bajt!
2.Ne játszál ezzel a fossal!
3.Legyen ez egy jó tanulság, és gondolj arra,hogy vajon hányan jártak így rajtad kívül, és azok mit éreztek!
Egyébként meg tudom, hogy milyen rossz, és én is sajnálom... -
borgab
aktív tag
Hüü bazz te aztán nem sajnálsz írni
Neked nincs véletlen sjsro-s accod?
És olyan sima joymaxos amivel már nme játszol?[ Szerkesztve ]
-
lucasarts
csendes tag
szia ,de van és eladó van 3db sjsro-s karakterem nagyonjók adok leírást:
lv93,lv95,lv95
a 93-as bowos sun+10 sett 4db +bow FB+100 többi +5 FB és féllmilliárd arany cuccok stb...
egyik 95ös cuccok nélkül van cold lightning bicheon FF lv95ös s/s (snow shielde slegendr elett felkészítve)
a másik 95 ös az spearer+7-el +5FB prot cuccok és 100m gold meg silkes pet stb...
ha érdekel írj... -
borgab
aktív tag
Érdekelnek ja
Am nincsen olyan accod amilyen nincs semmi? mert én nem tok regelni.. (és játszani se)[ Szerkesztve ]
-
Zagaran
tag
válasz lucasarts #3188 üzenetére
Akkor te voltál az a csíra aki írt msn-en is.
Ennyire bevagy szarva hogy még ide is beírsz?
Ha nem tata, akkor miért akarod annyira elhitetni hogy nyíregyházi a bagázs?
Meg haverjaiddal fenyegetsz? Te szánalom.
Ahogy mondtam msn-en is adj címet és randizhatunk akár a haverjaiddal is.
Tudod mi a legnagyobb szégyen ebben, hogy rongyos 20k-ért vagy még igazándiból annyi sem mert nincs tényleges értéke egy karinak sem és képes vagy ilyen korban eljátszani érte a becsületed. Ha apukád tényleg Rendőr (aminek nincs jelentősége semmi mert mindenkinek akad valahonnan rendőr ismerőse és hidd el nem tudnak tenni semmit ha olyan helyzetről van szó) akkor őt is csak sajnálni tudom, hogy ilyen fiút hozott a világra mint te.
Tartom az állításom 14-15 éves GYEREKEKBEN nem lehet megbízni!!! Ezt szerintem nagyon sok ph-s kolléga is csak alátámasztani tudja (tisztelet 1-2 kivételnek 1000-ből talán 1).
Remélem nem sikerül innen behúznod senkit."ez egy tanulság, hogy SOHA TÖBBET NE BÍZZ MEG MAGYARBAN, MERT HAZUG GECIK." ilyet meg szerintem olyan ember mint te csak kijelenteni se merjen. Mert nem a magyar emberekkel van a baj hanem az olyan szánalmakkal mint pl te vagy! Csak egyszer adná az ég, hogy találkozzunk valahol személyesen!
+3630-329-56-99
-
borgab
aktív tag
Huu bazmeg mi ez a nagy felhajtás?
-
borgab
aktív tag
Nah akk Tudtok segíteni rajtam?
Nagyon fontos lenne..Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
-
Zagaran
tag
"3.Legyen ez egy jó tanulság, és gondolj arra,hogy vajon hányan jártak így rajtad kívül, és azok mit éreztek!"
Nah ez az a kijelentés amit remélem sikerül veled megéreztetnem egyszer. Ilyen "ember" uh bántó ez a jelző rád tekintve, és ráadásul mennyi ilyen "embert" tart el ez az ország pl az én befizetett adóimból is.
Én ahogy írtam is, hajlandó vagyok találkozni veled akármikor személyesen mert ahogy írtad "rosszul járok ha legyemek" + " a haverjaiddal vársz majd" szeretném már látni a dolgot ne csak a szád legyen nagy.+3630-329-56-99
-
borgab
aktív tag
Ha valki tudna nekem regelni sjsro-ra azt "imádom"
Nagyon pls allAz élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest