- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Új hozzászólás Aktív témák
-
borgab
aktív tag
Ez a lucasarts?
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
-
borgab
aktív tag
De amugy az sjsro reg-ben csak azt nem értem hogy sima arab betükkel kell irni az id-t meg stb..vagy kinai minden?
Sztem ma már nem lesz sjsro reg de ha igen valki pls regeljen nekem mert nekem nem megy[ Szerkesztve ]
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
-
borgab
aktív tag
Sjsro-n kívül van még olyan sro privat szerver ami nem szünt meg?
-
borgab
aktív tag
Tudom hogy 1 honap és full..de én még nem nyomtam privat szeron és azért akarom kiprobálni
-
borgab
aktív tag
Stay légyszi probálgasd az sjsro-reget mert nekem még suli van
Ha kinyitott pls regelj nekem egyet..Nagyon légysziAz élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
-
borgab
aktív tag
ma 4-kor is volt reg...
-
borgab
aktív tag
30x rate all
-
macman507
aktív tag
Woow, ez kemény
Ha valakinek van felesleges/nem használt acc-ja (amit valamiért cserébe, vagy ingyen) oda tudna adni, azt nagyon megköszönném[Nem 90-es karit kérek, csak egy accot]
Na szóval általában mikor szokott nyitva lenni a reg?[ Szerkesztve ]
1hs,.2HS,.3HS, yay! ;)
-
borgab
aktív tag
Semmi??
Semmi duma nincsen valki nézzem má fel forumra!!! silkroad !!Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
-
borgab
aktív tag
-
borgab
aktív tag
csá!!
Neked rendes sro-ra milyen karijaid vannak?
-
Anulu79
addikt
Valaki van itt aki normálisan játszik és nem csak kuncsorog?
-
macman507
aktív tag
Hát, nem igazán, ott is van olyan mint iSRO-nál hogy "report a botter" szóval nincs igazán engedélyezve, de azért botolnak ott is, csak ugye a méretek, szóval egy ember nem 8 karit botol
Egyébként RiBot-ot használunk ott nagyrészt, iBot-nak valami variált változata, de update óta nem megy, de lesz majd update
[ Szerkesztve ]
1hs,.2HS,.3HS, yay! ;)
-
macman507
aktív tag
Nagyon jó SJSRO-n pont reg van és valami rendszerhiba miatt nem tudok regelni...(az oldal dobja ki)
Ha valaki regelne nekem megköszönném...valahogy1hs,.2HS,.3HS, yay! ;)
-
borgab
aktív tag
sjsro-accom van 3 is de most sjsro-nem megy hiába csinálom meg többféle képpen is nem mükszik
-
borgab
aktív tag
NEM MÜKÖDIK
-
borgab
aktív tag
Valki adjon pls jó client-et jo pk2-t!!! plsss!!!!
-
macman507
aktív tag
http://mmos.hu fórumán SJSRO alatt a letöltéseknél mindent megtalálsz ami kell!
1hs,.2HS,.3HS, yay! ;)
-
borgab
aktív tag
Mindent jol csináltam megy a launcher de amikor rányomok a start-ra ez jö be:
Sorry.Failed to execute Silkroad. [ Error code(2) ]A fa**om is ki van már nem tudom hanyadszorra probálom felrakni!!!
-
borgab
aktív tag
Mért bisztos hogy ez a baj?
-
macman507
aktív tag
Ezt beírtam google-be: Sorry.Failed to execute Silkroad. [ Error code(2) ]
és ezt adta ki első helyen(ismerem az oldalt):
http://www.elitepvpers.de/forum/private-sro-ask-experts/150425-failed-execute-silkroad-error-code-2-a.htmlEgyébként, nekem is volt már ilyen problémám
1hs,.2HS,.3HS, yay! ;)
-
borgab
aktív tag
HUUU nagyon köszönöm köszi köszi köszi!!
Nélküled nem ment volna soha az életben
Van már egy lvl 52-es glaiverem nuker és str egyarántAz élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
-
borgab
aktív tag
Ügyesen!
Semmi hack-ek nem használtam csak folyamatosan nyomogattam a connectetAz élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
-
borgab
aktív tag
A régi szeron vagyok, ha akarok tudlak huzni a nap 23 órájában(1-ben alszom, ha nem baj)
-
borgab
aktív tag
Nekem is dc-zett..
És ja sikerült
Egyébként valki tud sjsro-botot?:link vagy valmi plsAz élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
-
borgab
aktív tag
macman te sjsro-n hanyas vagy?
-
macman507
aktív tag
Vigyázni kell az itt ott talált botokkal!
mmos.hu fórumán van SJSRO alatt egy bot, elvileg az működik, én is most azt próbálom megcsinálni, hogy működjön.Hát én csak ma kezdtem és a Silkroad serverválasztónál a 2.-at jelölöm be(nem tudom hogy az melyik új, vagy a régi )
1hs,.2HS,.3HS, yay! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest