Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsotyek

    tag

    válasz 5000watt #7551 üzenetére

    Nem is azért írtam, hogy azt hiszem. Ennyire nem vagyok naív és hülye sem 43 éves létemre. Ha kivetted volna a szavaimból akkor megértetted volna, hogy csak azért írtam, hogy nem kell hozzá ragaszkodni annyira, hogy hátha egy másik mérettel szerencsésebb lennél. Egyébként is mi a francnak akkora monitor? Netán grafikus vagy, vagy olyan a munkád, hogy kell ez a nagy méret? Nekem most, hogy meglett véve a 23"-os még mindig nagynak tűnik ahogy ülök vele szemben az íróasztalnál. De bocsi ha netán valamivel megsértettelek volna, nem állt szándékomban.
    Egyébként valóban igazatok van a pixelhibára nincs recept, sajna az benne van a pakliban. Volna ugyan egy recept és nem is értem, hogy miért nem lehetséges ez az üzletekben. Ez pedig az lenne, hogy mielőtt a vásárló kifizeti és hazaviszi kilehetne próbálni. Érdekes módon ma a 600.000Ft tévét is csak fogják kihozzák a raktárból, oda adják, hogy nesze barom fizess és vidd haza. Régen ez nem így működött. Régen az üzletben kicsomagolták, beüzemelték, megnézhette a vevő, hogy működik e a termék, nincs e rajta sérülés. Most mi van haza viszed a kibontatlan terméket, otthon kibontod és netán sérült azt a büdös életben nem bizonyítod be, hogy nem nálad sérült meg. Még jó, hogy egy pixel dolog nem verhető rá az emberre, mert tuti, hogy a gyártók és a boltok is akkor ránk vernék. :)
    :C

    [ Szerkesztve ]

    Asus Maximus VI Hero, Intel Core i5 4670k, Samsung 840Pro SSD, 2db Seagate Barracuda 3TB 7200rpm 64MB ST3000DM001 merevlemez, 2x4Gb Kingston Hyperx 2400Mhz, Saphire radeon 6870, Chiftek nagytorony ház, FSP AURUM S 600 WATT.

Új hozzászólás Aktív témák