Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
"az árérzékeny fogyasztókra hajtanak" --- ez a mondat így nem nagyon állja meg a helyét, lévén 43$/hó (~15.000 ft/hó) az rohadt sok még nekik is!
A Netflix reklámos csomagja 7$/hó a full-full prémium csomag 24$/hó ha jól tudom!?A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Busterftw
veterán
-
paatrick
őstag
Ennyi pénzért már elgondolkoznék hogy mi a francnak nézzem ezt mikor jobb elfoglaltságok is vannak
Mondjuk NFL meg NBA a létező legidőrablóbb sportok nézés szempontjából. Az én európai agyamnak nehéz feldolgozni az ottani viszonyokat. Az EB után már az európai focira is azt mondtam hogy idén már nem érdekel, ezek meg 3-4 órán át képesek nézni ahogy 5-10 másodpercenként megállítják a játékot és 1-2-3 percig semmi nem történik
Nem értem ez a fiatalokat hogy fogná meg.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
tibaimp
nagyúr
Kösz az infót , ezt mondjuk nem tudtam! De akkor is nagyon soknak tartom azt a 43$-t. Kíváncsi leszek, a kezdeti lelkesedés után, meg lesz-e az 5 millió előfizető 5 éven belül...
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
anulu
félisten
amekkora káosz van a jogoknál kint, ez így jó, de kicsit "ehh..."
a "mégis miért?"-re a válasz:
- nagyon sok csapat NFL meccsét a CBS adja (pl Patriots) és ők nincsenek benne, oda kell egy Paramount+
- RSN-ről nincs szó, pl Avalanche meccseket az Altitude adja, nekik ráadásul nincs külön streaming szolgáltatásuk.
- Indycar NBC-n megy, akkor oda marad a Peacock
- Nascar felesben (szezon első fele FOX, második NBC)szóval, majd meglátjuk, hogy mi van benne. elképzelhető, hogy lesznek olyan területek, akiknél tényleg lefedi, de a 5m előfizetőt kicsit erősnek gondolom. ha bundle-ben benne lenne az ESPN+, akkor azt mondanám, hogy akár még jó deal is lehet, de így eléggé fejvakarós.
ha a VPN tiltást csak olyan "tessék-lássék" oldják meg, akkor lehet ránézek.
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
tibaimp
nagyúr
Amúgy ez hogy van ilyen esetben? A mostani szolgáltatók csak úgy átengedik a közvetítés jogát, vagy megveszi azt ez az újonnan alakult csatorna, vagy itt is, ott is nézhető lesz...?
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
anulu
félisten
szerintem a saját jogaikat bedobják a "közösbe".
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Alaaf Pi
senior tag
válasz Busterftw #13 üzenetére
De, minden meccs. Mert az NFL-lel üzletel az ember.
A többi nincs benne, de ami érdekel a maradék 300$-ból évente kijön.
Valamint te csak NFL-ről beszéltél eredetileg. Amit kevesebbért többet kapsz, reklám nélkül. Másnap már elemzéssel, meccsnapon Red Zone Tv-vel, utólag rövidítve, vagy összefoglalót.[ Szerkesztve ]
-
-
azbest
félisten
-
nubreed
veterán
Érdekes dolog ez. Annak ellenére, hogy a sport nagyon is szerves része az életemnek mindig is az volt és amíg csak fel tudok kelni az ágyból az lesz, eléggé aktív vagyok, pont annyira nem tud már lekötni bármilyen sport esemény megnézése a tv-ben, streamingben bárhogy. Már a 3 évvel ezelőtti tokyoi olimpiát se néztem, a mostani párizsit sem, valami megváltozott, nem tudnak lekötni az ilyen dolgok. Pont ezért számomra elképzelhetetlen, hogy akár csak egy fillért is adjak bármi ilyen streaming szolgáltatásra.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
-
Reggie0
félisten
Az, hogy sportolsz es az, hogy sportot nezel ket kulon sztori. A sportolas neked jo, azt magadnak csinalod, kb. fuggetlen masoktol. A profi sport nehany kiveteltol eltekintve csak mutatvany/cirkusz kategoria amivel penzt csinalnak, a kocsmai f-meregetes uzleti verzioja.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
És egyébként NBA szempontból is érdekes lesz. Mert a Warner bukta a közvetítési jogokat az új szerződéssel (perben is állnak a ligával miatta). Ezen kívül még az Amazon közvetít majd NBA meccseket, és az ESPN. Ebbe a Venu-ban, ebből csak az ESPN van benne.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook x360 1030 G4 i5-8365U 16GB RAM 512GB SSD világító MAGYAR bill érintő képernyő LTE modul
- AKCIÓS áron Dobozos ÚJ Asus Tuf FX506LHB /I5-10300H/16GB/512 GB SSD/GTX1650 4GB/FHD/IPS/144Hz/Gari
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD MAGYAR BILL
- Playstation 4 Pro Spider-Man edition CUH-7116B
- KIHAGYHATATLAN áron Dobozos új Hp Pavilion Gaming! /Ryzen 5-5600H 8GB 256SSD GTX 1650 Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen