Új hozzászólás Aktív témák
-
Ygg
senior tag
Sziasztok!
Lehet, hogy volt már, de nem találtam meg.
A monitor Samsung 223BW.A probléma:
D-SUB-on minden rendben.
DVI-on nincs kép, amíg a windows fel nem jött.
Utána a monitor 1024*768-at ír felbontásra, miközben a windows 1680*1050-et ír.
A monitor az asztalnak csak egy részét mutatja, ha egérrel mozgatom, csúszik a kép, megvan a teljes, de mindig csak egy kisebb látszik.
Mi lehet ez?A monitor hibás?
DVI inkompatibilitás? Kábel?
De egy ideig ment...
Kösz a tippeket előre is.
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Van egy samsung 970p monitorom, ami egyébként hibtálan, egy gondom van vele: a betűk körül van egy fura "aura" és pár betű esetén (ahol hosszú függőleges vonal van pl: N, M, L) a betűk széle szintén úgy kb. egy pixel szélességben pirosas színűek.
Más monitoron láttam már ilyet, de itt sehogy nem tudom eltüntetni. Clear Type-al próbáltam kalibrálni, nem sok sikerrel, más ötletem nincs.
kérdés2: tud valaki arról, honnan lehetne szerezni ehhez a típushoz Magic Tune szoftvert? Nekem egyik sem működött eddig.
-
5000watt
aktív tag
Sziasztok!
Samsung Px2370ről mennék át Samsung S27A550H-re
Tapasztalatok?Tippek?
Válaszokat előre is köszönöm.
Ha kiírnád a telszámot, az árat, meg a várost, akkor már rég megvettem volna.. http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=5000watt
-
Kobe
veterán
sziasztok
van egy régi samung 206bw monitorom, nem egy mai darab de szükség volna rá az asztali gép mellé. Mostanában az alábbiakat kezdte el produkálni:
-bekapcsoláskor 5-10 percen keresztül ki be kapcsolva villog a fekete képernyő, a desktop csak 1-1 nanoszekundumra villan fel. nem cska a képernyő villog, hanem ilyenkor ki is kapcsol a monitor, a bekapcsológomb körüli led is ezzel párhuzamosan villog
5-10 perc után, mikor "belemegszik", minden probléma nélkül működik.
Gyanítom hogy egy trafó, vagy inverter lehet a ludas, szerintetek ?
mivel nem garanciálisan, mennyi lehet vajon megcsináltatni ?
-
thomasa
senior tag
válasz 5000watt #7405 üzenetére
Olvasgattam a S27A550H-ról, mert én is váltok, de én inkább a S27A350H-at fogom választani. 2 indokom van, egyik, hogy kevesebbet fogyaszt, másik, hogy van az 550H-ban egy mozgásérzékelő, ami ha a monitor előtt vagy, akkor erősebb a fény, ha elcsászkálsz, akkor leveszi a fényerőt. Lehet, hogy ez valakinek tetszik, ki tudja használni a fícsört, de nekem nem. Én szeretem magam állítgatni a fényerőt. Bár vannak beállított sémák, de ezt a mozgásérzékelős funkciót állítólag nem lehet kikapcsolni.
-
$p@rr0w
őstag
Samsung SyncMaster 913v 16k-t megér? És mennyire alkalmas játékra?
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
ps.clint
csendes tag
Sziasztok!
Samsung P2470H kalibrálásban szeretném a segítségeteket kérni.
ASUS WV221D ről váltottam és egyáltalán nem tesztenek a színek, a fényerő meg vagy túl sok és kiégeti a retinán vagy ha alacsony akkor játékokban nem látok semmit.Köszönöm a segítséget előre is.
I no longer have a manager. I can't be managed.
-
fogirobi
senior tag
Én most egy ilyet vettem: Samsung S24A300BZ 23.6" LCD LED DVI Monitor
Iszonyatosan szép rajta a kép, nagyon tetszik! Csak nem nagyon tudok eligazodni a menüjében, ez a samsung magic angel-ben vagy mi ez.... Itt lehet olyat állítani, hogy álló mód, oldalsó nézet, csoportos nézés stb Ezek mire szolgálnak, azt látom, hogy különböző beállítások a fényerősségre, kontrasztra stb, de mégis melyiket érdemes használni??
Köszönöm előre is a segítséget! -
Zsolt112
tag
válasz fogirobi #7411 üzenetére
A magic angle a betekintési szögeket hivatott javítani.
Pl az álló mód gondolom akkor jó ha állsz és felülről nézed a monitort.A felhasználói kézikönyvéből:
<Ki> Abban az esetben válassza, ha szemből nézi a képernyőt.
• <1. hátradőlési m.> - Abban az esetben válassza, ha kissé alulról nézi a képernyőt.
• <2. hátradőlési m.> - Abban az esetben válassza, ha alulról nézi a képernyőt.
• <Álló mód> - Olyankor ideális, amikor felülről nézi a képernyőt.
• <Oldalsó mód> - Abban az esetben válassza, ha bal vagy jobb oldalról nézi a képernyőt.
• <Csoportos nézés> - Akkor válassza, ha két vagy több személy nézi a monitort egyszerre[ Szerkesztve ]
-
Egyhapsi
csendes tag
Sziasztok:-)
Hozzájutottam egy Samsung 933HD tv-monitorhoz, de talp nélkül, minden nélkül.
Tudja valaki hol lehet ehhez talpat venni Pesten, vagy akárhol?
Lehet egyáltalán utólag ?"Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása."
-
Flashget
félisten
válasz Egyhapsi #7416 üzenetére
Én nem tudok róla, hogy külön megvehető bárhol is. Ami nem jelenti azt hogy ne lehetne.
Viszont egy telefont vagy emailt megér szerintem a samsung magyar képviseleténél a dolog.
http://www.samsung.com/hu/info/contactus.htmlTelefonos ügyfélszolgálatunkon, az ingyenesen hívható 06-80-7267864 (06-80-SAMSUNG) számon hétfőtől péntekig, 8 és 18 óra között, szombaton és vasárnap pedig 9 és 16 óra között az alábbi kérdésekkel kapcsolatban várjuk hívását:
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
kokeny92
tag
Sziasztok. Azt szeretném megtudni én is, hogy van -e lényeges eltérés a Samsung T24a350 és a T24a550 között. Képminőségre esetleg van -e különbség. Tényleg csak amiatt lenne ennyivel drágább mert újabb széria?
Meg akinek van valamilyen tapasztalata már, hogy milyen a Samsung t24a350, annak szívesen meghallgatnám a véleményét.Előre is köszönöm !
Üdv Kökény
-
El Kebir
őstag
Rosszul érzékeli a monitort a windows, amúgy ez egy extra a windowsban, hogy nagyobb felbontást is beállíthatsz, mint amit a monitor megjelenít.
Esetleg még a vga kártya vezérlőpultjában lehet elállítva (catalyst vagy, forceware).Nézd meg, hogy rendesen felismeri-e a monitor típusát, ha ott úgy látod jó, akkor próbaképpen távolítsd el és telepítsd újra a monitorillesztőt.
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
Tallu
csendes tag
Sziasztok,
Ma vettem egy Samsung T24A350-es monitort. Felkutattam a fél internetet egy tesztért, ahol leírják a legjobb configot(fényerősség, színek, gamma stb.) PC használathoz, de nem találtam semmit! Ha vki tudna adni egy ilyen linket azt megköszönném!
-
Ygg
senior tag
válasz El Kebir #7424 üzenetére
Sejtem a választ.
De volt már más is itt hasonló hibával a fórumon.
Nagy valószínűséggel ez a hiba, de komplett kivizsgálást nem kértem, mert nincs kedvem nagy pénzeket diagnosztikára fizetni, akkor jó a S-SUB is...annyit nem ér az egész monitor.
Esetleg valami reset vagy firmware upgrade...
Hátha segít.
De végigtúrtam a fórumot, más sem kapott sajna választ.
Szóval ez olyan hátha alapon ment.
Valami ilyen segítséget várok.
A hiba nem windowsos, vagy driverhez köthető.
Erre értettem.
Így érti, uram ? -
El Kebir
őstag
akkor dvi kábel... nálam is többször előjött már ez a hibajelenség, eddig mindig a monitor illesztésben volt hiba (windows - vga kártya/driver - adatkábel; de persze lehet, hogy nálad a monitor a hibás, csak mivel d-sub-bal jó, ezért helyedben előbb másban keresném a hibát)
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Lehet rossz topikba írok, de az alábbi "problémám" lenne. Samsung 2333sw monitorom van. Hogyan tudnám megoldani hogy pl. böngészés alatt a fehér lapok ne vakítsák ki a szemem? Van erre valami esetleges win7 beállítás? Mert a brightness így is 20 ason van már csak.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
toma37
tag
Üdv!
Ezt néztem ki magamnak: Samsung S22A350H
21"-os átmérővel rendelkezik. Szerintetek 2,5méterről filmnézéskor mennyire észrevehető ha ez esetleg ha egy 23-24"-os monitort nézek? A "nagy testvérei" +7e és +12e-be kerülnek, ér ennyivel többet?A másik, hogyha 2 esetleg 3 monitor akarok rákötni a gépre akkor ahhoz 2 HDMI csatlakozó kell monitoronként és onnan sorba kell kötni őket? Tehát ez a típus alkalmatlan erre?
-
kokeny92
tag
Valaki leírná hogy pontosan mire is jó ez a dvi kábel? vagy a hdmi.
Mert vettem egy Samsung t24a350 monitrot ami tv is egyben.. és a TV minősége elég gyatra..hiába van HD csatorna is.. például History HD.. sima antenna kábellel van összekötve a monitorral a kábel tv.
Csatorna keresésnél megtalálja analógba is az összes csatornát meg Digitálisba is, de a digitálisnál kiírja a csatornák nevét míg analógnál nem. ha digitális csatornára megyek akkor kiírja hogy kódolt jel.pl a nóta tvnél is stb.. analógba ugyanaz bejön.
Kicsit érthetetlen amit írtam, de hátha valaki megértiÜdv Kökény
-
JSHammer
tag
hali
erről a monitorról mia véleményetek?(sürgős lenne )!
Samsung SyncMaster P2770FH illetve dell u2412m melyik a jobb ha fps ről van szó?
kösziMINDEN PROBLÉMÁNAK VAN EGY EGYSZERŰ ÉS EGY ROSSZ MEGOLDÁSA!
-
JSHammer
tag
köszi a segítséget ,mostmár csak arra gyúrok hatha megy lejebb az ára
egyébként cpu ram vga alaplap téren is ugyan erre várokMINDEN PROBLÉMÁNAK VAN EGY EGYSZERŰ ÉS EGY ROSSZ MEGOLDÁSA!
-
Pumba3
tag
Sziasztok!
Samsung S22A300B-ről mi a véleményetek? Játékra szeretném használni, nagy felbontásban, DVI bemenettel!
Válaszotok előre is köszönöm!
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
-
hunknz
csendes tag
Sziasztok!
Szombaton vettem egy Samsung s23a350h monitort. Nagyon jó kis monitor, meg vagyok vele elégedve. Egy gondom van, ma este észrevettem rajta egy pixelhibát. A 72 óra a szombati vásárlástól eltelt sajna, sőt a bolt vasárnap is nyitva volt, így a 3 munkanap is pont ma letelt már, és csak holnap tudnám leghamarabb visszavinni. A kérdésem az lenne, hogy a 72 órába mi számít bele?
A hiba nem annyira feltűnő, inkább csak tudati szinten zavar. -
hdanesz
őstag
Sziasztok!
Két monitort néztem ki: Samsung T24A350 és Samsung B2430HD. Árban kb. pár ezer ft különbség van köztük. Specifikáció alapján szerintetek melyiket érdemes venni? A B-ben nincs Dynamic contrast kb. ennyit láttam különbségnek, meg a T-s az hiszem újabb model.
-
Lacikaaa
csendes tag
Sziasztok, valaki valamit tudd irni a T24A350 es monitor/tv-rol? karacsonyra kapom meg es semmi komolyabb leirast nem kaptam. szep a fekete szin? Koszonom
Android
-
petata
őstag
válasz hdanesz #7447 üzenetére
TV funkció annyira fontos? Mert ha kicsit is hanyagolható, akkor nehogy ezek közül vedd vmelyiket Dell U2412M IPS panellel, remek áron, ingyenes kalibrálással...
[ Szerkesztve ]
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UHD 4K Gamer Monitor Új 6Hó jótállás+Áfás számlával!
- Csere-Beszámítás! MSI G32CQ4 E2 Ívelt WQHD 170HZ 2560x1440 1MS Monitor
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
- UPERFECT HS156KC 4k Portable Monitor!15,6"/IPS/3840x2160/450Nit/HDMi/Mini DP/Type-C/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest