Aktív témák

  • Tonyk

    veterán

    válasz twine #25062 üzenetére

    Nem pánikkeltés a célom, csak tudom mi a NAND technológia korlátja, nálamnál jóval okosabb embereknek is feltűnt ez a "gond" meg is oldották, közkincsre adták. Igaz, hiba volt erre felhívni a figyelmet.(Vagy ide már technikai jellegű kérdéssel , megoldással nem lehet jönni, csak MIUI-val és társaival?, mert látom nagyon magadra vetted ;) )

    Két év garancia pedig meg mindenkinek adatott meg -mint, ahogyan nekem sem-, mivel az csak a 2011. márciusa után -ha jól emléxem- vásárolt készülékekre vonatkozik. 2 év után sem szeretnék egy 100E feletti készüléket kidobni. (Hogy a két gyerek hogy jön ide, gondolkozz csak el egy picit. Tudod, két gyerek, pénzbe kerül, és nem mindig adhat ki az ember egy marék pénzt. De gondolom neked is van gyereked és átlátod a problémát, hiszen jártas vagy ebben bizonyosan. :N Ultra Off: Most majd lehet jönni azzal, hogy nem kellet volna gyereket csinálni.)

    ezért van fent neked is ext4, és ezért rakod rá a custom romokat, amikkel az ext4-et tudod engedélyezni

    Nem romokat, csak 1-et (nem u.a, mint a napi szinten való cserélgetés szerintem, de ebben is bizonyosan tévedek). Talán a sebesség miatt próbáltam ki az ext4-et. Attól, hogy egy gyorsabb fájlrendszert használok, úgy hogy az felesleges erőforrásapazarlás kiiktatom, nem hiszem, hogy ártok neki, egy felesleges naplózás viszont biztos vagyok benne, hogy nem használ egy olyan technológiának aminek láthatóan és bizonyítottan korlátai vannak élettartam szempontjából.
    Igaz, én próbálok is az élettartammal spórolni, és bedobni a közösbe az 5letelést.

    A személyeskedést meg tényleg mellőzhetnénk, mert nincs értelme!

    [ Szerkesztve ]

    Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

Aktív témák